Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pazerna siostra chłopaka

Polecane posty

Gość gość
Joł

Gość gość
Czytając dobrze wiem, że jest to prowokacja, ale znam podobny przykład z życia codziennego. Normalna rodzina, rodzice z dwójką córek. Jedna córka poznaje faceta, on zamieszkuje u niej. Z ich owocnego związku powstaje 2 dzieci, nadal mieszkają z rodzicami. Młodsza córka poznaje chłopaka, oświadcza, że jest w ciąży i także mieszkają razem. W sumie 3 rodziny w mieszkaniu. Cyrk. Najlepiej, to żeby młodzi szli na swoje, a nie siedzieli w domu z tyloma osobami z rodizny.

Gość gość
123456789

Gość gość
Przeczytalam tylko Twój wpis i kilka pierwszych opinii.. Jak śmiesz nazywać pazerną- starszą siostrę Twego chlopaka, i formułowac w ten sposób tytuł tematu?? Tendencyjnie i niesprawiedliwie?? Zalózmy ze jestem tą starszą siostrą. Mam 27 lat ,mieszkam z rodzicami i mam do dyspozycji swoje piętro. Z czasem wyjdę za mąz, urodzę dzieci, zaopiekuję się coraz starszymi rodzicami. Taki mam plan. A tu mój mlodszy brat znalazl sobie dziewczynę, bez pracy? perspektyw?, pozalowal na prezerwatywy, i ja mam teraz rezygnowac z wygodnego miejsca we wlasnym rodzinnym domu, bo mój brat myslał hoojem nie glową??? A niby dlaczego mam rezygnowac z osobistych planów? Bo autorka sobie wymyslila, ze go zlapie na ciązę? I ze teraz wszyscy muszą jej ustępowac, bo nie chcialo się myslec?? Jako najstarsze dziecko, i córka, zostanę z rodzicami, dlatego bracia mają po jednym pokoju, a ja mam cale piętro. I we wlasnym domu mam prawo być. Autorka szybko postarala się o ciązę, by szachowac rodzinę chlopaka i rozstawiac wszystkich po kątach. Siedzcie u Twojej matki, skoro nadajecie się tylko do płodzenia dzieci. Co to za argumenty, ze będziecie siostrze splacac w ratach?! Och, cóż za łaska! A moze ja, jako starsza siostra, tez planuję wyjscie za mąz, dzieci, i to piętro dla siebie jest mi potrzebne?? Samo to, ze bezmyslna autorka wchodzi do czyjegos domu w ciązy, potem male dziecko , i rejwach z tym związany... Intuicyjnie czuję, ze chcialas go złapac na dziecko, wszystko sobie obmyslilas, a teraz robisz z siebie skrzywdzoną, bo starsza siostra nie ma ochoty burzyc swojego zycia i spokoju. Jestem absolutnie za nią, a Ty jestes manipulantką i kombinatorką. Zrobiliscie sobie dzidzi, to wasz problem, niczyj inny. Na tym polega doroslosc.

Gość gość
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny taka rodzina! a tesciowe to sa c**y najdorsze co doijaja ludzi i gina ich marzenia te s*******nskie i bardzo komunistyczne! musisz od tego uciekac i unikac tej tesciowej! 333 www.youtube.com/watch?v=1MSTO3JnDNg

Gość gość
Też tak to widzę. Dziewczyna dostała od rodziców piętro - 2 pokoje, kuchnia, łazienka. I to jest traktowane jako OSOBNE mieszkanie. Tylko tobie wydaje się, że nie, bo w dużych domach wielorodzinnych tak czasem jest, że granice się zacierają i dopóki nie wstawi się drzwi zamkniętych na cztery spusty to nie wiadomo, która część jest czyja. A w tym przypadku piętro to dokładnie tak, jakby dostała dwupokojowe mieszkanie w bloku. I co, poszłabyś wtedy też do siostry i zażądała oddania całego mieszkania, a jej kazała wrócić do rodziców?

Gość gość
,,uwielbiam,, to włażenie na ambicje, bo ja bym siostrze chłopaka wszystko oddała