Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakich celebrytow widziałyscie na żywo?

Polecane posty

Gość gość

Ja mieszkam w Warszawie i wudzialam: -Mroczka z M jak Miłość w kościele - Lodzie z Rancza, Marcina Kwasnego na Krakowskim Przedmiesciu - Herbuś przy kwiaciarni - Michała Piroga w centrum Blue City - kolesia z abstrauje.tv - Majdana - Jarosława Kaczyńskiego jak był jakiś pochód A w Krakowie Annę Dymna, ojca duchownego tego z Tynca i Andrzeja Grabowskiego . Żałuję że nie widziałam tych znanych kobiet które gazety pokazują jako piękne np. Dodę, Rozenek bo ciekawa jestem czy na żywo tez takie ładne

Gość gość
Oprócz koncertów? Aktora ze Złotopolskich na moście w Bydgoszczy. I wokalistę Leszczy na wieży ale nie pamiętam gdzie chyba w Kazimierzu. Mroczka (nie wiem którego) widziałam jak chałturzył w markecie :P

Gość gość
A ktoś widział jakieś kobiety znane typu Doda? Ciekawe czy też się tak rzucają w oczy czy nie. Ja koncertów tez nie podałam bo w sumie chodziłam na nieznane szerszej publiczności zespoły :)

Gość gość
wszystkie celebrytki i tak zwane ''gwiazdy'' na żywo wyglądają okropnie :O Maryla Rodowicz stara pudernica, premier kukiełka Szydło wieśniara, była premier Kopacz to samo a'la baba z urzędu, Kor/win Mikke stary cep w białym garniturze i kapeluszu buhaha widzialam go na dworcu centralnym... Piroga tez widzialam gdy kręcili jakis program, brzydal, Jakub Wesołowski ten aktor nadęty buc, Monika Mrozowska znana z roli Majki w Rodzinie Zastępczej, zwyczajna kobieta, Dode widzialam dawno temu z daleka, w rzeczywistosci jest raczej sredniego wzrostu a w telewizji wyglada na bardzo wysoką, widzialam kiedys Jole Rutowicz okropny potwór , widziałam Lewandowską (jej akurat niecierpie, pazerna baba żerująca na nazwisku, tylko pieniądze i pieniądze)

Gość gość
Stana Borysa, Anję Orthodox, Marka Probosza

Gość gość
Widziałam Dodę w centrum handlowym w Wawie. Wyglądała masakrycznie staro i trochę jak facet :/

Gość gość
O, przypomniała mi osoba wyżej ze Anje Orthodox widziałam również :) ale jej wygląd mnie nie zdziwił bo wiem jak wygląda. Była u szewca w centrum handlowym i powiedziałam jej dzień dobry, było to zabawne i tez się śmiała :)

Gość gość
E no bez przesady. Pirog ładny jest na żywo i taki jak w tv.

Gość gość
Doda wygląda tak jak w tv, bardzo rzuca się w oczy, też ją widziałam na ulicy, ubrana była w czarne skórzane spodnie i wypalającą oczy różową bluzke.

Gość gość
Ja Dody nie widziałam ale kolega opowiadał ze się zdziwił on i jego znajomi bo widzieli Dodę x lat temu i wyglądała ich zdaniem zwyczajnie jak "normalna dzuewczyna" ;) nie wiem może była niezrobiona skoro tak stwierdzili

Gość gość
Doda to upadła gwiazda, sama już nie ma pomysłu na siebie. Teraz w modzie są dziwolągi w stylu Margaret, Dawid Kwiatkowski i inne geje i transy

Gość gość
Doda była ładna tak do 2 lat wstecz moim zdaniem. Teraz na jej widok juz chyba nikomu nie staje. Najbardziej mnie rozwalił jej nieszczery tekst ze ubiera się na scenę i "do pracy" bardzo wyzywajaco ale przykro jej ze faceci się na nią gapia i na jej sutki przeswitujace i ona nie chce sprawiać przykrości tym faktem ich zonom. Głupie wywody z d..py i przecież ubiera się tak właśnie po to by się gapiono

Gość gość
Widzialam Ize Kune, Renate Dancewicz, Maje Sablewska - na lotnisku/w samolocie do Londynu

