Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To 500plus tworzy patologie. Właśnie byłam w szpitalu gdzie poroniła babka a jej

Polecane posty

Gość gość

Gach był pijany i krzyczał zabije cie suko przeje ***** s moje 5 stow! Wyprowadziła go ochrona. Babka tez była pijana.

Gość gość
TYLKO BADBOYE WAM w głowie. Niestety taka prawda.

Gość gość
Minister Rafalska cieszy się z efektów „500+”. Liczba libacji faktycznie znacząco wzrosła http://wmeritum.pl/minister-rafalska-cieszy-sie-efektow-500-liczba-libacji-faktycznie-znaczaco-wzrosla/146114 x „Drastycznie wzrosła u nas liczba interwencji związanych z nadużywaniem alkoholu. Część rodziców po prostu się upija. Kiedy porównaliśmy daty tych interwencji z harmonogramem wypłat 500+, to niestety okazało się, że do tych zdarzeń dochodzi zaraz po wypłacie pieniędzy” – powiedział dyrektor Miejskiego Ośrodka Pomocy Rodzinie we Włocławku Piotr Grudziński.

Gość gość
socjalistyczne rozdawnictwo natychmiast powoduje patologie i degradacje społeczną

Gość gość
OJ tak. Ja widzialąm laske w tramwaju, typowa patologia (choc laska ładna i wcale nie wyglądała wiesniacko z urody, jakby sie ubrała to elegancka dziewczyna mogłaby być), z gachem co najmniej 10 lat starszym, jeden dzieciak w wózku, a ona w kolejnej ciąży

Gość gość
to już nie jest socjalizm, TO JEST KOMUNA!

Gość gość
Ja przed chwila widziałam parę:ona wysoka i chuda, cienkie tłuste włosy i brak dwóch zębów przednich, on nizszy od niej gruby łysy oboje w dresach szelestach. Dwa wózki. Dwójka dzieci,jedno idące obok i jeszcze kolejna ciąża... brawo pis. Więcej Polakow i mord do upicia oraz przyszłych przestępców i prostytutek

Gość gość
gość dziś Rafalska stara komunistka sama przypomina patologie z tymi czerwonymi kłakami na pustej łepetynie.

to już nie jest socjalizm, TO JEST KOMUNA! x Za komuny kasa byłaby na każde dziecko, nie na drugie

Gość gość
Sam znam taką rodzine osobiście matka trójki dzieci od 3 do 13 lat i niestety jest alkocholiczka i większość tych pieniędzy przepija a my na to łozymy niestety.

Gość gość
A teraz w mieszkaniach + będą libacje za 500 + To okropne ,lepiej było dawać te pieniądze prezesom.Wybudowali sobie piękne wille i upiekszali Tenkraj

Gość gość
Pavlo1985 dziś to już nie jest socjalizm, TO JEST KOMUNA! x Za komuny kasa byłaby na każde dziecko, nie na drugie x jasne, najlepiej z drzewa :) wezme każdą sadzonke

Gość gość
Znaczy co, normalny facet na wiesc o 500 plus pol roku temu zmienil sie w chama, pijaka I patologie nagle? A wczesniej to kim on niby byl, bradem pitem?

Gość gość
To jest skandal.Powinno byc 500 + na KODowca.To elita narodu Tenkraju.Ludzie mądrzy, inteligentni,broniący zagrożonej demokracji przed faszyzmem

Gość gość
"Znaczy co, normalny facet na wiesc o 500 plus pol roku temu zmienil sie w chama, pijaka I patologie nagle? A wczesniej to kim on niby byl, bradem pitem? " Pokochałam Cię:classic_cool: za ten tekst :)

Gość gość
Patola pińcet pluz

Gość gośćFhhjkklllloi
W Bytomiu na Bobrku tak chlali, ze w biedrze wodki zabraklo a policja nie nadazala dojezdzac na interwencje. Ja ostatnio bylam swiadkiem pewnej rozmowy, stala babka przy opiece spolecznej, przechodzilam akurat spacerkiem i slyszlam cos takiego: "zabrali im dzieci a oni se gorzole (wodke) kupili za swoje pieniadze a nie za 500+ i co teraz jak ktos sie spije to beda dzieci zabierac?! Przeciez to jest chore!" Normalny czlowiek nawet jak sie napije, co nie jest wskazane gdy ma sie maloletnich pod opieka to nie robi wojny, nie skacze do nikogo z lapami tak ze inny ktos zadzwoni na gliny. Ale sa tez przeciez normalni ludzie, znam babke co jest wdowa, dostala te pieniadze, kupila sprzet i w koncu maja ciepla wode po wielu latach. Bedzie wymieniac co sie da zeby dzieciom bylo lepiej.

Gość gość
Na marszach KOD zbierają pieniądze do puszek.Czy to na alimenty pana Mateusza ?

Gość gość
Prawda jest taka, że pieniądze z 500 plus powrócą z powrotem do budżetu w formie akcyzy z alkoholu i o to chodziło w tym programie:classic_cool: