Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kim jest nie dziewica która dała przed ślubem? puszczalska, nie szanujaca sie

Polecane posty

Gość gość
Kobieta uprawiajaca sex przed slubem to zdzira.A facet ? x a facet to dewiant i męski prostytutek

Gość gość
gość dziś Kobiety też są z facetami w związku dla seksu, wbrew durnym historyjkom, że kobiety takie emocjonalne, to akurat seksualnie jesteśmy tacy sami i chodzi nam o to samo: darmowy seks.

Gość gość
gość dziś rozwody są spodowodowane rozwiązłością partnera/partnerki jak seksil się wcześniej przed ślubem to pewnie będzie zdradzał swoją partnerkę bo się znudziła. Liczba zdrad wśród mężczyzn to 50% w małżeństwie? drastyczna liczba rozwodów spowodowana jest przeszłością seksualną, rozwiązłością, wybieranie partnera nie odpowiedniego, traktowanie kobiety przedmiotowo i jeszcze można dorzucić, że partner może bić swoją partnerkę.

Gość gość
teraz nie doświadczysz tego co twoi dziadkowie jak mogłeś zauważyć poświecenia się partnera dla partnerki? czy kiedykolwiek to zobaczysz? nie nigdy bo to *****cze co nie traktują partnerki na poważnie.

Gość gość
Duża wiekszość kobiet i mężczyzn czekała z seksem do ślubu dlatego nie było tyle rozwodów jak dzisiaj.

Gość gość
facet któremu się śpieszy przed ślubem na 100% jest dewiantem i męską prostytutką bez honoru nie wartym splunięcia

Gość gość2529
gość PADŁAM :D :D :D Teraz popatrzmy w odwrotną stronę. Ja wiem czego chcę i czego konkretnie oczekuję w związku z seksem od partnera i idąc tym tokiem nie mogłabym mieć prawiczka, bo mnie to irytuje, brzydzi i odrzuca... Nie dość że sama musiałabym sobie włożyć, to jeszcze zestresowany byłby że szok :D I jak tu po uprawiać satysfakcjonujący seks? Żeby taki jeszcze po tym jednym razie się nauczył i umiał. NIE ! takiego osobnika trzeba uczyć PRZYJEMNEGO dla dwojga seksu, jak dziecko. Mam już dzieci, więc w jakąś cholerną niańkę nie mam zamiaru się bawić.

Gość gość
gość dziś Każdy facet jest zezwierzęconym dewiantem, bo nagle się okazuje, że trzeba ślub przyśpieszyć, bo już byście chcieli p*****ać. Taka wasza natura, rżniecie wszystko, co się rusza.

Gość gość
Naukowcy wręcz ostrzegają żeby nie uprawiać seks przed ślubem!

Gość gość
Nie wiem skad wykopujecie takie bzdury. Kazdy sexuolog wam powie ze istnieje niedopasownaie.A uprawianie sexu przed slubem nie ma nic wspolnego z rozwodem. Sex jest fajny i dla ludzi.Nie tylko dla prokreacji.

Gość gość
gość dziś Chyba wiem, z których środowisk, ci "naukowcy" się wywodzą.

Gość gość
najlepszym sposobem będzie likwidacja alimentów, wtedy wszyscy będą odpowiedzialni za siebie i osobę z która się wiążą źle wybierzesz, ch*j z tobą

Gość gość2529
Ja też :) wiem ✞ :D

Gość gość
gość dziś Jak się zlikwiduje alimenty, to tym bardziej nie będą odpowiedzialni, bo nawet komornika nie będą się bać.

