Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dość pisu! Glosowalam na nich ale 500 i darmowe mieszkania to przegiecie

Polecane posty

Gość gość

Kto za to zapłaci?! Doprowadza kraj do ruiny by zyskać aprobatę cwaniakow i patologie. Rząd musi upaść i władza dla kukiza,narodowców i k***ina.

Gość gość
Ja już tez mam dość. Mi nikt nie pomógł ani z dziećmi ani mieszkaniem i jakoś żyjemy, a teraz zapierd....j na wszystkich darmozjadów, i ogolą i tak dziadowską pensję do minimum , nie mówiąc o podatkach itp

Gość gość
a to dopiero początek ich urojonych komunistycznych pomysłów

No cóż, się wybrało, teraz za to trzeba płacić. Problem polega na tym, że ja na nich nie głosowałam, a też jestem zmuszona płacić za czyjeś dzieci i mieszkania.

Gość gość
Pozostaje odsunąć ich od władzy. Tylko nie za sprawa niemieckich ruchów typu platforma nowoczesna czy kod. Należy założyć jakiś ******może nowa partie...bez sensu. Pracując nie masz nic. Ani czasu ani pieniędzy...nie pracując dostajesz wszystko. Faktycznie sprawiedlowopsc....

Gość gość
Jestem za 500+ tak trzymać, może nawet pomyślałbym o zagłosowaniu na PiS? Na pewno w tym tempie wygrają następne wybory! Gdyby chociaż byli narodowi...

Gość gość
Idą drogą Grecji, teraz nadszedł czas na bankructwo Polski.

Gość pseudoktoś
tak to wygląda , Pan Prezydent Duda, wybrany przez Polaków w demokratycznych wyborach, Pani Premier Szydło , Polski Rząd wybrany i Pan Prezes PiS czyli Jarosław Kaczyński , zachowują się teraz jak : Królowa Brytyjska Elizabeth w latach 'trzydziestych' zeszłego stulecia, gdy w USA, w Europie, w UK panował OGROMNY KRYZYS i bieda była tak OGROMNA, że obywatele UK z powodu biedy, braku pracy, chorób umierali na ulicach , w Niemczech było podobnie , Żydzi żyli w pałacach a Niemiec mieszkał w suterynie albo w piwnicy w kamiennicy Żyda , życie Polaka wyglądało podobnie , - wtedy w latach TRZYDZIESTYCH Królowa Elizabeth w UK patrząc na biedę i umierających obywateli UK podjęła decyzję - że, koniec z biedą , trzeba obywatelom UK pomóc , są pieniądze w SKARBCU królewskim i te pieniądze, złoto, diamenty, należy użyć , królowa Elizabeth podjęła decyzję - że pomoc socjalna dla biednych rodzin musi być ale również należy poruszyć przemysł i gospodarkę , przede wszystkim obywatele UK muszą gdzie mieszkać, więc powstał PLAN budowy domów jednorodzinnych i teraz gdy jesteśmy nawet w Centrum Londynu , Liverpool , itd. w każdym mieście UK to widzimy , że przy ulicy angielskiej kilka kilometrów nabudowano domy - jeden za drugim, takie same z małym ogródkiem , murowane z czerwonej cegły i stropy drewniane , tysiące powstało takich domów i tysiące nowych ulic , - w UK powstawał przemysł, gospodarka UK rosła w siłę , obywatele UK pracowali i się bogacili , płacili podatki , do SKARBCA królewskiego te wydane pieniądze zaczęły wracać podwójnie, potrójnie , poczwórnie , w czasie II W.Ś. tak zwany 'underground' lub TUBE był schronieniem w czasie nalotów przez Luftwaffe , do dnia dzisiejszego Anglicy mają ogromny szacunek dla Królowej Elizabeth za to, że zawsze była i JEST ze swoim narodem !

Gość gość
Przykład bankructwa Grecji niczego nie nauczył tych matołów.

Gość gość
mam dosc komuchów z sld i po i teraz z nowoczesnej broniących przywilejów ubeckich, emerytur i administracji i bezprawia. dosc by z mich podatkow utzxrymywano armie ubeckich uprzywilejowanych emerytow i urzedasow darmozjadow. wole by te pieniadze przeznaczyc na dofinansowanie rodzin wielodzietnych i tanszych mieszkan dla mlodych pokolen Polaków. lewactwo złodzieje zakodowani są przeciw demografii a za banksterami by mieli tu raj kredytowy, lichwiarski

Gość gość
serio wierzycie w te mieszkania? owszem może i będą ale czynsz i tak bedzie wysoki.

