Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dość pisu! Glosowalam na nich ale 500 i darmowe mieszkania to przegiecie

Polecane posty

Gość gość
gość dziś właśnie dla tych bachorów

Gość gość
Sama jesteś żydowką

Gość gość
jakoś mam znajomych we francji którzy od lat wynajmują takie mieszkania pomoc i rózne ulgi na dzieci tez mają nie są patologią tylko ludzmi wykształconymi pracującymi w innych krajach mogą takie rzeczy być w naszym to sie zaraz nie podoba

Gość gość
Do 20:18 to ty jesteś żydówką

Gość gość
I czyje geny będą teraz powielane? Jakie jest ulubiony typ każdej kobiety( niezależnie od wykształcenia, poziomu i charakteru) ? Tępy, wysoki przygłup i cwaniak. Teraz Polkom będzie się płaciło za to, że k*rwią się z przygłupami. Powielają ich zj****e DNA i będziemy mieć kraj pełen atrakcyjnych, wysokich przygłupów. Świat zacznie traktować nas jak dżunglę i izolować. Jak mogli coś takiego wprowadzić? Przecież kobieta nie powstrzyma c**y przed rozwarciem na widok kootasa wybitnie głupiego, wręcz upośledzonego modela, bandziora.

Gość gość
i bardzo dobrze z tymi mieszkaniami bo narazie to stac na chałupe i mieszkanie tylko takich jak mój szef który oszukuje mnie i moich kolegów na pieniądze przy wypłacie

Gość gość
należy tępić cwaniaków , złodziejów , zadłużonych bo nie płacących solidnie swych zobowiązań , alimentów jak Kijowski, frankowiczy , którzy łazą po ulicach polskich miast i burdy robią by skarb państwa im dopłacał, należy eksmitować zadłużonych , potrzebne są lokale dla uchodzców. tak dalej być nie może by złodziej , komuch polski , biedak nie płacący swych zobowiązań sobie bezkarnie mieszkał na koszt innych a uczciwy Uchodżca gnieżdził się w ośrodkach!

Gość pseudoktoś
za 3 lata o marszach KOD-u to NIKT nie będzie pamiętał , NIE WIEM z jakiego ŹRÓDŁA ten KOD 'wyrywa' forsę na opłacenie 'krzykaczy' w czasie marszu lub pochodu KOD ale to są pieniądze stracone , źle wydane , szkoda forsy aby wynajętym za pieniądze 'krzykaczom' wypłacać 14 PLN netto za jedną godzinę 'krzykania' , nawet nie wiedzą co 'krzyczą' ? na filmie p.t. ZEZOWATE SZCZĘŚCIE' pokazano takiego pierdołę życiową , który szedł w marszu z różnymi hasłami i wołał : NA KOWNO, NA KIJÓW, NA LWÓW !

Gość gośćZAkodOWANY
zabrac te 500 zl i odstapic od programu tanich mieszkan. sa zobowiazania wobec bratnich narodow UE , trzeba przyjac uchodzcow, zapewnic im standart europejski zycia no i gdzies ich umiescic. zgadzam sie z kims kto powyzej napisal , ze poki sie nie wybuduje mieszkan dla uchodzcow to trzeba zadluzonych wysiedlic by byly lokALE DLA gOSCI.

Gość gość
Jak kobiecie się płaci za dawanie doopy to komu da jej w pierwszej kolejności? Tępym kryminalistom, którzy nie potrafią się wysłowić, a jak potrafią to mitomanią, nie mają wyższego wykształcenia, a jak mają to chooyowe, jakiś awf, czy coś takiego. Byle byli głupi i przystojni. Takie geny zaleją nasz kraj przez 500+

Gość gość
A Jarek, co całe życie przeżył na koszt podatnika, ( z małym wyjątkiem), śmieje się z narodu tym swoim bezzębnym uśmieszkiem. My się pozażynamy za parę złoty, bo jak się zarobi naniższą krajową i jeszcze z tego przyjdzie opłacić wszystkie jego pomysły,to jak to mówią , nóż się sam w kieszeni otwiera, kiedy się widzi, jak żyją ci co nie pracują i wszystko im się należy.

Gość gość
Ten program opiera się na zwykłej zawiści, odebrać jednym bo mają by dać innym którzy nie mają, czyli zwykłe złodziejstwo pod przymusem.

Gość gość
Miało być wycie i jest.PiS spelnil obietnice.Wyc lemingi wyć

Gość gość
gość dziś socjalizm nigdzie się nie sprawdził, zawsze doprowadza do zgnilizny i bankructwa pisiory będą wyli gdy przez ich głupie decyzje ekonomiczne stracą władze

Gość gość dadasd
Poza całą tą polityką, po prostu nie potrafię uszanować człowieka, który gardzi innymi ludźmi. Jaką trzeba być mendą, żeby pisać z taką złością "bachor"? Ta nienawiść to się z wielu, dosłownie wylewa. Szkoda z takimi rozmawiać. Nie warto nic tłumaczyć, bo i tak przez ten szlam nienawiści, nic nie dotrze. Na to się nakłada polityka. Wtedy włącza się nienawiść level hard. Nie mam dzieci. Może nie będę miał. Nie mam pracy. Jestem chory. I co? Jakoś nie drę mordy, że "bachory", że przegięcia, bo jestem Polakiem i chcę aby Polska trwała. Zjawiło się ugrupowanie, które dalekie jest od doskonałości, ale jest PATRIOTYCZNE. To patrzeć im na ręce, ale nie mieszać z błotem.