Gość gość
gość dziś niezależnie od religijności Cytat kobiety "Pozwol ze zamiast prawiczkow ja cie oswiece jesli pozwolisz. Mam 37 lat i 2 synow 9 i 15 lat i widze co sie dzieje wsrod mlodziezy. Seks seks seks i jeszcze raz seks. Jak ktos przed slube zalicza kolejne dziewczyny to dlaczego po slubie nagle mialby przestac. Nie jestem fanka barona pancernego ale w wielu kwestiach szczegolnie nt. rodziny ma racje jak malo kto. Nie jestem tez zadna moherka ale nie chce by moi synowie zachowywali sie jak psy na baby. Jak tobie nie przeszkadzalo miec wiele zwiazkow i z kazdym uprawiac seks to gratuluje. Niech zgadne jestes nadal niezamezna nie z wyboru prawda?"

Gość gość
gość dziś jak suka nie da to pies nie weźmie, trzeba myśleć głową, a nie genitaliami

Gość gość
" Niezależnie od religijności, czekanie pomaga wytworzyć w związku lepsze procedury komunikacji. Te zaś pomagają poprawić stabilność oraz zadowolenie ze związku na długą metę - mówi Busby.ę

Gość gość
gość dziś Ci sexuologowie to ludzie ktorzy znaja sie na rzeczy.Nie ucza sie od ksiedza. Pza tym ksieza rzna sie bez slubu az wiora leca. I co teraz ?

Gość gość
gość dziś Ale nie rozumiesz, że ślub w USC nie ma magicznej otoczki, która usprawiedliwiałaby czekanie do tego ślubu? To tylko sprawa urzędowa, po wypowiedzeniu formułki, w środku nocy, gdy facet będzie sapał z podniecenia dyskomfortem kobiety, nie pojawi jej się nagle aureolka i błona nie chrupnie, że będzie to słychać na całym osiedlu. Rozumiem, że ten cytat to ci naukowcy? :D

Gość gość
gość dziś Użyłeś właśnie popularnego, wśród obrońców gwałcicieli powiedzonka, ale to tak na marginesie. Ale skoro nadal propagujesz kompletny brak odpowiedzialności za niegdyś własną rodzinę i brak obowiązku łożenia na nią, to ja nie mam pytań.

Gość gość2529
"Niech zgadne jestes nadal niezamezna nie z wyboru prawda?" Majestatyczny heroizm, główny cel i najwyższe osiągnięcie... niektórych ( na szczęście niektórych) kobiet. Tu się pomyliłaś, wzięłaś mnie za rozwiązłą tylko dlatego że spełniam się w łóżku z moim MĘŻEM ( szok prawda przecież ktoś kto cieszy się seksem musi być samotną niewyżytą nimfomanką).

Gość gość
Mialam sex na perwszej randce z obecnym mezem.Jestesmy razem ponad dekade.Mamy dzieci. Gdzie wasza teoria o lepszych zwiazkach ktore nie znaja sexu az do slubu ?

Gość gość
gość dziś Czesciej sie rozpadaja moja droga mozna poczytac tutaj wiele ciekaw kobiet ktore daly szybko seks

Gość gość
U mnie sie nie sprawdza. Jak ktos ma odejsc to odejdzie ,czy sex byl czy go nie bylo przed slubem.

Gość gość2529
Teoria tak licha jak ci "naukofcy"

Gość gość
gość dziś I nadal wypierasz fakt, że to nie te czasy i kobieta równie dobrze może brać, nie przejmując się frajerem, który dał się wykorzystać.

Gość gość
gość2529 dziś Kochana, oni zrobią wszystko, by wyszło, że każda kobieta jest puszczalska, związki się rozpadają i tak w ogóle, to w naturze kobiety najlepiej, jakby była niechęć do seksu, bo ma zaspokajać partnera, a nie siebie, wszak ona zawsze daje, nic nie otrzymując w zamian, choćby to był jej mąż.

Gość gość
Sprawdzili dużą liczbę par i się w pełni pokrywa to co pisze :)

Gość gość
Pewno.Kobieta tez moze sobie zgarnac chlopaka z ulicy na jednorazowy sex.

Gość gość
gość dziś To może zarzuć tu tym źródłem, zamiast pitolić o teoriach bez pokrycia, jak na razie.