Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k 40

Może ma ktoś ochotę na...

Polecane posty

Powiedziałbym więcej o tym jak wyglądam i co robię, ale powiedziałem już tak wiele, że obawiam się, że za chwilę mogę dostać sms o treści: czytam fajny temat na Kafeterii, tylko nie rozumiem, czemu nie podpisujesz się z imienia i nazwiska? Przecież i tak Cię znamy :)

Gość Lazurowa  kobieta
Wiesz co jest kręci mnie podczas takiego tańca? Męskie dłonie, ich dotyk i nacisk na odpowiednie partie ciała gdy prowadzą w tańcu. A co Ciebie najbardziej wtedy pobudza ?

Gość Andreasor
Z kim ?;)

Gość Lazurowa  kobieta
Andreasor Co z kim ?:)

Gość Lazurowa  kobieta
Ten sam Tak dogłębnie to Cię jeszcze nie znam, więc sms nie będzie ode mnie:)

Może się odważysz i napiszesz kiedy będziesz się wybierać (oczywiście nie publicznie)? Pewnie i tak będzie za daleko, ale gdyby okazało się, że jednak nie aż tak daleko, mogłoby być ciekawie. Co prawda ja nie mam takich predyspozycji jak ten gość, ale zazdrośc***artnerów doświadczyłem już nie raz :)

Gość Andreasor
Zgrzeszymy ?

"A co Ciebie najbardziej wtedy pobudza ?" Przepraszam nie mogę tego opisać, a kłamał nie będę. Jeśli bym to opisał, to tak jakbym się podpisał. Jest wiele osób, które znają moje podejście do tańca i napisanie tego publicznie jest równoznaczne z podpisaniem się. Może napiszę troszkę enigmatycznie: całe ciało kobiety.

Gość Lazurowa  kobieta
Andreasor Zakładając, ze jesteś mężczyzną to Ty z kobietą a ja na odwrót:)

Gość Lazurowa  kobieta
Ten sam Hmm, z Twojej wypowiedzi mogę wnioskować, że bywasz tu w miarę regularnie od jakiegoś czasu. Nie będę dociekać reszty w tym temacie:)

Nie, nie bywałem tu regularnie. Zacząłem krótko przed poznaniem Ciebie (znowu przez Ciebie :)). Po prostu nie wiem ilu moich znajomych może czytać to forum. A co najlepsze, z tego jak się opisywałaś, pasujesz dość dobrze do jednej z moich bliskich znajomych. Jeśli podałaś nie do końca prawdę, kiedy pytałem Cię skąd jesteś, to rosną szanse, że może nią jesteś. Jeśli by się to okazało prawdą, musielibyśmy dość poważnie porozmawiać. Jeśli, jeśli, jeśli... Pewnie jednak jest to tylko zbieżność charakterów, bo inaczej byś zareagowała na linka którego podałem na YT.

Gość Lazurowa  kobieta
Podałam prawdę, więc nie sądzę abyśmy się znali. Z drugiej strony rozumiem Twoje podejście i obawy, w końcu mamy XXI wiek, którym rządzi Internet a w sieci nigdy nic na 100 % nie jest pewne.

Jeden z niewielu przypadków, kiedy chciałbym, żeby kobieta kłamała :( . Będę już kończył. Wydaje mi się, że już wystarczająco dużo namieszałaś mi przed snem ;) . Muszę jakoś spróbować zasnąć. Jutro (dzisiaj) kolejny pracowity dzień. Miłych snów (9 i 1/2, i innych ;) ) Lazurowa Damo. Jeśli będziesz miała jutro czas i ochotę, napisz. Jeśli będę w zasięgu, odpiszę. Dobranoc.

Gość Lazurowa  kobieta
Dziękuję za miły wieczór i część nocy. Może przyśni Ci się coś. ....hmm, inspirującego:D Zajrzę tu jutro aczkolwiek nie wiem o której. Dobranoc.

Gość Ten sam
Miłego i słonecznego dnia Lazurowa Damo.

Gość Lazurowa  kobieta
Witaj:) Jesteś przed kawą, w trakcie czy po ? A dzień jest upalny i piękny.

Gość Ten sam
Właśnie kończę pracę i zaśmiałem do drugiej kawy.

Miało mi się przyśnic coś inspirującego. Ale jak coś się ma przyśnic, jak nie idzie zasnąć? Za to przypomniał mi się ciekawy kawałek, który kiedyś Ci pokażę ;). Póki co jestem do niczego. Po nieprzespanej nocy wybieram się dziś na imprezę do rana. Jeśli nie zasnę w trakcie, będzie dobrze.

Gość Lazurowa  kobieta
Jeśli impreza będzie ciekawa to na pewno nie zaśniesz lub jeśli idziesz z kimś inspirującym Cię to tym bardziej. Gdybyśmy sie tu już nie spotkali to miłej zabawy życzę tak akonto:)

Dziękuję. Ludzie będą świetni, niestety nikogo inspirującego nie będzie.

Gość Lazurowa  kobieta
Oj, nigdy nie mów nigdy. Może akurat:)

Odnośnie mówienia: nigdy. Sam mówię: niewiadomo, co przyniesie jutro :)

Gość Lazurowa  kobieta
Ciekawe tylko czy go dobrze czy źle, że znowu się ze sobą zgadzamy:)

Gość Lazurowa  kobieta
Czasami lepiej nie wiedzieć co przyniesie jutro.

Gość Ten sam
Dlaczego, miałoby być źle? Myślę, że to dobrze. A co przyniesie jutro? Po za niewyspaniem, z całą pewnością coś dobrego. Co to będzie? Zobaczymy jutro :)

Gość Lazurowa  kobieta
Jutro Tobie przyniesie odpoczynek:)