Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

32 tydzień ciąży.Fatalna opieka lekarska w Uk !

Polecane posty

Gość gość

Witajcie od tygodnia mam bóle krocza nie mogę się czasem ruszyć .. Dziś wyszłam na 20 minutowy spacer i myślałam,że w drodze powrotnej nie dojde do domu szłam opierając się o każdy samochód.Nie dość,że nasilił się ból krocza to zaczało mnie boleć podbrzusze a dłonie spuchły jak balon.Byłam 4 dni temu w szpitalu czekałam na przyjecie 2 godziny na poczekalni zrobili mi ktg i stwierdzili,że to jest normalne i kazali brać paracetamol.Tu w Uk to złoty lek na wszystko wzięłam dwa razy nie pomaga mi więc stwierdziłam że nie będę się tym faszerować.To że przez całą ciąże nie badają do pochwowo to wiem,ale żeby w szpitalu nie zrobili mi badania ginekologicznego to już przesada.Myśle ze jesli coś sie dzieje takie badanie jest konieczne,czy ktoras z Was miala podobna sytuacje ?????

Gość gość
w uk mają dosyć własnych ciężarowek i bachorów, po co tam pojechałaś? trzeba było w polsce rodzić

Gość gość
Po to żeby godnie żyć ! Bachorów ?? Zostawię to bez komentarza ... Za takie wypowiedzi dziekuje !!!

Gość gość
Moja mama miała taką sytuację, oczywiście skończyło się poronieniem. Wracaj do szpitala i rób awanturę.

Gość gość
To masz lepsze zycie .... "