Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam stałych dochodów a bank dzwoni do mnie z propozycją kredytu 20 000 pln

Polecane posty

Gość gość

zrobiłam ostatnio kilka przelewow na swoje konto, aktywnie korzystałam z karty i wiecie co ? nagle do mnie zadzwoniła laska z banku z propozycją kredytu na oświadczenie o dochodach czyli bez przedstawiania dokumentów, nie chcialam kredytu bo mowie jej ze nie pracuje, a ona zaczęla mnie namawiac na karte kredytową na niespodziewane wakacyjne wydatki :D czyli ktos w banku siedzi i patrzy na konta, bo nigdy do mnie z ofertami nie dzwonili a teraz gdy przez ostatni miesiąc zaczalam korzystac z konta nagle oferty :D

Gość gość
Dział sprzedaży wydzwania, bo musi. Dział kredytów i tak by Ci kredytu nie przyznał. Tak dzałają korporacje - absurdy jak w urzędach.

Gość gość
j.w oferta jest w systemie bo jest na podstawie twoich danych, wieku, aktywnosci a jak przyjdzie co do czego i podasz dochody nieudokumentowane to kredytu nie dostaniesz, no moze limit w koncie albo właśnie karte

Gość gość
kilka lat temu banki dawały kredyty jak leci bez zaświadczeń na oświadczenie pisemne, teraz takie kredyty mogą dostać bogaci albo lekarze, weterynarze, prawnicy itp

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona