Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcialabym mieć bogatego meza i nie musiec pracowac

Polecane posty

Gość gość
Jak szukasz względnie bogatego faceta to raczej nie możesz liczyć na rówieśnika. Obecnie młodzi ludzie kochają się w wyścigu szczurów albo są nierobami. Kobiety nie są daleko w tyle. Praca w domu jest traktowana jak urlop i większość krzywo patrzy na kogoś takiego. Nie rozumieją więzi rodzinnych ani nie tolerują tradycji. Wszystkie wyszczekane suczki i pod-Alfy samce są takie mądralskie którzy jeśli kiedyś doczekają się potomstwa to wyhodują antysocjalne, rozpuszczone bachory. Krzyżyk im na drogę.

Gość gość
A ja właśnie szukam takiej kobiety. Prawdopodobnie nigdy się nie spotkamy i dzieli nas dużą różnicą wieku ale wiedz że są tacy faceci więc na pewno jakiegos znajdziesz.

Gość gość
lol

Gość gość
"Dzsiejsi faceci oczekują od kobiet służącej, kucharki, niańki, dzikiej kochanki, matki i diabli wiedzą czego jeszcze." Najlepiej żeby na was tyrali ale nie mieli przy tym żadnych oczekiwań prawda? Wtedy to już całkiem nic nie będziecie musiały robić. Qrwa kto was wychował...

Gość gość
05.02 a zajmowanie się domem i dziećmi to jest nic wg ciebie? jeżeli tak to w takim razie praca faceta na etacie to tez jest nic.

Gość gość
Do gościa dziś nic o mnie nie wiesz zakładasz z góry ze Polacy zagranica tyko obracają sie w robotniczym środowisku - z Polski wyjechałam w wieku 14 lat. Moj tato jest naukowcem biologiem, mama farmaceutka oboje rodzice pracują w swoich zawodach, ja skończyłam RAC in London i wlasnie tam spotkałam mojego przyszłego męża.

Ja też nic nie mam do tego tradycyjnego modelu rodziny, ale jak chcesz wyhaczyć akurat bogatego, to się trzeba postarać. W Rosji organizują dla młodych dziewczyn kursy "Jak wyjść za milionera", ale to już chyba jednak przesada ;)

Gość gość
Zgłaszam się na ochotnika. 28 lat, Warszawa mieszkanie, dobra praca i placa, wysoki. Tylko żebyś się nie zamieniła w typową kurę domową bo wtedy wypad. Ale jak będziesz nowoczesna Panią domu to ok.

Gość Max26578
gość z 09:01 Zawiedziesz się jak nic bo widać że szanowna Pani uznaje że Ty nie znajdziesz czasu dla Waszych dzieci a ona będzie się nimi zajmować tylko i oczekiwać że będzie ładnie wyglądała i błyszczała, ciągle domagać się od Ciebie kasy i nie daj Boże coś Ci się stanie (nie życzę)co Cię uczyni niżej dochodowym na pewien okres czasu tak brak seksu, awantury,wyrzuty że jak możesz jak ona przez cały czas się zajmuje a Ty śmiałeś zachorować bądź mieć wypadek.Znamy takie modele, nowoczesne wygodne , myślą że tyłek i uroda jest wieczna ale niestety normalnych kobiet, które potrafią podzielić czas z dzieckiem i dochody w małżeństwie teraz jest bardzo mało a takie właśnie dają poczucie że dobrze się wybrało w życiu.Pozdrawiam.