Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktoś spotkał enigmatyczną dziewczynę? taka co uważa żeby nikt jej nie odgadł?

Polecane posty

Gość gość
a jeśli ktoś ma jakiś ból w sobie to co wy sobie myślicie ? że będzie się zwierzać obcym plotkarskim babom? upadłyście na głowę?

Gość gość
gość dziś a jeśli ktoś ma jakiś ból w sobie to co wy sobie myślicie ? że będzie się zwierzać obcym plotkarskim babom? upadłyście na głowę? XXX babom nie, ale np. jak jakich facet się kręci w okół Ciebie, coś tam w Tobie widzi (taki co się nakręca), to czemu nie "obdarzyć go również bólem istnienia"? w sumie lepiej we dwójkę niż tak się cisnąć? XX panna? przecież jesteście podobno konkretne i przyziemne, bez żadnej metafizyki..

Gość gość
wtf

Gość gość
to przecież jak się do mnie zbliżysz i zacznę ci ufać to naturalnie wejdziesz do mojego świata,mówiłam Ci żebyś napisał do niej ,albo Cię polubi albo nie

Gość gość
to może być trudne, bo ona na etapie nieufania nikomu :-( wiec moze czekac na pretekst do odstrzelenia

Gość gość
Ten temat jest chyba o mnie. Cała ja. Jestem wodnikiem.

Gość gość
Ile masz lat autorze? Pisz:) bo czekam, juz nie rozmyślając tyle:)

Gość gośćwtłumie
no to napisz cos delikatnego do niej,a w ogole to gdzie ja widujesz w pracy? na studiach? najlepiej zrób coś przyjacielskiego niezobowiązującego,zebys miał okazję z nią pogadać,pomóż jej w czymś ,zaproponuj coś zwyczajnego,zeby mogła Cie polubić,usmiechaj się do niej

Gość gość
to takie wazne? k. 30stki niestety :-( a Wy pewnie mniej.. XXX to jesteście enigmatyczne..; ale czy to się opłaca z Waszej strony? jakie macie plusy? że kierujecie same wszystkim? XX generalnie to sie nie opłaca? w sumie traci się na tym.. chyba? X zobaczcie na to, nie da się jakoś uczuciowo tego wykorzystać :-) w Waszej sytuacji.. Hapkido wykorzystuje energię wewnętrzną człowieka. Dużą rolę odgrywa tu punkt danjon – odpowiednik tanden z japońskich sztuk walki lub dantian z chińskich. Hapkido korzysta z koncepcji używania minimalnej siły w celu pokonania przeciwnika fizycznie silniejszego. Aby skutecznie stosować techniki, nie jest wymagana duża siła. Kładzie się duży nacisk na okrężne ruchy, wykorzystując energię przeciwnika przy możliwie oszczędnym użyciu własnej siły. Hapkido nadaje się więc zarówno dla mężczyzn, jak i dla kobiet. :-)

Gość gośćwtłumie
nie filozofuj tylko zrób ruch :-) każdy jest inny,zalękniona osoba może coś tracić na schowaniu się,typ taki jak ja czyli introwertyk ładuje się w samotności i w spokoju,odpoczywa przy bliskich,traci energię przy plotkarskich,chyba że ich lubi ,jak ma nastrój zabawia innych,zalęknienie to inna rzecz,a wśród ludzi jest dużo energetycznych wampirków jak już o energii,ja nie lubię jak ktoś ze mnie ssie bo sam nie potrafi się naładować,te analizy nic ci nie dadzą,nie wymiguj się,masz zrobić tak żeby zauważyła :-)

Gość gość
tylko ona: nic jej nie "ssie" :-) tylko lubi miec ogromny dystans do wszystkiego, jak jej powiem że chyba wiem co ci w duszy gra, to się tylko wkurzy, że ktoś i tak się do niej zbliżył.. kobieta zagadka, ona lubi jak to się mówi stać i patrzeć z góry, jak się będę uśmiechał i tak dalej, to moze to innaczej odebrać..

Gość gośćwtłumie
nie mam do Ciebie siły :-) tak nie mów że wiesz co jej gra ,bo nie wiesz :-) za uśmiech nie mordują,uśmiech zawsze jest mile widziany i on nic nie znaczy ,albo znaczy ,ona wybierze,nie możesz się wszystkiego bać,to tylko życie,a to tylko kobieta,baby zazwyczaj chcą tego samego tak jak je znam,czy to enigmatyczne czy inne,tylko lubią różne rodzaje osobowości

Gość gość
tylko ta tak daleko pojechała, że już chyba niczego innego nie słucha niż tylko jeszcze bardziej tajemnicza własna intuicja.. ale chyba lepiej i tak we dwoje.. TYLKO jest bariera, jak ona nosi te swoje maski (bycia miłą), chociaz to bez sensu.. nie lepiej przełamać się być uczciwie takim jakim się jest? niż grać miłą, lepiej miec prawdziwą relację niż udawać ze "znajomymi" tylko weź dotrzyj z tym do takiej enigmy.. :-(

Gość gość
Co znaczy że udaje miłą?skąd wiesz że udaje?

Gość gość
bo czasami jednak coś mówi :-) chodzi w tym sensie że ma jakąś taka maskę żeby było miło.. TYLKO po co? nie lepiej być szczerym i szczerze kogoś nienawidzieć/czy lubić itd? jaki jest sens bycia kobietą enigmą? :-(

Gość gość
Zapytaj ja konkretnie, w jakiś sposób spróbuj ja podejść. Macie kontakt w rzeczywistości?

