Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chce brzydkiej kobiety

Polecane posty

Gość gość

Na wstępie się przedstawię: jestem 31letnim facetem, pracuję, zarabiam średnio, z wyglądu jestem ponoć całkiem przystojny (tak mówią), zadbany, swój intelekt oceniam jako dobry i na prawdę nie jestem jakimś pustym gimbusem. Mój problem jest taki,że.. nie podobają mi się brzydsze kobiety i przez to nei umiem dobrać sobie partnerki. Wiem, że może się wydawać Wam przejaw jakiejśc szczeniackiej próżności, ale tak nie jest. Ja po prstu nie umiem inaczej, choćbym bardzo chciał. Kiedy spotykam na swojej drodze różne kobiety w podobnym wieku sa one dla mnie po prostu odpychające i nie umiem wybrać żadnej z nich do wspólnego zycia. Jak sobię pomyślę, że mam się budzić rano obok takiego brzydkiego ciała, że mam to ciało dotykać... Odechciewa mi się . Czuję za to silny pociąg do pięknych, wręcz nierealnych piękności. Wiem, że pewnie powiecie, że naoglądał się wyfotoszopowanych aktorek w czaspismach, i może tak jest. Po prostu pociag mnie piękno i nijak nie umiem się przełamac do zwyczajnej, przeciętnej kobiety a niestety tych pięknych jest mały procent i nieosiągalne. Boję się, że przez moje,, hm? zboczenie? będę do końca zycia sam. Poradźcie coś:(

Jestes na etapie zainteresowania wszystkimi kobietami -nie kobieta. Mowiac krotko,jeszcze sie nie zakochales. Jesli Cie trafi to uwierz,ze spodoba Cie sie w Niej wszystko bo nie ma pieknych,brzydkich. Dla jednych niska blondynka bedzie prosiaczkiem ,dla innych aniolem.

Gość gość
Takie idealne niunie leca tylko na bogatych albo sponsorujacych je na kredyt. Nie znam pięknej zadbanej,po silce itp która byłaby z przeciętniakiem albo golodupcem

Gość gość
Zakochiwałem się już nieraz, ale we wczesnej młodości, gdy sporo dziewcząt miały jeszcze piękno i młodość.I wtedy nei było tego problemu. W moim wieku (lub nawet młodsze) kobiety już niestety są tylko zadbane, nie piękne. A mnie nie ciągnie nawet do tych niby zadbanych, eleganckich, na których koledzy mówią, że "ujdzie". Mnie pociągają tylko mlode piękności z instagrama lub inne tego typu.. Wiem, że to śmiesznie brzmi i niepoważnie jak na porządnego faceta w moim wieku, ale po prostu to silniejsze ode mnie:(

Gość gość
W tym roku bede miala 20 lat i mam nadzieje ze nigdy nie spotkam takiego pustaka jak autor

Te Twoje zakochania maja powierzchowny charakter. Marzysz o zabawce do chwalenia przed kolegami czy partnetce do zycia? Wyglad robi pierwsze wrazenie ale do wspolnego zycia trzeba czegos wiecej,nie rozumiesz? Nawet jak gdzies poznasz ta swoja Belle,co zrobisz jesli zachoruje,amputuja jej piers,dozna poparzen calego ciala,opuscisz ja bo stanie sie brzydka? Grow up,man!

Gość gość
Marzenia nic nie kosztują

Gość gość
ja mam 36 lat i szukam do zwiazku ladnej 24 latki

Jasne,ze nie ale jemu pozostanie tylko marzyc i utyskiwac na kafe. Ps. Zdjecia dziewczyn na Instagramie sa czesto efektem retuszu i wielogodzinnych staran,kwestia "zrobienia sie"

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Po 1 nie jest ładne co jest ładne,tylko to, co się komu podoba. Po 2, może Ty po prostu jesteś gejem

Gość gość
Insta to 100% fotoszopu i inne programy do obróbki zdjęć