Gość gość
tylko w telewizji i to bez majtek

Gość gość
Z 15 lat temu na okeciu widzialam Trojanowska co gra Monikę w klanie

Gość gość
widziałam Dodę w centrum handlowym - wygląda na drobniejszą w rzeczywistości. jakieś 10 lat temu widziałam Kayah (w centrum handlowym) - wyglądała mega młodo. ostatnio widziałam Kurdej-Szatan i moja pierwsza reakcja była "skądś ją znam, ale cos mi nie pasuje...". jak już skumałam, kogo właśnie zobaczyłam, to uświadomiłam sobie, że wygląda mega młodo - 20 czy 22 lata. kilka lat temu widziałam katarzynę zielińską. też wyglądała młodziej, niż w tv i była bardzo szczuplutka. wniosek - celebryci na żywo wyglądają młodziej i szczuplej, drobniej. serio. chyba kwestia braku ciężkiego makijażu, a umówmy się - o wygląd dbają. też macie takie wrażenie?

Gość gość
Sare Boruc w Polskim Sklepie w Anglii, wygladala tak normalnie,ze prawie jej nie poznalam, mila i usmiechnieta.

Gość gość
Anne dereszowska, wysoka, piękna kobieta

Gość gość
18:49 chyba w Szkocji,

Gość gość
Księcia Asturii Filipa (obecnie króla Hiszpanii) i jego żonę księżną Letizię, jak przyjechali na otwarcie nowej siedziby Instytutu Cervantesa w Warszawie. Specjalnie się z seminarium magisterskiego urwałam, żeby pójść ich zobaczyć.

Gość gość
A ja widzialam Hulk Hogan !!! na lotnisku na Florydzie stal kolo mnie :) wyglada identyko jak w TV ...

Gość gość
gość dziś myślę, że sarę boruc stać na bilet do anglii ;)

Gość gość
19:13 zapewne:-)

Gość gość
Dzisiaj widziałam Grzegorza Skawińskiego w pewnej szkole artystycznej. Nie był tam "służbowo", że się tak wyrażę, więc zaskoczyła mnie ta niespodziewana mijanka na szkolnym korytarzu pod salą koncertową. Niższy jest ten pan, niż się wydaje np na wizji i sprawia o wiele sympatyczniejsze wrażenie. Nie jest też ani tak spięty ani pyszałkowaty w sposobie zachowania jak niektórzy "celebryci".

Gość gość
Ja widziałam Wójcik, Srodke, Paszta,który jest taki sam jak w tv, zresztą jak Friedmann,identyczny, Sablewska i Ogórek,obie są bardzo szczupłe,przesadnie,do tego Sablewska jest bardzo mocno ostrzyknieta, sztuczna,czego nie widać w tv. Beata Tyszkiewicz w rzeczywistości wyglada na staruszke,ma problemy z poruszaniem się, meller wyglada dokładnie tak jak w tv. To część osób,którym moglam sie przyjrzeć z bliska

Gość gość
Widziałam Guzik, i na żywo o wiele ładniej niż w tv

Gość gość
gość dziś 18:49 chyba w Szkocji, Widzialam ja w Anglii :), chyba wiem gdzie mieszkam od kilku lat a jej mąż ma mecze np. w Bournemouth a to Anglia jest.

Gość gość
Justynę Steczkowską, Zanussiego, Mikołaja Krawczyka, Z. Zamachowskiego, Michała Milowicza, Danutę Stenkę, W. Frasyniuka, Korwina-Mikke, Zdrojewskiego, R. Więckiewicza ,Wojciecha Błacha, Tadeusza Mazowieckiego, Ryszarda Petru, Aleksandrę Natalli-Świat, Aleksandrę Spieczyńską (Miss Polonia'93).

Gość gość
Ja to tylko w dzieciństwie anne dymna sympatyczna i usmiechnieta na jakimś targowisku,którego z braci golec tez ok facet i Krzysztofa hanke gburowaty sie wydawał i bardzo poważny a tak kochałam zawsze bercika

Gość gość
Milowicza widziałam również. Pod blokiem moim stał na Żoliborzu