Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zasmucony waszym prowadzeniem

Czemu sypiacie co chwilę z innym?

Polecane posty

Gość gość
Ja nie szukałem takiej po przejściach tylko takie przyciagalem a gdy stwierdziłem że chyba będę sam już do końca życia bo z latawica nie chciałem być a moja pierwsza dziewczyna do takich sie zaliczala i związek ten nie należał do udanych wiec drugi raz nie zamierzałem się wpakować w taką relację .i po jakimś tam czasie poznałem swoją jedyną wiec wniosek z tego taki ze ty spotkasz swój ideal również pytanie tylko kiedy

Ja przez wiele lat męczyłem się z trądzikiem, to zmarnowane lata, o dziewczynach mogłem wtedy zapomnieć.

Gość gość
"porządny mężczyzna szuka kobiety z sercem, inteligentnej i zaradnej i nie interesuje go czy kobieta ma błonę dziewiczą czy nie i czy spała z 1 czy 20 mężczyznami" x Porządny mężczyzna to cię nawet kijem od szczotki nie dotknie.

Gość gość
"porządny mężczyzna szuka kobiety z sercem, inteligentnej i zaradnej i nie interesuje go czy kobieta ma błonę dziewiczą czy nie i czy spała z 1 czy 20 mężczyznami" x Porządny mężczyzna to cię nawet kijem od szczotki nie dotknie. x Pieeerdolenie o szopenie. Współczesnych facetów interesuje tylko uroda kobiety, to żeby się z nią pokazać i mieć ładny towarek w łóżku gotowy do anali, orali i sexu we wszystkich pozycjach. Gooowno ich obchodzi czy miała 1, 2 czy 50 facetów.Chyba, że jakiś katotalibów w stylu Terlikowskiego czy Cejrowskiego ale to wąski margines.

Gość gość
Zgadzam sie z 14:36.. Nasz kraj to w ogole w odwrocie do reszty swiata. U nas 30 latki to stare prochna a w Nowym Jorku szczesliwe singielki, U nas mlode matki sa aseksualne a w takiej Brazylii to seksowne mamity. U nas sa kury domowe a w takiej Japonii powazane panie domu. Na Zachodzie kobiety sa wolnymi jednostkami,ktore stanowia o sobie,swoim ciele a u nas taka co nie trzyma cnoty do slubu to puszczalska k****. Nikt nawet nie bierze pod uwage,ze kobieta moze nie chciec slubu albo dzieci, inaczej zostanie stara panna z kotem. Dojrzale kobiety podrozuja,rozwijaja pasje,ciesza zyciem a u nas powinny latac do kosciolka ,wnuki nianczyc i pomagac niezaradnym dzieciom. :-/ tylko wymagania wobec panow wciaz te same czyli zadne.

Gość Alisssa
Bo faceci 99 % to meskie qrwy. Niby dlaczego mam byc inna i wierna jednemu zeby mnie zdradzal i korzystal z zycia smiejac mi sie w twarz?

Gość Alisssa
Wiekszosc facetow nie ma uczuc. Nic nowego. Zdradzaja zony, narzeczone, dziewczyny. O swojej niby "milosci" jesli sie zwiazek rozpadnie zapomna najpozniej w rok. A kobiety mecza sie latami. Oni mysla q.ta.sem. Tez mialam tradzik i zero zycia towarzyskiego do 19 roku zycia. Zgadnijcie jak bylam traktowana przez chlopakow? Jak niepotrzebny smiec. Pozniej jak potrzebna tymczasowo rzecz do uzywania. A jesli ktoremus odmowilam to bylam q.r.v.a i szmata.

A rodzina jest najważniejszą komórką społeczną bo co innego miałoby nią być? A co do osób po przejściach. Ja przeżyłem ciężki związek i teraz jestem naprawdę nieufny wobec kobiet.

Gość gość
Wyuzdane pozycje???zasmucony ile Ty masz lat. Seks grzeczny, nie ma w sobie niczego pociągającego..dzieciaku

Gość gość
Porządny mężczyzna to cię nawet kijem od szczotki nie dotknie. X Co Ty nie powiesz. Jestem w zwiazku z porządnym mężczyzną, przede mną miał tylko jedną kobietę. Nie jest pryszczaty, nie jest dilerem czy innym bandziorem, nie pije , nie pali, uczciwie pracuje i ma swoje pasje i co najważniejsze nie gardzi ludzmi tak jak wy niby porządni.

A ilu miał przed Tobą partnerów? ;)

A czy ja pisałem, że gardzę ludźmi? Szukam po prostu odpowiedniej kobiety dla siebie.

Tzn. ilu Ty miałaś przed nim partnerów?

Gość gość
Zasmucony waszym prowadzeniem to, ze jesteś ukrytym pedałem to widac i nie posadzaj innych o to samo.

Gość gość
Ja jestem kobietą po przejściach z dzieckiem, sporo, o wiele więcej niż on.

Tak, jestem gejem, bo szukam wymarzonej dziewczyny.