Gość gość czołg
gość dziś gość dziś socjalizm nigdzie się nie sprawdził, zawsze doprowadza do zgnilizny i bankructwa pisiory będą wyli gdy przez ich głupie decyzje ekonomiczne stracą władze x Najpierw sobie poszerz wiedzę, bo pomyliły ci się pojęcia. Jakoś Szwecja i inne kraje opiekuńcze istnieją i nie upadają. Pomijam politykę imigracyjną, bo to głupota ideologiczna. Państwo może realizować pewną politykę społeczną, nawet drogą, jeśli ta polityka służy celom wyższym. Wyższym celem, jest między innymi, utrzymanie wspólnoty narodowej. Niech ludzie zostaną u siebie. 500 i mieszkania, to jest, może być jakiś argument, dla kogoś, kto zarabia najniższą płacę i nie ma perspektyw na mieszkanie. Oczywiście, że nie będzie żadnego socjalu, na dłuższą metę, jeśli nie będzie rozwoju gospodarczego. Ale też, oni dopiero zaczęli rządzić! Już banda głupców i zdrajcy, którzy tymi głupcami manipulują, chcą PiS odsunąć od władzy. Ja piertolę WAS GŁUPCY I ZDRAJCY. Jak będzie trzeba, to pójdę rzucać butelkami z benzyną w czołgi bundeswery. Bo tylko "pomoc przyjaciół", może w tej chwili PiS odsunąć od władzy. Pierwsza patriotyczna i naprawdę silna władza od upadku PRL i kurfa stado "filozofów" upasionych na kłamstwach z GW i TVN, już tego znieść nie może. Mieliście swoich idoli u władzy, przez cały czas. TERAZ ZAMKNĄĆ GŁUPIE MORDY.

Gość gość
gość czołg dziś Nie wiem jak pisiorów można traktować jako patriotów skoro durnymi socjalistycznymi decyzjami ekonomicznymi osłabiają fundament jakim jest gospodarka. Gdyby socjalizm w PRL działał bez zarzutów, nikomu by na myśl nie przyszło obalanie poprzedniego systemu. Grozi nam powtórka z Grecji i efektowne bankructwo na którym stracą wszyscy obywatele.

Gość gość
a ja nie głosowałam i nie będę mówić, że wszystko co robią mi się podoba, ale ktoś w końcu pomyślał i biedniejszych ludziach a nie tylko tych przy korycie. Żeby nie było nie mam dzieci i mam mieszkanie.

Gość gość
Ale biednym trzeba dać "wędkę nie rybę"

Gość gość
nie dość że musisz tyrać na siebie to jeszcze przymusowo doczepili ci do wypłaty obce mordy do wyżywienia i płać tu podatki

Gość gość
zachodnie statystyki pokazują wyraźnie, że socjal powoduje rozrost biedy i patologii uzależnionej od zasiłków z uwagi na brak chęci do podjęcia jakiejkolwiek pracy PiS zaczyna pogrążać nasz kraj w idiotycznym socjalizmie

Gość gość
Do 12:21 zgadzam się w zupełności dodam jeszcze że jak ktoś coś dostanie za darmo to tego nie szanuje kiedyś pokazywali reportaż jak bardzo zostały zdewastowane miszkania socjalne natomiast jak ktoś sam się napracował to będzie to sznował

Gość gość
trzeba kraj zmienić, bo niestety na dzień dzisiejszy to jedna, wielka patologia. Za 500 zł poszła głosować największa hołota i darmozjady, których wcześniej nikt w lokalu wyborczym nie widział. Nigdy nie będzie normalnie, że pracujesz i coś z tego masz, lepiej się opłaca żebractwo i menelstwo w sumie. Ciekawe czy domy dziecka też dostaną te pieniądze na te sieroty społeczne? Pewnie niektórym teraz żal, że im dzieci pod opiekę państwa zabrali albo do rodziny zastępczej

Gość gość
pisiory mają teraz pełnie władzy i nie potrafią tego wykorzystać dla dobrych celów, socjal rozdawany leniom i nierobom nie jest żadnym rozwiązaniem tylko pogrążaniem kraju w biedzie i nędzy

Gość gość
Dobrze, ale dlaczego te mieszkania mają być tylko dla rodzin? Młoda osoba nigdy się na to nie załapie bo pierwszeństwo mają one.

Gość gość
Powinien zmniejszyć podatki i dać zarobić ludziom. Jak myślicie od kogo wezmą na 500+?:)

Gość gość
Następny socjalistyczny absurdalny gniot czyli Mieszkanie+ Wystarczy obejrzeć serial Barei "Alternatywy 4" :)

Gość gość
Jakiś facet wypchnął ciężarną kobietę z balkonu. PiS powinien zacząć od zrobienia porządku z patologią. Zamiast tego stwarza im lepsze warunki do rozmnażania. To nie jest polityka przyjazna dla młodych ludzi, którzy chcą pracować, wyprowadzić się i założyć rodzinę.

Gość gość
Sorry, ale ja jestem młoda i chciałabym dostać od państwa wędkę, a nie wiaderko rybek.