Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego jak pytam chłopaka co u niego albo co słychac to on nigdy nie opowiada?

Polecane posty

Gość gość

Np. odpisze mi ,że "spokojnie" albo coś takiego , ale nigdy mi nie opisuje co tam robi, zawsze odpisuje mi, ale coś tam innego :P Tak samo on nie pyta się co u mnie tylko np. napisze do mnie " mam nadzieje, ze u ciebie wszystko dobrze :)"

Gość gość
bo jest "tajemniczy", uuuuułuuu. Seeerio, pierwszy facet czy co?

Gość gość
w ogóle to zauważyłam, ze on mi nie lubi opowiadać np co tam wlaśnie robi itd tylko tak ogolnikowo pisze, zwykle to on odzywa sie pierwszy do mnie , ale wtedy tez za wiele nie opowiada

Gość gość
Nie pierwszy ;) tym bardziej pytam bo z poprzednim tak nie było, tamten mi opowiadał nawet takie głupoty,że właśnie je kebaba, albo że właśnie wrocił z meczu itd, a ten nawet jak zapytam to mi nie odpowie tylko np. napisze coś o naszym przyszłym spotkaniu albo cokolwiek innego :P Dziwne to jest troche...

Gość gość
bo może jest spokojny i nie ma potrzeby dzielić się każdą pierdołą.

Gość gość
No ale o czym mamy pisać jak nie o pierdołach? Ok o poważniejszych rzeczach też czasem można, ale czy tylko..Chyba bez przesady, prawda? A przez takie pytania też można się pozornie o kimś więcej dowiedzieć np. co lubi robić, jeść, czytać itd

Gość gość
Bo np. ja bym zadała pytanie " co tam porabiasz ciekawego?" ,a on by napisałam " a oglądam sobie film taki i taki" albo " a czytam sobie wlasnie taka i taka ksiazke" i juz bylby ciekawy temat, a on za bardzo nie lubi chyba o tym opowiadac :O Albo czasem na spotkaniu zaczynam jakis temat o filmach czy o muzyce itd to on tez jakos ich nie pociagnie, strasznie skryty jest czasami

Gość gość
malo inteligentny chyba

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Taka Ona pewnie ma nadzieje...:(

Gość gość
Rozwiń pytania, to może i on rozwinie odpowiedzi. Przed pytaniem opowiadaj co u ciebie, to rodzi potrzebę odbicia piłeczki i odpisania w podobnym tonie.