Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

okropne sa kobiety szefowe

Polecane posty

Gość gość

czasem trafi się super szefowa ale to rzadki przypadek który potwierdza regułę.Kobieta nie radzi sobie z emocjami, widać po niej do kogo ma słabość , faceci którzy jej się podobają zawsze będą mieć najlepiej i oni to wykorzystują bo nie muszą się tak poświęcać jak inni.Kobieta szef chce wszystko kontrolować i wszystko wiedzieć , zniewala takiego pracownika , jest mściwa , ma wydumane ego , jest zazdrosna o inne a tragedia jest z jej humorami, jak ma PMS i nie wyrabia emocjonalnie.

Gość gość
100% racji ja się podobalem mojej szefowej jeszcze specjalnie ja bajerowalem gdy to zauważylem i bylem nietykalny mogłem nie robić nic na zmianie u innych a ona i tak im nie wierzyla, a tych których nie darzyla szczegolna sympatią tresowala jak psy :P

Gość gość
i taka kobieta szefowa nie widzi dobrego pracownika bo zawsze kieruje się emocjami prywatnymi.Np ktoś jest dobry i przyniósłby przychód firmie to ona będzie go likwidować bo się z nim nie lubi albo bo powiedział jej coś co nie pasuje, krzywdzi kogoś dobrego i zdolnego tylko dlatego że nie ma z nim dobrych prywatnych relacji.

Gość gość
13:14 Racja :)