Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktoś spotkał enigmatyczną dziewczynę? taka co uważa żeby nikt jej nie odgadł?

Polecane posty

Gość gość
jaka kurde zlozonoscia, o czym ty bredzisz. nie znasz laski, a taki przekonany, ze gleboka. podoba ci sie jej tylek i tyle, a dorabiasz do tego ideologie.

Gość gość
ale ktoś podobny do mnie,zrobił to w sumie jednym tekstem :-) to powiem jakim ,:musze Ci coś powiedzieć" i nie mówił,dopytywał czy na pewno chcę,przez ten czas tyle rozmawialiśmy że już samo się potoczyło,ale ja miałam okazję przebywać z nim wiele godzin chociaż wśród innych ale było sporo momentów sam na sam

Gość gość
ludzie całe lata pracują nad tym żeby poznać samego siebie i procesy myślowe czy zachowacze a ty tu twierdzisz ze po kilku spotkaniach znacz ją lepiej niż ona siebie i byłbyś dla niej remedium na wszystko. nie przesadzasz

Gość gość
" nie lubie jednozncznych i płytkich lasek" x sam jestes jednoznaczny i plytki.

Gość gość
dajcie mu pin,ki spokój ,on jest w ciężkim stanie :-) już ześwirował od tego

Gość gość
ale laski mają taki sposób obrony.. nie kumacie, dziewczyny musza szukać tych swoich haczyków i być nieprzychylne na początku, dla własnego komfortu itd X a z tą enigmą, może czuje że to dobre dla niej, z góry zakładając że i tak nie chce, nie będzie się chciało jej zrozumieć, przecież faceci nie rozumieją na ogół kobiet, a ona mi jakoś przypadła bardziej właśnie z tą swoją złożonością, nie lubie jednozncznych i płytkich lasek.. a ta taka nie jest X JEDYNYM słowem zazwyczaj relacje ludzkie nie są aż tak głębokie chyba.. a tutaj są.. i co z tego, jak ona enigma i tak? może ma tak że czuje się komfortowo jako "enigma", tylko jak oficjalnie ją poznać X może powiedzieć że jej nie znam i nic o niej nie wiem, udając enigmę, może to kupi:P

Gość gość
nauczyl sie jednego slowa i szpanuje.

Gość gość
Taki egzemplarz jak autor...:D:D Skradnij jej wreszcie to serce, przekonasz sie, ze łagodny z Niej baranek. Bądź odważny jak Zenek Wójcik:) a zarazem jak Tadeusz, ktory starał sie przywiązać do siebie dziewcze aby nie lękała sie:) Na 'enigme' tez dobry sposób:)

Gość gość
Skoro jej nie znasz to skąd możesz wiedzieć że nie jest zwykłym pustakiem a nie tak jak sobie wmawiasz ma taką wyjątkową duszę?

Gość gość
może ma po prostu jakieś zasady moralne albo inny światopogląd i nie chce ci powiedzieć żebyć się odwalił jak pospolita chamka tylko jest dla ciebie miła i asertywna.

Gość gość
wcale nie macie racji, bo moze byc tak że znacie sie latami a ta znajomosc g.. warta, a moze byc tak że w minuty ludzie wiedzą co w drugim gra, takie jest życie XXX TYLKO jest prozaiczny problem jak przez to przejść, jak ona musi grać enigmę

Gość gość
Enigma – miasto w USA,w stanie Georgia, w hrabstwie Berrien Enigma – niemiecka maszyna szyfrująca Enigma – rumuńsko-niemiecki zespół muzyczny Enigma – gra komputerowa Enigma – niezależne pismo artystyczne Enigma – brytyjsko-francuski film sensacyjny z 1983 roku Enigma – albański film fabularny z 1991 roku Enigma – film sensacyjno-wojenny z 2001 roku Әnígmә – manga z 2010 roku Enigma (Give a Bit of Mmh to Me) – singel Amandy Lear Które z tych znaczeń tego słowa ma na myśli autor :D?

Gość gość
powiedź, hej enigmo mam twój KOD :-p Jarek :-P

Gość gość
dlaczego niby musi grac enigme, co?

Gość gość
nic nie musi-CHCE!

Gość gość
niekoniecznie gra,może być w swoim świecie,i jest miła żeby nie burzyć swojej harmonii jakimiś spięciami niewiele ważnymi dla niej,ja tak mam ,jestem gdzieś ale tak naprawdę mnie tam nie ma:-) automatycznie prześlizguję się wśród ludzi z uśmiechem ,to ślady po moim bytowaniu w moim bardzo miłym

Gość gość
zobacz w hasło: enigmatyczny :-) X dziewczyny, przecież ONA ma jakies powody żeby być tą enigmą? nie robi tego bez sensu przeciez, tyle energii i wszystkiego..

Gość gość
co za brednie, wymiekam

Gość gość
Człowieku jakbyś do niej napisał albo zagadał to by się okazało że żadna z niej enigma.

Gość gość
Ty jestes kolesiem ktory zakladal temat "czy musicie miec zdefiniowana relacje z facetem jezeli nie jest sie tylko znajomym"? Czy jakos tak? To na bank Ty. Jeszcze siedzisz i dumasz nad nia nie robiac kompletnie nic??? Jestes popaprany.

Gość gość_T
są ludzie, którzy już nie inwestują ani czasu, ani szczerości w jakikolwiek kontakt z innymi - powody mogą mieć różne, ale zwykle je mają; a są też tacy, co są z natury powściągliwi i dodatkowo życie ich nauczyło jeszcze większej ostrożności i zachowują 'pakt o nieagresji' z otoczeniem, żeby mieć po prostu spokój w obu przypadkach, trudno się wkraść w łaski takich ludzi :)

Gość gość
ale właśnie zagadałem i wszyła enigma :-) i co? life is not simple..

Gość gość
ta w jaki sposób niby wyszła enigma? może nad interpretujesz?

Gość gość
dobra: 1. myślicie że da się to uprościć? 2. a moze wystarczy powiedzieć że się ja lubi :-) coś da?

Gość gość
niestety ona taka jest: sama to wskazuje, ucieka jak się dotyka wrażliwych w niej rzeczy, i taki ma ogólnie typ osobowosci.. itd co tu jeszcze mozna powiedzieć, jak coś wygląda jak enigma, zachowuje się jak enigma, to chyba jest enigmą.. X tylko jak do niej podejść żeby nie tracić szans, to jest pytanie za 100 pkt..

Gość gość
Zagadałeś i co? Odpisała? czy milczy? Może zadzwoń do niej po prostu

Gość gość
Co to znaczy że wygląda jak enigma?

Gość gość
życie ich nauczyło jeszcze większej ostrożności i zachowują 'pakt o nieagresji' XX nie lepiej założyć takie nieformalne takie NATO, a nie patrzeć tylko skąd agresja i wybrać pokój, który bardziej się opłaca.. Ale logika z kobietami nie pomaga :-(

Gość gość
mogę wysłać wiadomość, ale tak zeby jej nie wkurzyć, to najlepsza forma taka neutralna..

Gość gość
to wyślij wiadomość ale jak ją w******z to daj sobie spokój bo może po prostu jesteś jej stalkerem ale nie zdajesz sobie z tego sprawy??? nie jest przypadkiem tak że nie dajesz jej spokoju, wręcz się narzucasz i dlatego ona się tak zachowuje???