Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jeżeli nie feminizm, to jaka alternatywa?

Polecane posty

Gość gość
aż dziwne, ze murzynom czy robotnikom tak lekko nie poszło. ba! właściciele jednej fabryki byli w stanie użyc siły a nawet zamordowac ale cały piertolony patriarchat na całym jeanym swiecie poddał sie bez walki.....bo rebecca west dostała order zasługi imperium brytyjskiego i wszyscy speniali:D

Gość gość
aż dziwne, ze murzynom czy robotnikom tak lekko nie poszło. ba! właściciele jednej fabryki byli w stanie użyc siły a nawet zamordowac ale cały piertolony patriarchat na całym jeanym swiecie poddał sie bez walki.....bo rebecca west dostała order zasługi imperium brytyjskiego i wszyscy speniali:D xxx reasumując. zarówno rebecca west jak i reszta kretynek jej pokroju były sa i będą szmatami. przykro mi:(

Gość gość
taki to wasz ten straszliwy bój z przeważajacymi silami ciemności. po prostu jesteście nie do pokonania:D

Gość gość
ze szczególnym uwzględnieniem niezwykle skutecznych bojówek paradujących na golasa w kościołach albo przed marketami w wolną niedziele. brrrrrrr musimy sie poddać. nie ma wyjścia:D

Gość gość
nie macie nawet jednej namiastki swojego spartakusa. bo jesteście na tyle naiwne, ze nie jest potrzebny, na tylle skupione na własnych korzyściach i rzekomej krzywdzie i jej winowajcach, ze łykniecie cokolwiek sie wam podsunie.. jak coś wam w życiu nie wychodzi to mówicie: to dlatego ze jestem kobieta i mnie sabotują. a jak wam wyjdzie w zyciu to sie sprzedajecie róznym cwaniaczkom, którzy was używaja do szerzenia propagandy. taka ta wasza kobieca solidarnosc. wjepałybyście nóz w plecy konkurentce o prestiz albo koootasa przy kadej okazji w dodatku uwierzyłybyście, że to była koniecznośc dziejowa

Gość gość
jacy rewolucjoniści takie rewolucje

Gość gość
Miałam sen, że cały czas wysychał, i życie było jak kometa spadająca z nieba Obudziłam się wystraszona gdy świtało, och, to takie jasne: Jak cenny jest ten czas, który mamy tutaj Refren: Czy nie jesteśmy na tyle mądrzy, aby dać to wszystko czym jesteśmy? Na pewno błyszczymy wystarczająco, aby przyćmić gwiazdy, Ludzki gatunek jest taki zagubiony w szukaniu swojej drogi, ale mamy szanse aby to zmienić, aż po dzień naszej śmierci I możesz modlić się do Boga, albo powiedzieć że to przeznaczenie, Ale sądzę, że my po prostu ukrywamy to wszystko, czym moglibyśmy być Wszystko o co na prawdę pytam to: Co my tu robimy? Czy my tylko zabijamy czas? Tylko żyjemy z roku na rok? W tym dużym świecie, nikt inny nie będzie po naszej stronie, Czy to nie czas aby po prostu się obudzić i dać to wszystko /czym jesteśmy/? https://www.youtube.com/watch?v=5t5QSiydF9Y

Gość gość
ja kooorfa wiem kto za tym stoi. odwykło sie wam od roboty i przywykło do zycia cudzym kosztem ale ja was kooorfa wyprostuje jepane darmozjady

Gość gość
będziecie chodzili jak po sznureczku. będzie można według was regulować zegarki i odmierzać płody rolne kooorfa mać. pedały piertolone.

Gość gość kosmita
jak nie feminizm to transdżendryzm albo jaki inny obojnaczyzm. Jak sie ludzkosc nie moze ze sobą zgodzić, chłop nie umie byc po prostu empatyczny a baba leci tylko na kase to róbta cos z tym no, okropny jest ten wasz swiat

Gość gość
skoro twój jest taki zajepisty to co tu robisz?

Gość gość
kochanie czy moge zapuścić brode?:D

Gość gość
gość dziś skoro twój jest taki zajepisty to co tu robisz? X w tym wcieleniu obserwuje i zbieram o was dane, wchodzicie w wyższe wibracje i nie kumacie tego co sie z wami dzieje w waszych ludzkich ciałach xD

Gość gość
to zbieraj gdzie indziej bo moje dane są ściśle tajne a ich zbieranie grozi utratą odwłoka