Gość gość
19:20 teraz juz nie tylko politycy i urzedasy ale tez patologie się wzbogaca. A zwykli uczciwi ludzie dalej będą biedni...

Gość gość
10-20 zł za metr to jak wysoki? Za 50 metrowe mieszkanie będzie się płacić max 1000 zł. To bardzo mało jak na Warszawę czy Wroclaw

Gość gość
I znowu poszkodowani zostaną z nieco wyższym dochodem, bezdzietni lub z jednym dzieckiem bo pierwszeństwo maja mieć uboższe rodziny wielodzietne

Gość gość
a ustawa antyterrorystyczna? robią z ludzi idiotów tymi urojonymi zamachami bombowymi bo chcą przeforsować swoje pomysły aby trzymac społeczeństwo za mordę :(

Gość gość
1000tyś to czynsz do tego koszty eksploatacji

Gość gość
A ile te koszty wyniosą? Przecież nie następny tysiąc. To i tak około połowę taniej niż wynajem od prywatnej osoby, dziś na 50 metrowe mieszkanie w wawie trzeba zapłacić od 2 tyś w górę plus rachunki

Gość gość
To zależy gdzie ale w przedziale 450-550zł a poza tym te budynki będą niepodpiwniczone o niskim standarcie i trzeba dodać że będą na mało atrakcyjnych terenach czyli daleko od centrum

Gość gość
Za nowe 50 metrowe trzeba zapłacić 400tys zł. A patole i pijaki dostaną za darmo! Taka sprawiedliwość

Gość AUTORKAPROPAGANDZISTKA
Nie siej propagandy! Do ruiny doprowadziło kraj PO rozkradaniem rozdawnictwem -komu rozdawali? Wszystkim cwaniakom i patologii właśnie! Bo nie jest patologią być zwyczajnym człowiekiem Patologia to cwaniacy złodzieje i pier/dolnięci którzy nie rozumieją polityki, głosują a zaraz potem chcą zmian-to jest patologia ! Patologia prze którą kraj jest w ruinie! Zmiany kosztują-to są finanse! Ja nie chcę zmian Chcę żeby jeden gamoń z drugim krzykaczem brali udział w życiu obywatelskim! I tylko wówczas zmieni się kraj.

Gość gość
Zawsze najgłosniej krzyczą złodzieje a poza tym nawet PiS twierdził że Polska w ruinie nie jest

Gość gość
Mnie też to wk*rwia niemiłosiernie. Już na nich nie zagłosuję. Nie tak miało być. Myślałem, że 500+ dostaną rodziny, że będzie weryfikacja na co wydają, jak żyją, a tu co k*rwa? Samotne matki, które puściły się z najbardziej pożądanymi przez kobiety facetami, czyli atrakcyjnymi i niewyobrażalnie tępymi(bo każda kobieta leci na tępotę) bad boyami. Już na nich nigdy nie zagłosuje. Niech odetną te 500+ jak się PiS odsunie od stołka.

Gość gość
ale sie wypierdza na forach glupoty piszac czerwona przefarbowane na niebiesko lewactwo, banksterzy , lichwiarze. jutro na marsz kodu wypad

Gość gość
Pisząc banskterzy masz pewnie na myśli Morawieckiego szefa banku osobę b.b.bogatą

Gość gość
puściła się modelem a potem wychowuje sama dziecko

Gość gość
Polska będzie bankrutem przez tych debili

Gość gość
teraz doczytalam, że te mieszkania mają byc dla rodzin z bachorami... aha czyli jak ja z moim facetem/mężem nie mamy dzieci to juz mieszkania nie dostaniemy i mieszkania u rodzicow ciag dalszy... chore... rzeczywiscie w tym kraju wszystko jest pod rodziny z bachorami a o bezdzietnych co nie mają mieszkan to juz nitk nie mysli. wkurza mnie to!!!!

Gość gość
I to bankrutem skłóconym z całym światem

Gość gość
Mam nadzieję że po 10 latach to będzie 1000+ i to na każde dziecko-to jest podstawa-ja chcę żeby polaków było więcej i więcej. A ty żydzie któremu wyznanie nie pozwala by tak było zamilcz bo żaden prawdziwy Polak nie chce twoich zdradzieckich rządów!

Gość gość
morda lewackie psy !!!! zlikwidujemy tą waszą demokrację