Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kim jest nie dziewica która dała przed ślubem? puszczalska, nie szanujaca sie

Polecane posty

Gość gość

zdzira

Gość gość
Dzieciątko, czasy Pana Tadeusza się skończyły i zasada dawania i brania nie funkcjonuje. Poza tym, dawanie kojarzy się z byciem wykorzystanym, a nie da się tak, kiedy jest się stroną aktywną i oczekuje tylko swojej przyjemności.

Gość gość
Normalna Kobieta która potrzebuje seksu jak każdy ?

Gość gość
to po cholerę wtedy się chajtać skoro dała wcześniej?

Gość gość
gość dziś jak każdy zezwięrzecym instynktem

Gość gość
gość dziś Aaa racja, przecież seks uprawia się tylko w celu spłodzenia dzieci. Jak jedno, to raz, jak 5, to 5 razy itd. :D I koniecznie na sucho, by przypadkiem baba przyjemności nie miała i się jej nie spodobało czasem, to zezwierzęcenie.

Gość gość
jakim trzeba być odpadem genetycznym żeby zachowywać się jak zwierzęta

Gość gość
gość dziś seks służy do reprodukcji

Gość gość
gość dziś Przecież o tym mówię, ale trzeba też wykluczyć jakąkolwiek przyjemność, bo wtedy to będzie zezwierzęcenie, więc najlepiej na sucho i tylko tyle razy ile się chce dzieci.

Gość gość
gość dziś Zwierzęta się rozmnażają, więc trochę sam sobie przeczysz. Zero seksu do śmierci jestem za moja bratnia duszo :)

Gość gość
gość dziś seks jak najbardziej ale tylko z jednym partnerem jak cywilizowani ludzie, a nie jak zwierzęta bez rozumu

Gość gość
gość dziś Nie, bo przyjemność z seksu to zezwierzęcenie, więc tylko raz w całym życiu, by spłodzić dziecko (lub 2, 3, 4, 5, 12 tyle ile dzieci).

Gość gość
Sex przed slubem jest na przyklad po to zeby partnerzy mogli lepiej poznac swoje ciala,zeby nauczyli sie swoich potrzeb, zeby po slubie nie bylo rozwodu " bo sie nie dopasowali sexualnie" Sex jest bardzo wazna swera w zyciu czlowieka. Daje bliskosc,poczucie wartosci .Jest przyjemny i poprostu go lubimy.

Gość gość
gość dziś Według nich nie ma czegoś takiego, jak niedopasowanie, seks tylko dla rozpłodu, a jak facet chce częściej, niż kobieta, to ona ma spełnić małżeński obowiązek i dać nawet, jak nie chce.

Gość gość
Jedna z drugą dawała przed ślubem po czym została sama bo już się znudziła.

Gość gość
gość dziś Ja nie dałam nawet po ślubie i też jestem sama! Zezwierzęceni samcy!

Gość gość
gość dziś Bzdura kompletna nie ma czegoś takiego jak niedopasowanie seksualne nawet badania mówią jasno o tym!

Gość gość
puszczalskie są przeważnie naiwne i mało inteligentne, można z nimi robić co się tylko chce i porzucić w każdej chwili

Gość gość
Seks po ślubie to gwarancja zadowolenia ze związku

Gość gość
gość dziś No nie ma, bo jak facet chce częściej i nie myśli o jej przyjemność, to kobieta ma zacisnąć zęby i pełnić obowiązki.

Gość gość
gość dziś Czy ty nie rozumiesz, że kobieta też może chcieć tylko i wyłącznie orgazmu, a tym samym nie czuje się wykorzystana, bo to ona wykorzystała frajera?

Gość gość
gość dziś Ja czekałam do ślubu, czekam dalej a on mnie zostawił! Żałośni, zakłamani dewianci!

Gość gość
gość dziś poczytaj sobie badania tępo strzało bo nie będę tłumaczył po raz n ty raz! Badania naukowe które trwały wiele lat pokazały, że nie zależnie od religijności związku są dużo trwalsze! nawet ze zadowolenia seksualnego :)

Gość gość
gość dziś trafiłaś na chętnego dewianta któremu nie było prędko do ślubu, masz fuksa że odszedł

Gość gość
brak zdrad, rozwodów, szczęśliwe małżeństwo to was czeka jak traficie na prawiczka czystego

Gość gość
Niedopasowanie seksualne między partnerami nie jest rzadkim problemem. Czasem to ona jest stroną aktywną, a on – oziębłą. Bywa też odwrotnie, kiedy jego potrzeby przewyższają jej ochotę na zbliżenia. Powstaje konflikt, który istotnie rzutuje na relację. Gdy kobieta ma większe potrzeby od partnera, musi zabiegać o seks, inicjować zbliżenia, za każdym razem brać sprawy w swoje ręce. A to powodu frustrację i niechęć do seksu oraz partnera. Niedopasowanie seksualne wymieniane jest wśród najczęstszych przyczyn rozwodów polskich par. Problem jest poważny, bo jak wynika z badań CBOS-u, aż 52 proc. kobiet i 64 proc. mężczyzn przyznaje, że jest niezadowolona z pewnych aspektów swojego życia intymnego. Z kolei z badań prof. Zbigniewa Izdebskiego wynika, że aż 40 proc. Polaków cierpi na różne zaburzenia seksualne. Poza tym sex jest po to zeby go uprawiac. Jak sie lubi i z kim sie lubi . Kobieta uprawiajaca sex przed slubem to zdzira.A facet ?

Gość gość
ponad 80% mężczyzn jest w związku z kobieta tylko dla seksu

Gość gość
gość dziś bzdury dewiancie, facet puknie każdą niezależnie od warunków i miejsca

Gość gość
gość dziś Widzisz to, co chcesz widzieć! Ja z nim wzięłam ślub, a on mnie zostawił, bo chciałam czekać i nie dać byle komu, ledwo po ślubie, bo znaliśmy się zaledwie rok + 3 lata w liceum wcześniej razem byliśmy.

Gość gość
gość dziś pisze nie ma czegoś takiego jak niedopasowanie seksualne poczytaj sobie badania naukowe!