Gość gość
teraz już nie w realu, a jest bardzo zajęta ostatnio.. ogólnie wiem co ją blokuje, problem w tym że jej punkt widzenia vs rzeczywistość = masakra.. w sumie bardziej mi zalezy na niej niż na tym żeby przełamać jej serce.. w sumie jest fajna, ale za bardzo się zakręciła.. wiec muszę chyba wymyślić jakiś tekst, tylko nie wiem czy dziewczyną zależy na tym żeby facet zajmował się jej "enigmą" szustym zmysłem itd, w Polsce to raczej temat tabu :-(

Gość gość
Enigmę rozszyfrowali polscy matematycy, to chyba masz farta.

Gość gość
Długo znacie sie?

Gość gość
nie wiem czy w tej sytuacji słowo "znacie" jest trafne? parę msc, ale żadko możemy się widzieć... to raczej sytuacja z dziwnym trafieniem na kogoś kto Ciebie interesuje (też dziwnie); Sam nie wiem, ale jest W TYM wszystkim sens? moze lepiej znaleźć płytką relację z normalną dziewczyną, niż głęboką z dziewczyną widmo? to jakiś paradoks, bo czy taka się może zmienic, coś moze do nie dotrzec? jak do niej pisać, przecież nic na tym nie traci itd, kobiety w ogóle sa skomplikwane na maxa

Gość gość
Chłopie ogarnij swe kohones i odezwij sie do Niej. Przestań analizować. Po co Tobie płytka znajomość z inna? Będziesz o tamtej rozmyślał. Jak nie spróbujesz, to nadal będziesz pląsał sie.

Gość gość
a jak wyskocze do nie jak Filip, to pewnie mnie odstrzeli pod byle prektekstem (one to potrafią przecież), zobacz na logikę, co jest bardziej prawodopodobne, że dziewczyna coś dostrzeże W KONCU i zluzuje, czy obwini o wszystko faceta (który "niby" się stara), ale co tam, bo przecież jej nie rozumie? Nie kumacie to taka babska pułapka, teraz nie ma przynajmniej pretekstu żeby mnie odstrzelić, bo np. źle by się czyła (np. jako przysłowiowa "zołza", bo facet nic jej nie zrobił a go kasuje) to jest jak z samolotem, nie da się przy podejściu do lądowania odjeść na drugi krąg, a jej wieża to WIELKA ENIGMA, bez kontaktu.. f..ck

Gość gość
'One to potrafią przeciez' Sam to robisz, wrzucasz do jednego worka:) X Wg mojej Enigmy, zluzuje, nie ostrzeli:), pokaz tej 'zolzie' ze są ludzie na tym świecie:), wtedy wieża da odbiór:) Just go for it

Gość gość
mówisz jak Nawałka przed meczem z Holandią.. :-) z taką się nie da "Just go for it ", to za proste przy tak skomplikowanej i wrażliwej dziewczynie.. jej emocje czuć na setki km :-) to jakbyś wchodził do reaktora jądrowego tak po prostu.. X Wiec jakoś mi się nie chce wierzyć że tak zwyczajnie zluzuje, i wyłączy ten swój firewall i inne zapory oraz zasieki jak w Normandii.. bo tylko znalazł się facet co do nie tak.. tu trzeba jakieś sprytu jak Odyseusz z koniem trojańskim :-) Y wg mojej opinii trzeba jej skraść serce i duszę :-) żeby się nie mogła wycofać czy coś; taka dziewczyna nie jest łagodna jak baranek (pewnie ma emocje na maxa a na zewnątrz jak myszka).. X musi być jakiś patent, ale tak otwarcie to samobójstwo.. pewnie tylko na to czeka żeby się wyłożyć, CHYBA już tak jest że kto pierwszy się wyłoży z uczuciami w takich sprawach przegrywa..

Gość gość
Ona pewnie nie ma pojęcia o twoich uczuciach a ty tutaj jak jakiś debil piszesz że ona czeka aż 'się jej wyłożysz z uczuciami' po to aby mogła cię zdeptać i wyśmiać :D. Skoro uważasz że ona taka podła to co ty w niej chłopie widzisz :D?

Gość gość
100% pieprzenia o niczym, 0% tresci. to naprawde robi wrazenie.

nie odgadł? Każdy ma w sobie tajemnice których nie poznasz jeśli nie ujawni

Gość gość
ale laski mają taki sposób obrony.. nie kumacie, dziewczyny musza szukać tych swoich haczyków i być nieprzychylne na początku, dla własnego komfortu itd X a ta z enigmą, może czuje że to dobre dla niej, z góry zakładając że i tak nie chce, nie będzie się chciało jej zrozumieć, przecież faceci nie rozumieją na ogół kobiet, a ona mi jakoś przypadła bardziej właśnie z tą swoją złożonością, nie lubie jednozncznych i płytkich lasek.. a ta taka nie jest X JEDNYM słowem zazwyczaj relacje ludzkie nie są aż tak głębokie chyba.. a tutaj są.. i co z tego, jak ona enigma i tak? może ma tak że czuje się komfortowo jako "enigma", tylko jak oficjalnie ją poznać X może powiedzieć że jej nie znam i nic o niej nie wiem, udając enigmę, może to kupi :-)

Gość gość
enigma cie oleje, a ty sie ochoczo zabierzesz za te plytkie, zobaczysz

Gość gość
chcesz powiedzieć jedno zdanie ,i ona na podstawie jednego zdania ma coś ocenić? potrzebny dłuższy kontakt dłuższa rozmowa,albo nadajecie na tych samych falach albo nie,żadne wymyślne rzeczy nie działają,bo to jest oceniane innym zmysłem,ta zgodność,tak samo jak zapach ,jak to co widzisz w oczach