Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wierix

który lepszy lakier hybryda

Polecane posty

Gość gość
ja bardzo lubię z różnych względów, przede wszystkim wystarczą już max 2 warstwy i kolor jest pokryty w 100%, lakier sam się poziomuje i nie ma smug. Ja hybrydy mam około 3 tygodni.

Gość Monia811
jak kto woli ja używam semilaców odkąd zaczęłam przygodę z hybrydami i sie na pewno z nim nie rozstanę.

Gość gość
makear - hipoalergiczne, piękna paleta i bardzo dobrze kryjące kolory, niesamowicie trwałe, 3 tygodnie bez problemu, dalej to ja już nie czekam bo odrosty widać

Gość gość
mi zależny na kryciu jasnego koloru, z tymi z makear też nie ma problemu?

Gość gość
Nie, naprawdę mają dobrze kryjący pigment. Kiedyś miałam żółty z jakiejś innej firmy i po dwóch warstwach miał jakieś dziwne "prześwity"! Makear ma jednak jednolity pigment i kolor jest głęboki

Gość gość
z makear, najlepsze są pod względem trwałości :)

Gość gość gość
makear jest najlepszy! świetne mają lakiery! kocham!!!

Gość luuskaa1212
Mam jeden lakier z Makear i uzyłam go trzy razy i ani razu nie miałam do niego zastrzeżeń. Fajnie sie rozprowadza, dobrze kryje i bardzo dlugo sie trzyma. Jak na razie najbardziej mi odpowiada

Gość gość
ja miałam semilaka początkowo ale też przerzuciłam się na makear, jak dla mnie ładniejsza kolorystyka i zamawiając czerwony mam czerwony a nie całkiem inny. Kolor jest taki sam na etykiecie jak i na paznokciach, dla mnie to wielki plus w stronę makear.

Gość bycalbonie
jak dla mnie tylko semilac. od lat na nim pracuje i jestem mega zadowolona. ;) własnie niedługo ma dojść do mnie paczka z topdrogeria.pl z nowymi kolorkami na jesień, aż nie mogę się doczekać aż zmienię na jakiś szary. ;)

Gość gość
Ja ostatnio odkryłam lakiery za 35 zł z makear i jestem zachwycona! spróbuj sama i powiedz jak. Ale z tego co widzę są też polecane

Gość gość
a od ilu można zamówić na stronie, prześlą mi jeden? kupiłabym z jeden i zobaczyła jak u mnie się spisze.

Gość Monika766
Ja mam zazwyczaj w planie kupić jeden, góra dwa a potem tak czy tak wychodzi że zamawiam co najmniej 4:) Ale MakeAr polecam, lakiery sa bardzo trwałe, super kryją i długo się utrzymują na pazurkach:)

Gość gość
ja używam Neonail - ok 25 zł kosztuje buteleczka. Często mają też promocje typu "kolor dnia", gdzie jeszcze taniej kupisz. :) jakością przypomina Indigo, których używałaś, bo też mam kilka lakierów od nich i trwałość jest podobna

Gość Sozaana
Mnie się tak dobrze trzyma Semilac. Robię go już z pół roku i nigdy nie zawiodła mnie trwałość. :) A do tego mają całą masę ślicznych kolorów. :)

Gość gość
znudzonym uzytkowniczkom semilaca moge zaproponowac makear.... fajne lakiery, dobre jakosciowo i w rozsadnej cenie. jak na razie najdłuzej mi się trzymały na paznokciach ze wszystkich lakierów jakie używałam do tej pory

W innym temacie pytałem o zestaw jaki kupić. A teraz mam pytanie, czy kupić tansze a wiecej, czy droższe a dobre lakiery klasyczne i hybrydy dla żony?

Gość gość
chyba to logiczne, lepiej mniej a lepiej. Bez sensu kupić coś tanie co nie będzie się spisywał i nie będzie żona z niego zadowolona, Polecam te z makear , kosztują ok 35 zł więc standardowa cena a jakość pierwsza klasa.

Gość gość
Jak na początek działalnosci to najlepiej semilac albo neonail

Gość gośćAnia27lat
Ja mam cały zestaw semilac lakiery dodatki lampę jestem bardzo zadowolona kupiłam z pół roku temu robię sobie znajomym i mam zamiar tylko lapme wymienić na Led żeby było szybciej ta mogę sprzedać za grosze jakby ktoś chciał

Gość mariolag
Na stronie właśnie semilaca widziałam fajną lampę led muszę sobie właśnie zakupić bo też mam uv i trochę długo czasu to zajmuję.

Gość Arenikani
Dziewczyny, a jak ten pyłek Semiflash się sprawdza? Na zdjęciach wygląda obłędnie i chyba sobie zamówię:)

Gość gość
najlepsze są lakiery z MakeAR, trzymają się najdłużej ze wszystkich jakie kiedykolwiek miałam

Gość Monisia76
Dla mnie wygrywa semilac, przesliczne odcienie i jeszcze teraz ten fajny pyłek.

Gość gość
a jeżeli chodzi o te z makear to jaka to w ogóle firma, gdzie można zamówić takie lakiery, jaka cena?

Gość gość
na necie masz esklep makear, nie wiem czy stacjonarnie gdzieś można, napisz najwyżej lub zadzwoń to się dowiesz :)

Gość gość
na stronie można zamówić lakier makear, teraz jest faja promocja 3+1, kupiłam sobie nowe kolorki na sylwestra i ogólnie na zimę w chłodnych odcieniach.

Gość gość
ja od mikołaja właśnie dostałam te 4 lakiery makear, znałam je już kiedyś bo koleżanka je ma i w sumie też troszkę polowałam na nie ale ostatnio jakoś miała inne wydatki. W końcu powracam do hybrydek!

Gość gość
dziś załapałam się na tą promocję ! 105 zł za 4 lakiery to super promocja, dobrze że weszłam na uch stronę.