Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdradził swoją byłą

Polecane posty

Gość gość

Co byście zrobili gdybyście dowiedzieli się że mężczyzna zdradził swoją poprzednią kobietę i w tym samym czasie pisał do dwóch pań? Obecnie zapewnił partnerkę że czekał całe życie na nią właśnie i układają sobie życie. Nie podnosi tematu przeszłości w ogóle, ale używa tych samych zdrobnień jak kiedyś wobec tej aktualnej partnerki, te same czułe słowa, obserwuję tę sytuacje z boku i tracę wiarę w ludzi..

Gość gość
Miałam podobnie, mój były zdradził mnie z inną, rok później ja zdradził ze mną. Używa takich samych zdobień do każdej dziewczyny, chyba po to żeby się nie pomylić, ech faceci...

Gość gość
Ja bym wiala jak najdalej od niego!!!!

Gość gość
przecież wy, NIUNIE, lubicie jak się mówi do was w ten sposób, ale masz rację, że to dla naszej wygody, żeby się nie pomylić. imiona, to wtopa. sam tak miałem, że pomyliłem się w imionach i był zonk. teraz już wiem, że jak powiem: "niunia", "skarbie", "kotku", to każda jest szczęśliwa, a ja pewniejszy, że się nie wyda :)

Gość gość
Ale przecież są faceci którzy są wierni...

Gość gość
chyba w innej galaktyce :D

Gość gość
gość dziś I tu się mylisz... Są i tacy, których kobiety zdradziły do końca zapewniając że to ten jedyny patrząc w oczy.

Gość gość
gość dziś Miałam podobnie, mój były zdradził mnie z inną, rok później ja zdradził ze mną. Używa takich samych zdobień do każdej dziewczyny, chyba po to żeby się nie pomylić, ech faceci... xxx i oczywiście popuściłaś mu szpary? Nie dziwię się, że zdradza skoro mu się to opłaca. Żenada.

Gość pluskaczwanny
No tak same dziewice orleanskie i czyste jak łza w związkach tu piszą

Gość lolek5
Jak wierzyc kobiecie ,jezeli zyje z dwoma siostrzeńcami i na zmiane są w łóżku a potem idzie do kasyna lub klubu i mowi kocham do przypadkowego goscia,ktory ma kasę?To żenujące i wstrętne.Czy ona na głowę upadła?