Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość azyia

Strzelanie w uchu

Polecane posty

Gość azyia

Bez przerwy strzela mi w uchu. Zapalenie ucha miałam już 5 razy od grudnia. Ból jest nie do wytrzymania, więc chyba powinnam się udać w końcu do specjalisty. Przeprowadziłam się niedawno do Wrocławia, czy możecie mi polecić jakiś dobry gabinet, bądź dobrego laryngologa?

Gość roxa22
Skontaktuj się jak najszybciej z laryngologiem! Nie lekceważ takich sytuacji. Ja sama odpuściłam sobie leczenie, zapalenia ucha, bo uważałam, że nie mam czasu na zadbanie o siebie. Później już nie miałam wyjścia, skończyło się poważnymi powikłaniami.

Gość Medicus DCL
Strzelanie w uchu może być objawem dolegliwości natury laryngologicznej. Najważniejsze jest, żeby ich nie bagatelizować, dlatego najlepiej skonsultować się z lekarzem specjalistą. Laryngolodzy w DCL Medicus podchodzą indywidualnie do każdego Pacjenta, a ogromna wiedza i doświadczenie są wspierane przez nowoczesną aparaturę medyczną. Więcej informacji i kontakt do kliniki na stronie http://www.medicusdcl.pl/.

Gość bramek6_90
We Wrocławiu to faktycznie najlepiej do medicus dcl iść. Lepszego prywatnego tu nie znajdziesz, na NFZ nie ma co czekać.

Gość oliwia_212
@bramek6_90 potwierdzam! to zdecydowanie najlepsza klinika!

Gość antoninka_2
Również polecam, medicusdcl GÓRĄ! choroby wyleczone w mgnienu oka i do tego przemila atmosfera!