Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elve991

zmarszczki w wieku 15 lat

Polecane posty

Pomocy! Mam dopiero 15 lat a już mam zmarszczki na czole! Nie mam pojęcia, jak się ich pozbyć, próbowałam już tylu kremów, maseczek itp, ale nic nie pomogło ;/ po lewej stronie twarzy zmarszczka jest tak jakby głębsza, a przez co bardziej widoczna. Na każdym zdjęciu to widać, wyglądam staro... do tego jeszcze wory pod oczami. Nie mam suchej cery, używam kremu nawilżającego i dbam o cerę. Mam tłustą skórę. Co mam zrobić? to wygląda strasznie..

Gość gość
Face fitness czyli ćwiczenia twarzy

Gość Olander
Wszystkie kremy które zawierają acetate możesz wywalić do śmieci bo taki krem nawilża a acetate wysusza. Pamiętam jak za małego dzieciaki na mrozie miały spieczone dłonie i nawilżalim dłonie w kałużach bo rękawiczek w październiku jeszcze nikt nie chciał nosić, ale woda pomagała na chwilę. Podobnie jest z kremami. Pomagają na jakiś czas. A te z acetate wcale. Musisz nawilżać się od środka. Jedzenie nawilżające i tonizujące. Na przykład galaretki nawilżają, ale nie rzucaj się na to ja wilk.

Gość Olander
Wszystko z umiarem bo nawet wodą można się zatruć pijąc w nadmiarze. I jedzenie musi być też nieprzetworzone. Zamiast gotowych dań jedz jak za dawnych lat. Zresztą np. nadmiar octowych potraw też wysusza. Patrz co jesz i jak to wpływa w dłuższej perspektywie. Pozdrawiam.

Gość Weronika

Miałam dość widoczne zmarszczki na czole i super zabiegiem na ich zlikwidowanie było zrobienie zabiegu mezoterapii. Fajnie się sprawdził, zmarszczki mam wygładzone. Zabieg wykonywałam w Magnopere w Krakowie https://magnopere.pl/ i polecam przemiła obsługa i bardzo dobrze mi zabieg wykonano.

Gość 3455

Dużo pij i może zmień krem...  mnie bardzo pomogło jak zaczęłam się smarować przeciwzmarszczkowym z hada labo 

Gość alka
Dnia 28.06.2019 o 18:45, Gość 3455 napisał:

Dużo pij i może zmień krem...  mnie bardzo pomogło jak zaczęłam się smarować przeciwzmarszczkowym z hada labo 

A czy mogłabyś dać tu jakiegoś linka do tego kremu?