Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najlepsza dlugosc czlonka

Polecane posty

Gość gość

jaka jest najlepsza dlugosc penisa dla kobiety

Gość gość
przestań prowokować tymi idiotycznymi tematami, dziecko dostalo internet komputer i piertoli o głupotach :D sztuczna lala nie ma wymagań, bedzie piszczala z zachwytu nad twoimi 15 centymetrami :D 🖐️

Piszczą od piętnastu centymetrów? I to wystarczy? No ładnie. :O Teraz mi to piszesz :O Mogę sobie na głowie stawać a i tak nic nie ugram na babskim forum, bo na oko mam jedenaście. 😭. Proszę podawajcie nazwy mostów, z których można skoczyć i przeżyć. ;) 🖐️

Gość gość
15-17 cm jest najlepsze.Ważne jeszcze abybył gruby i twardy.

Gość gość
Ja mam 15cm,ale wariat jest hihi

Gość gość
Moj obecny chlopak ma 15 cm ale jak mu stoi to mnie posuwa jak zwariowany tak sie podnieca, A wali mnie czasami ponad 20min bez przerwy, dotego wyglada jak obrzezany i sama palke ma duzo wiekasza od reszty penisa tak ze czuje jak mnie popycha uwielbiam to jego posuwanie jest duzo lepszy od jego poprzednika

Gość gość
20 min to niemożliwe ja jak jestem bardzo podniecony to 5 max chyba Jestes za luzna dla niego

Gość gość
1:36. jestem facetem z cyckami transem misiaczku

Gość gość
Kolejny temat o wymiarach penisa. Ahh jak ja to lubie. Powiem tak. Ja mam 14 cm i potrafie dziewczyne ****** i 3 godziny podczas gdy ona przezywa po 6 silnych orgazmow i jest mega zadowolona. Dlatego te wszystkie opowiadania ze tylko duzy moze sprawic kobiecie rozkosz wkladam miedzy bajki. Piszcie co chcecie, moje doswiadczenie z kobietami mowi co innego.