Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci nie mierza swoja miara? Niski karakan startuje do

Polecane posty

Gość gość
prawik podbił stawkę i zniszczył jej marzenia teraz dziewczyna dostanie depresji

Gość gość
Typowy Kowalski uważa się za wyrocznię i jest bezkrytyczny w stosunku do siebie. Prawictwo dlaczego uważasz, że Twoja subiektywna ocena ma jakieś znaczenie? Faceci lubią oceniać kobiety chociaż sami urodą nie grzeszą. Łysiejący koleś z brzuszkiem piwnym, który siedzi na plaży, a zachowuje się jak juror top model robi z siebie debila. Pamiętam jak podbijał do mnie kolega z krzywym nosem i odstającymi uszami. Zaproponował kino i kiedy stwierdziłam, że wezmę koleżankę x ( on był z kolegą ) to stwierdził, że to paszczur i żebym zabrała kogoś innego. Koleżanka x jest według niego paszczurem bo ma 3-4 kg na +.

Gość gość
Trzeba być klonem Trzebiatowskiej, żeby być ładnym?:)To, że ona jest w Twoim typie nie oznacza, że jest w typie każdego faceta. Zresztą idąc Twoim tokiem rozumowania "pasztecie" powinieneś zamknąć mordę bo nie wyglądasz jak Brad Pitt :)

Gość gość
Nie wiem, ale na mnie ta Trzebiatowska, obiektywnie bardzo ładna, robi wrażenie głupiutkiej gąski. Ale może nie mam racji. Lubię takie bardziej suki.

Gość sfrankowany
Uważasz, że ktoś kto nie ma studiów jest gorszy? Uważasz, że studiowanie gdziekolwiek w dzisiejszych czasach świadczy o większej wartości czy inteligencji człowieka? Pragnę poinformować, że bardzo się mylisz. Większość dzisiejszych studentów to kompletni debile, z którymi nie da się porozmawiać na żaden temat, prymitywy z ograniczonym światopoglądem, które potrafią jedynie wlewać w siebie litrami wysokoprocentowy alkohol w akademikach. Sam studiowałem i wiem, co mówię. Ktoś po zawodówce może być zarówno kmiotem, jak i wartościowym człowiekiem. Wygłaszając takie opinie dajesz tylko dowód na to, że jesteś znacznie bardziej prymitywna o tych facetów ("roboli"?) o których piszesz. Udało mi się zrobić doktorat, nie jestem też "karakanem" jeśli cię to interesuje, mam 194 cm, ale nikogo nie dzielę na lepszych i gorszych. Może i wielu facetom brakuje samokrytyki, ale to nie powód, żeby kogoś obrażać. Nie lubię ludzi, którzy gardzą innymi bez powodu. Moja dziewczyna ma średnie i przerasta wiedzą większość jaśnie pań studentek.