Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci nie mierza swoja miara? Niski karakan startuje do

Polecane posty

Gość gość
Niektórzy bardzo cierpią na kompleksy i wtedy piszą że kobiety to roszczeniowe księżniczki z wygórowanymi wymaganiami. Nigdy nie zapomnę jak napisałam ze chciałabym aby mój facet był ode mnie wyższy miał wagę w normie BMI, i nie miał tatuaży, to tak mnie zjechali, jakbym napisała nie wiadomo co, że księcia Williama.

Gość gość
gość dziś Ale autorka na poczatku zaznaczyla wyglad :D wlasnie, ze brzydal startuje do atrakcyjnej dziewczyny, ktora studiuje glabie :D a modelke to mozesz sobie zyskac po operacji plastycznej i wyciagania kosci, bo zadna ladna laska nie bedzie chciala brzydala. Skoro ty wymagasz, zeby nie patrzyla na wyglad, to sam nie patrz i bierz brzydule frajerze

Gość gość
Powinno cię obchodzić, bo takich "biedaków" jak ja co o tobie mogą pomyśleć to samo możesz spotkać na swojej drodze. Wszystkich traktujesz z góry, to widać. To nie są tylko wymagania. Od ciebie bije pogarda i brak szacunku dla ludzi którzy w przeciwieństwie do ciebie pracują na swoje utrzymanie. Ty nie masz o tym pojęcia, wymądrzasz się tylko, a życie płata różne niespodzianki.

Gość gość
śmiejecie się, ze studia to taka s*******ina. Najważniejsze za to, że zawodówki i technika trzymają poziom :D Nie bądźcie śmieszni. Studia poleciały w dół ale zawodówy i technika to już w ogóle tragedia skoro kończą je osoby ze stwierdzonym lekkim upośledzeniem umysłowym i to ze świetnym świadectwem! Poza tym jak jakaś laska studiuje nie wiem (strzelam) medycynę to o czym ona pogada z takim stolarzem? Im się całkowicie rozmijają zainteresowania bo nie sądze by stolarz namiętnie się rozczytywał w nowinkach o antybiotykach albo przyszłościowym leczeniu raka a ona o innowacyjnych stelażach do łóżek. Ja autorkę rozumiem. Osobiście nie mam tego problemu co opisuje ale moje naprawdę ładne koleżanki tak i apel do panów: mierzcie siły na zamiary bo potem naprawdę jesteście obiektem drwin. Sorry ale taki mamy klimat. Jak ładna, ogarnięta dziewczyna ma do wyboru 2 facetów, obu o dobrym sercu, ciekawych i inteligentnych ale jeden jest paszczurem a drugi przystojniakiem to chyba wiadomo kogo wybierze prawda?

Gość gość
Autorka ma racje, studia studiami tez sie nie zgadzam, mozna i bez, ale chodzi bardziej o status spoleczny. A co do wygladu to 100% racji. Skoro jest atrakcyjna i startuja do niej rownie atrakcyjni mezczyzni, to myslicie, ze wybierze paszteta? :p

Gość gość
I tyle moga stracic, ze jakas 'studentka' ich wysmieje na bzdetnym forum. A zyskac - piekna modelke ktora nie ocenia ludzi po wzroscie czy tym, ze (ha, ha, ha) studiuja. x Hahaha i jeszcze raz haha paszczurze. Łudź się dalej, ze modelka wezmie sobie karła, bo nie patrzy na wyglad :D na studia moze nie, ale na kase juz tak

Gość gość
Dla mnie dobry stolarz jest więcej wart od tabunu absolwentek po socjologii, psychologii i typ podobnych. Przynajmniej produkuje coś pożytecznego i potrzebnego. Argument ze studentką medycyny...ile takich jest? promil.

Gość gość
Moja zona w liceum na dolnym Śląsku na corocznym konkursie miss szkoły była nr1 jest piękna to fakt, ale jest też sympatyczna i wyrozumiała, natomiast jak widzę autorko co ty wypisujesz to zgroza. Ci ludzie robole jak ty ich nazywasz zawsze ci pomogą a ci o wyższym statusie społecznym będą się śmiać ze ci się wali świat i nie pomogą. Nawet gdybyś była ładniejsza od mojej żony co jest niemożliwe to po prostu nie był bym długo z tobą ze względu na charakter, jestem całkiem inny niż ty twoja uroda na niewiele by się zdała

Gość gość
Większość polskich facetów myśli że jak ma kawałek serdelka dyndający między nogami to są adonisami i półbogami w jednym:) Grubemu i niskiemu należy się modelka jak psu kość bo on ''musi'' zaroochać, a przy brzydkiej mu nie stanie:) Faceci projektują i przerzucają swoje wady na kobiety perfekcyjnie odwracając kota ogonem.

