Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak najszybciej umrzeć

Polecane posty

Gość gość

mam dość swego życia, w którym nikt mnie nie lubi wszystko mi się nie udaje i wszystko dzieje się przeciw mnie, chcę to zakonczyć ale nawet tego nie umiem

Gość gość
Chcesz pogadać?

Gość gość
z nikim nie chce gadać mam dość tego zj******o i niesprawiedliwego zycia

Gość gość
Jak sobie chcesz, nic na siłę. Wiem jak to jest gdy przychodzi gorszy okres w naszym życiu bądź ciągnie się on latami i ciężko jest coś zmieni ale samobójstwo nie jest rozwiązaniem.

Gość gość
Kup wiatrowke, powinno wystarczyc

Gość gość
w moim przypadku to chyba gorszy okres jest przez całe życie i raczej się nic nie zmieni, mam dośc płakania w samotności i wyzywania losu który jest niesprawiedliwy chcę to poprostu zakończyc

Gość gość
a ja chciałam założyć temat: pomóż mi umrzeć, nie umiem już żyć.

Gość gość
W takim razie co wam zależy żeby ostatni raz z kimś pogadać?

Gość gość
Zacznij się żywić w McDonalds

Gość gość
a co to zmieni nie chce już poprostu zyć

Gość gość
Nawdupcaj się psychotropów i załóż sobie pętle na szyję. Po tabsach zaśniesz a pętla dokona reszty, Taki jest mój plan.

Gość gość
Wiek/wykształcenie/główny problem przez który chcesz przestać żyć

Gość gość
Wiek 20+ Nikt mnie nie lubi ani nie akpectuje, wygląd 2/10, odwieczny pech, brak perspektyw na życie

Gość gość
czyli nie jestem sama z taką myślą, ale nie mam odwagi! no nie mam.

Gość gość
Ło k****, samobójstwo i tak zawsze popełnia się zbyt późno. Teraz to już nie ma po co. 2/10 a nie chcesz się z kimś przespać przed śmiercią? Mi by pomogło :D

Gość gość
ja tak samo nawet na to nie mam odwagi bo się... boje? ale zyc nie umiem

Gość gość
Dajcie se spokój. Zycie jest zbyt śmieszne żeby je odbierać. Kto będzie wtedy wkurwiać świat :D

Gość gość
Piękny wiek na zmiany. Dlaczego nie jesteś akceptowany/a ? Czym różnisz się od reszty że tak bardzo spychają cię na bok? Czym sie teraz zajmujesz?

Gość gość
Niczym się nie zajmuje jak ma czas myśleć o takich pierdołach.

Gość gość
a ja to tak czasami na złość tym co mnie nie chcą żebym żyła , to właśnie będę !a niech ich trafia szlag!:D

Gość gość
Idziesz do kina w sobotę? Ja zapraszam.

Gość gość
Przez wkurzajacy charakter, często mówie to co myśle czasem za dużo, mam przyważnie odmienne zdanie cieżko ze mną wytrzymać to tego zabardzo ufam ludzia i łatwo mnie wykorzystać "a ja to tak czasami na złość tym co mnie nie chcą żebym żyła , to właśnie będę !a niech ich trafia szlag!" a ja właśnie czasem myśle jakby sie czuli ci moi "znajomi" po mojej śmierci

Gość gość
A ja myslę o tym juz całkiem serio. Co z tego że jacys faceci się mną interesują, jesli mam inne problemy, zupełnie nie do uniesienia i nie ma dnia, żeby nie przybywało mi coś nowego. Bóg chce mnie doprowadzić do samobójstwa i wkrótce postawi na swoim.

Gość Farmakolog
Jak sie zabić szybko i bezboleśnie.. Tak że nie ma szans na odratowanie w szpitalu i nie zostanie się warzywem Leki - połączone, działające na 3 układy 1. Opiaty - duża ilość w dużych dawkach np Tramal, Mf - spowodują porażenie ukladu oddechowego 2. B- blokery, blokery kanału wapniowego lub inne leki nasercowe np digoksyna w dużych dawkach - desynchronizacja serca, porażenie ukladu sercowo naczyniowego 3. Insulina - duże dawki kilka set jednostek- jeden Pen ma około 300 j - hipoglikemia prowadząca do ciężkiej śpiączki.. Nie do odratowania.. W szpitalu nie wiedzieli by od czego zacząć leczenie - jeśli w ogóle ktoś by dojechał do szpitala..

Gość gość
Problemy to mają meksykanie mieszkający w kryptach z 3 dzieci, albo śmieciarze z Bombaju. Nie rozśmieszajcie mnie ku&%# waszymi problemami. Problem to ma kobieta z afrykańskiej wioski którą zgwałciło 10 w błękitnych hełmach, a potem 20 bez hełmów i musi żyć w swojej chacie ulepionej z g****a i piasku.

Gość gość
Na razie widzę same plusy... To że ktoś mówi to co ma na myśli jest akurat spoko, wiadomo czasem można przesadzić i lepiej nie komentować ale szczerość się ceni. Każdy powinien mieć swoje zdanie. Jeszcze jak potrafi je uargumentować to bajka. Na ufności też się przejechałem ale żyć trzeba. Dostaliśmy i tak szansę za darmo to dlaczego nie skorzystać i nie spróbować czegoś? Jak widzisz nie do końca tak szybko chce ci się umierać skoro jesteś w stanie porozmawiać.

Gość gość
Ja myślę nad zamuleniem się zomirenem, dobiciem insuliną i dla bezpieczeństwa pasek na szyi.

Gość gość
22:18 obyś dostała raka z przerzutami i została na świecie zupełnie sama ty podla krowo.

Gość gość
Nie znasz drugiego człowieka to nie osądzaj ty świnio, bo może cię spotkać to samo co jego i nie zniesiesz nawet 1% tego co on.