Gość gość
Ja jestem po 40 ,mąż był moim pierwszym, a ja jego. Cóż ,było minęło. Jestem po rozwodzie i teraz jak mam ochotę na kogoś to ide z nim do łóżka.i tyle

Gość gość
Współczuję tej dziewczynie,jak ja w końcu znajdziesz. Seks pod ciemku,pod kołdrą... szczyt marzeń prawika.

Nie jestem prawiczkiem. Miałem jedną partnerkę i w łóżku nie byłem typem osoby pruderyjnej. Jednak przeszłość kobiety jest nadal dla mnie tak samo ważna, pomimo że niewinność już straciłem parę lat temu.

Gość gość
Facet który zwiaze się z kobieta po przejściach po jakimś tam czasie traci opory przed zdradą czy poprostu kopnie w d**e nie twierdzę ze to jest norma ale częściej zdradzają faceci którzy są w zwiazkach z przechodzonymi kobietami niz ci którzy zwiazali się z porzadnymi kobietami

Gość gość
Faceci zazwyczaj zazdrosni są o byłych a kobiety o te ktore sa po nich

Gość gość
Ja ostatnio seks uprawiałam 8 mcy temu, z moim jedynym, byłym partnerem.

Gość gość
16:26 jest nia w Polsce i krajach,w ktorych prym wiedzie religia katolicka. W innych kulturach czlowiek jest wartosciowa jednostka sama w sobie ,jego wartosc nie jest zalezna od tego czy ma dzieci,meza ,zone a tu sie uczy,ze dzieci to sens zycia i bez nich kobieta jest niepelnoprawna kobieta. Zauwaz,ze nie kazdy marzy o rodzinie i nie kazdy powinien ja zakladac.

Gość gość
Przez to ze w europie zachodniej jednostka jest najważniejsza a nie rodzina czymś normalnym jest oddawanie rodziców do domów spokojnej starości

Gość gość
18:31 to wlasnie przyklad kolejnego "polskiego" myslenia,ze dom spokojnej starosci jest czyms zlym. Poswiec kilka lat wlasnego zycisana calodobowa opieke nad rodzicem chorym np. Na schizofrenie a potem pisz,ze dom opieki,gdzie rodzic ma fachowa opieke jest czyms zlym. Lepsze to niz umierajacy samotnie w domu bo zapracowane dzieci nawet nie maja kiedy zadzwonic albo przerzucaja sie rodzicem jal starym meblem bo nikt. Ie chce wziazc do siebie i sie zajac.ja sama wolalabym takie miejsce niz bycie blaastem dla synowej ,ktora ma mi zmieniac pieluchy albo bic bo odkrecilam kurek z gazem. Malo jeszcze widzialas/es.

Gość gość
Pracuje w takim domu i widzę ze większość nie odwiedza swoich rodziców pojawiaja się tylko w momencie śmierci zeby podzialkowac się dobytkiem.nie wszyscy ale większość jedynie ci z Indii lub Pakistanu mają inne podejście do rodziców nawet gdy oddadza juz do tego domu to odwiedzają dosyc czesto

Gość gość
19:01 Myslisz,ze w domu, w czterech scianach ta opieka i zainteresowanie jest lepsza? Nie powiesz mi,ze mlodzi ludzie,ktorzy oboje pracuja,maja dzieci,kredyt nagle rzuca wszystko i beda cala dobe zajmowac sie starym schorowanym rodzicem. ? I noe chodzi o opieke ale ludzkoe sily i wytrzymalosc, Nie na darmo podalam przyklad schizofreni, mieszkalam dwa lata pod jednym dachem z tesciem,ktory mial urojenia i omamy. Dzialy sie takoe rzeczy,ze nikt nam nawet w to nie uwierzy. Kiedy bylam w ciazy ,z obawy o moje zdrowie i bezpieczenstwo dziecka podjelismy decyzje jaka podjelismy. Nie mielismy zadnego wsparcia ze strony rodzenstwa meza. Nie zgadzali sie na umieszczenie ojca w domu opieki ale tez nie chcieli przyjac go do siebie,nawet na pare dni,zebysmy mogli odpoczac. Wiec te teksty o wyrpdnych dzieciach prosze zostawic dla siebie,

Gość gość
Czemu? Lubię seks, po jakimś czasie z jedną i ta sama osoba robi się monotonnie. A seks z różnymi facetami jest bardziej ekscytujący, można się wiele nauczyć i nigdy nie jest tak samo

Gość gość
19:50 jeśli traktujesz seks rzeczowo, to tak, można i tak. Ja mam inną wrażliwość i nie potrzebuje nieustannie nowych doznań w tej dziedzinie.

Gość gość
Apropo opieki nad rodzicami rozumiem ze czasem innego rozwiazania nie ma i lepiej jest oddac do domu starców sam bym wolał tam byc w momencie kiedy z nawalonym pampersem zaczne bawic się kurkami od gazu chodzilo mi o to że będąc jeszcze pelnosprawnym dzieci wpasuja mnie do tego domu po to aby moj dom sprzedac i nie będą mnie odwiedzac.wracajac jeszcze do opieki nad starszymi rodzicami to nie powinienem sie wypowiadac bo moji rodzice z wmiare zdrowych i sprawnych ludzi po powrocie ze szpitala zmarli krotko po pobycie w nim z ojcem tak było i 3 lata potem z moją mamą