Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozumienie po latach

Na Kim skupienie podczas orgazmu?

Polecane posty

Gość Zrozumienie po latach

Jeśli o mnie chodzi, to przez całe lata, tak jak Wszyscy, na sobie. Ach jak mi tam przyjemnie, gdy wytryskuję! Jaka ulga! Całe moje ciało trochę omdlewa! Najczęściej zamykałem oczy, aby jeszcze lepiej się skupiać NA SOBIE! Aby w tej cudownej chwili widok niczego mnie nie rozpraszał, nawet widok tej, skądinąd miłej Osoby zetkniętej ze mną. To nie Jej ciało czuję, lecz SWOJE! A TERAZ? Kompletnie inaczej! Oczy otwieram szeroko. Wpatruję się w te ukochane ciałko, w które właśnie wpływam. Cały, w 100 procentach. Z brzuszka już bez powrotu. Nie z chwilową wizytą i wygnaniem, ale już na zawsze. Nie rozkosz wylania się, lecz rozkosz połączenia, huraganem wiruje w głowie. A jeszcze przy tym rozkosz Jej tak wielkiego oddania się mi. Bo to tak bardzo, bardzo dla Niej trudne. A Ona mi to daje! Taka ofiarna! Dzieciom dawała w ofierze swój ból porodu, aby zaistniały, a mnie przełamanie odrazy przed czymś wstrętnym, abym dostąpił rozkoszy tak pełnego z Nią połączenia.

Gość gość
Jakie odrazy? Czy masz coś z głową?

Gość gość
Pisałem o typowym odczuciu, a w wyjątki to raczej nie wierzę. Ja wiem, że smak może być różny, ale nie zasadniczo. Jabłka też różnie smakują, ale żaden gatunek nie smakuje jak kabanos.

Gość gość
Chodzi o loda z połykiem. On wie, że ją to brzydzi, ale i tak leje w usta dla własnej przyjemności.