Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktoś spotkał enigmatyczną dziewczynę? taka co uważa żeby nikt jej nie odgadł?

Polecane posty

Gość gość
nie mam problemu, ty też siedzisz na kafe a zdradzają cię też te znaczki którymi oddzielasz zdania (podobni jak w tamtym temacie)

Gość gość
Wewnętrzna kontrola lotów nie zna tego prawdziwego uczucia...jak to wyglada od środka, jak to jest wlać więcej radości jak podczas obfitego plonu pszenicy:)

Gość gość
gość dziś - ale kit wciskasz, wpisz sobie w google https://www.google.pl/?gws_rd=ssl#q=dziwna+dziewczyna+forum masz kilkaset wyników w tym kilkadzisiąt z ostatniego miesiąca :-) lol, myślisz że ta sama osoba ma coś z tym wspólnego.. :-) to są dopiero schizy, wszędzie widzisz albo prowo, albo te same osoby? Zawsze sę tacy pojawiają na kafe żeby rozwalać ludziom tematy

Gość gość
poza tym Twój link jest o jakiś typach czy czymś :-) i co siedzisz na kafe od wiosny? :-) po co? jak i tak nic nie napiszesz w temacie? coś nie tak masz czy jak?

Gość gość
do you think that you have such power?

Gość gość
dziś do you think that you have such power? ale numer właśnie przeglądałam stronę na youtubie i napisałam właśnie taki komentarz po angielsku jak wyżej i patrze tutaj i taki sam wpis 🌼 moze ten temat jest jakiś tajemiczy 😍

Gość gość
pwnie zes trafil na jaka Matę Hari :-P

Gość gość
napiszę z ciekawości, dla uzytkowników z pisu, takie wątki z ostatniego tygodnia, żeby nie myśleli że tylko jedna osoba je piszę :-) :-) :-) :-) X jak postępować z taką dziewczyną? - Forum Kobiet Spis tematów Dodaj ... Wydaje mi sie to dziwne i troche zabolało. to normalne? Dziwna tajemnicza dziewczyna w biaÅ‚ej sukni z butami.. W 1 związku dziewczyna była jakaś dziwna bo jakoś seks ja nie kręcił i tak straciłem 6 lat. itd = i wszystko to jedna osoba pisała, to mówiłem ja, Jarząbek Wacław, trener drugiej klasy... :-) Bądź czujny wróg czuwa :-)

Gość gość
hahahahahaha

Gość gość
hahahahaha

Gość gość
i tacy by taraz napisali, ze gość jest skasowany bo taki wątek już był, chociaz to nie taki i w ogóle może to nie on, ale trzeba go skasować i stracić życiową szanse na love forever :-P

Gość gość
hahahaha

Gość gość
jakie jest clue? jak rozgryść laskę z tajemicą czy jak z nią utrzymać kontakt? ktoś wie? :-(

Gość gość
ty sie zastanawiasz, a ja ja posuwam, zastanawiaj sie dalej. gdyby kazdy facet tak kombinowal, to wszystkie laski na dzielni bylyby moje!

Gość gość
tej byś nie ogarnął, jej na tym nie zalezy.. to moze wszystkie minus jedna

Gość gość
instrukcja posuwania: idziesz do punktu ksero, drukujesz zdjecie, a nastepnie lekko, leciutko posuwasz je palcem wskazujacym, troszke w prawo, troszke w lewo, tak aby ladnie prezentowalo sie na polce x to daje ogromna satysfakcje, zostajesz krolem dzielni

Gość gość
17.10 skąd wiesz, ze wlaśnie tego nie chce ?

Gość gość
bo jestem impotentem i projektuje na nia swoja aseksualnosc

Gość gość
"gość dziś - ale kit wciskasz, wpisz sobie w google https://www.google.pl/?gws_rd=ssl#q =dziwna+dziewczyna+forum masz kilkaset wyników w tym kilkadzisiąt z ostatniego miesiąca usmiech.gif lol, myślisz że ta sama osoba ma coś z tym wspólnego.. usmiech.gif to są dopiero schizy, wszędzie widzisz albo prowo, albo te same osoby? Zawsze sę tacy pojawiają na kafe żeby rozwalać ludziom tematy" Może i rozwalam, ale jestem przekonana, że to ta sama osoba, wiem że tematów o podobnej tematyce jest sporo, ale autor ma charakterystyczny styl pisania i rozumowania Ps to mój ostatni wpis, temat zamknięty

Gość gość
dziewczyno myślisz że taki "styl" ma jedna osoba na tysiące odwiedzających codziennie kafaterię, nie przesadzaj :-P tak samo jak te osoby co myślą że sprawa ich własnie dotyczy, Polska to nie Holandia czy Belgia, tylko znacznie wiekszy obszar, znacznie wiecej ludzi, spraw i tak dalej, włączcie rozum

Gość gość
hej, to jak już tak znacz te wszystkie wątki, to doradz cos Autorowi, ma dać sobie spokój? why? masz jakies argumenty? zeby bylo pozytywnie:-P

Gość gość
its not U R FAulT bebe;)

Gość gość_T
no i jak tam idzie szyfrowanie chłopaki? może morsem? Alpha Bravo Charlie - odbiór :-P jakie ma znaczenie czy jednemu psu Burek - fajny temat po co kobiecie enigma? jeśli którakolwiek powie, znaczy że nie wie o czym mówi :)

Gość gość
22:13...:) X 22:08 Moc i siła staje sie udziałem tego, kto ufa Duchowi, ktory wskazuje nam drogę:) Światłem ciała jest oko. Jeśli wiec Twoje 'oko' jest zdrowe, całe Twoje ciało będzie w swietle...:) X 22:18 gosciu_Tadeuszu, uspokój sie juz:)

Gość gość
22:40 ....... :)

Gość gość
ale pieprzycie

Gość gość
Może i rozwalam, ale jestem przekonana, że to ta sama osoba b -spoko,ja też ;) od razu to zauważyłam..to ta sama osoba na bank,może sie wypierać ale to nic nie da i tak.

Gość gość
to był Jarek K. :-) jutro wpada cba :-)

Gość gośćTelimena
Wcina sie jak stringi w dupsko Zośki:D