Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k 40

Może ma ktoś ochotę na...

Polecane posty

Gość Ten sam
Witaj Lazurowa Damo. Dziękuję. Za życzenia, spełniły się ;) Nie jest powiedziane, że kobiety mają się nudzić kiedy są mistrzostwa :) Niestety nie będę mógł być dziś z rana. Już wiem, że ten dzień będzie napięty. Ale mam nadzieję, że koniec będzie równie dobry jak wczoraj (a może i lepszy). Miłego i słonecznego dnia.

Gość Lazurowa  kobieta
Dzień dobry. Czasami życzenia się spełniają. Za to mój weekend będzie inny niż myślałam.

Gość gość
Lazurowe kobieto. Korzystając z okazji i nieobecności Twojego przyjaciela, chciałem się zapytać co skłoniło taka elokwentna, uwodzicielska, pełna życia i marzen kobietę do założenia takiego topiku?

Gość Lazurowa  kobieta
Chęć rozmowy o wszystkim i o niczym, na tematy poważne i te mniej poważne. Realne rozmowy są inne niż te wirtualne. Te drugie potrafią uzmysłowić człowiekowi w którym miejscu swojego życia się jest i rzucić czasem jaśniejsze światło, dają dystans do samego siebie. Są też poniekąd oderwaniem się od otaczającej rzeczywistości. Złapaniem oddechu. A dlaczego Tu zaglądasz na forum?

Gość Lazurowa  kobieta
Mialo być...a dlaczego Ty zaglądasz na forum ?:)

Gość gość
Ja zaglądam hmmm... bo czegoś mi w życiu brakuje, chyba. Pptrzebuje nowych znajomosci. Od lat otaczaja mnie starzy znajomi a potrzebuje kpgos nowego i tylko dla mnie;). Nie zgodzę się jednak z Tobą odnośnie tych wirtualnych rozmów. Bardziej cenie te w realu, ale Internet ma jedna przewagę. Nie ogranicza nas odległość i czas, zawsze znajdzie się ktoś do ppgadania. Tytuł topiku sugeruje że raczej szukasz romansu niż pogadania "O wszystkim i o niczym".

Gość gość
Szukasz romansu tak jak ja?

Gość Lazurowa  kobieta
Muszę Cię rozczarować, nie szukam romansu. A co do rozmów, i realne i wirtualne mają swoją unikalną wartość. Jedne i drugie prowadzą ludzie, których nie można traktować przedmiotowo.

Gość gość
Ale lubisz rozmawiać o seksie i podnieca cię to

Gość Lazurowa  kobieta
Seks to temat jak każdy inny tyle, że z tych przyjemnejszych :)

Gość gość
W takim razie czego szukasz? Nie mów że rozmowa o serniku w pracy jest interesująca i wnosi coś do Twojego życia.

Gość gość
Więc czemu mówisz że nic tu nie szukasz jak oboje wiemy że szukasz właśnie kogoś takiego do rozmów o seksie bo i ciebie i mnie to kręci

Gość Lazurowa  kobieta
Już wyjaśniłam w swojej poprzedniej wypowiedzi.

Gość gość
Widzę ze jest tu gość podszyw który ciągle o sexie mówi.

Gość Lazurowa  kobieta
Może cierpi na jego brak a może to taki erotoman gawędziarz.

Gość gość
A co ty na ero cnotko robisz?

Gość Ten sam
Witaj. W końcu mam chwilkę wytchnienia i czas na pierwszą kawę, a zapowiada się dziś jeszcze na kilka. Co z Twoim łikendem, coś się popsuło?

"Chęć rozmowy o wszystkim..." Ciekawie odpowiedziałaś. Jednak w moim przypadku mogę powiedzieć tylko 1/10 tego, co bym chciał powiedzieć. Nie z racji zachowania anonimowości. Jest tego tak dużo, że nie mam tyle czasu i nie nadążam z pisaniem.

Gość Lazurowa  kobieta
Można tak powiedzieć, ze coś się popsuło. Za to w następny weekend odbiję sobie wszystko na różnych płaszczyznach.

Gość Ten sam
Ja powoli przygotowuję się do urlopu, a tym razem będzie to wjazd dość ekstremalny. Od zawsze lubiłem bardzie ekstremalne sporty od zwykłego kopania piłki. Tylko, że wtedy mało kogo było na to stać. Dzisiaj pracujemy, zarabiamy i jakoś te pieniądze trzeba wydać. Najlepiej na przyjemności. Chciałbym, żebyś powiedziała co się popsuło, ale pewnie nie publicznie?

Gość Lazurowa  kobieta
Tutaj rozmawia się o czymkolwiek i podaje tylko niezbędniki. Jak to mówią "Co Cię nie zabije to Cię wzmocni ", mam już w tym wprawę. Dobrze, że chociaż Ty będziesz miał dobry weekend:)

Tylko, że mój łikend będzie bardzo krótki. Zacznie się może za 24 godziny. Ale za to będzie bardzo intensywny.

Byłem na służbowym spotkaniu i w pewnym momencie zaśmiałem się. Ktoś zapytał co w tym śmieszneg? Odpowiedziałem, że coś mi się przypomniało. Do stołu podano dokładnie to co sobie zażyczyłaś.

Gość Lazurowa  kobieta
To od dzisiaj szarlotka z lodami nieodłącznie będzie Ci się kojarzyć ze mną:)

Gość Ten sam
Tak.

Gość gość
Że lubisz lody robić czy jak?

Gość Lazurowa  kobieta
Tak mniej więcej chociaż jeszcze nie do końca. A Ty? Masz wolny wieczór czy tylko chwilowo jesteś?

Gość gość
Wolna, mąż już śpi