Gość gość
To prawda. Brzydka dziewczyna przeważnie wie ze nie jest atrakcyjna i nie ma szans u przystojniaka, natomiast brzydki facet wręcz przeciwnie. Robią z siebie pośmiewisko startując do ładnej kobiety i dlatego zostaje im przeważnie walenie konia.

Gość gzzzzzzzzzzzzz
A co wam wszystkim do tego kto do kogo startuje i w jakim celu??? Póki nie startuje do ciebie to nie twoja sprawa. Najgorsze co można zrobić przyjaciółce/przyjacielowi to obsadzić się w roli samozwańczej swatki i podpowiadać na kogo wolno jej spojrzeć. A weź się jeden z drugim za siebie i swoje życie, a nie projektuj życia innym.

Gość prawictwo pospolite 152
temat napisał jakiś pasztet .. Przecięż modelka modelce nie równa .. Modelki tez bywają potworami .. Przykłąd ? Anja Rubik , która ma ryj zakazany .. To znaczy brakuje jej lata świetlne do Mirandy Kerr To ze nazywasz siebie modelką nie znaczy ze jest atrakcyjną laską .. To musiałby ja stwierdzić To samo dotycz studentek . .To , ze jesteś studentką nie znaczy ze jesteś atrakcyjna , bo studentek dzisiaj jest wiecej niz kobiet po zawodówce .. A sam fakt ze jest ich tyle sprawia ze bycie studentką nie daje ci nic w kontakcie z facetami .. Bo to jest obecnie norma , tak jak kupowanie chleba w sklepie Co jeszcze mogę dodać? Atrakcyjnosc kobiety mierzy sie zupelnie inaczej niż to podajesz Dlaczego ? Studentek w polsce moze być setki tysięcy , modelek moze byc setki tysiecy ale wartosciowych modelek jest moze jedna na 1000 bo pozostałe to p********e pasztety niegodne by mieć atrakcyjnego faceta Anja rubik p********y pasztet ktory nie moze sie rownać urodą do marty zmudy trzebiatowskiej pasztet tego stopnia ze trzeba jej nakladac torbe na glowe by ja przeleciec , bo na trzezwo sie nie da Takze pamietajcie dziewczyny nie kombinujcie , bo my znamy waszą prawdziwą wartosc.. Ktora jest w 99 % przypadków nizsza niż sądzicie

Gość gość
ktoś się wygłupia, a wy mu odpisujecie i po co te nerwy. Akurat w tym roku mija 10 lat od czasu zdania matury i 5 lat po studiach. Mamy 29 lat w tym roku, to przykre i większość koleżanek to singieki, na które nikt nie poleciał. W akcie desperacji niektóre znalazły mniej wykształconych i jeszcze zadowolone, że w końcu się udało. U nas w szkole i na uczelni dziewczyny były niezbyt ciekawe z wyglądu i charakteru, a miały zbyt dobre samopoczucie, nieadekwatne do tego, co sobą reprezentowały

Gość gość
Po dobrym technikum czlowiek wiecej umie niz po wiekszosci studiow humanistycznych

Gość gość
gość dziś smiech.gif Ja to wiem. Ja mam tylko maturę. Ale gdy gadam z przeciętnym studentem, to mam wrażenie, że to jest poziom starej podstawówki. Nie mówię, że tak jest zawsze. Ale niewiedza na każdy temat, poza tym, który jest związany z profilem studiów i aktualnym stanem popkultury, jest wręcz imponująca smiech.gif Tym ludziom, można wmówić wszystko, bo nie znają podstawowych faktów. x Aha czyli jak ktos studiuje, to znaczy ze od razu jest glupi. Wrzucasz wszystkich do jednego worka i tak leczysz kompleksy x Wyraźnie napisałem, że tak nie jest zawsze, że bije od studenta głupotą. Oczywiście, że są studenci, którzy mają wiedzę ogólną i są myślący. Też takich spotkałem. Ja tylko stwierdziłem, że znaczna, naprawdę znaczna część, to ludzie bez elementarnej wiedzy. Mogę podać przykład. Jest taki Petru. To właśnie typowy bęcwał, tyle, że dość cwany. Studia już dawno skończył, ale to jest właśnie taki typ. Ja ze swoją marną maturą, jestem przy nim tytanem intelektu. To jest tym bardziej smutne i żałosne, że mam świadomość ogromu swojej niewiedzy i braku dostatecznego oczytania. Nie twierdzę też, że w zawodówkach i liceach jest powszechnie wysoki poziom :D Chodzi tylko o to, że dzisiaj, bycie studentem, nie znaczy już niczego. Kiedyś było inaczej, bo studenci zazwyczaj prezentowali wyższy poziom wiedzy ogólnej, jakieś szersze rozumienie rzeczywistości. Dzisiaj, to już nie ma żadnego związku. Może tak być musi, jest powszechny dostęp do wiedzy, wystarczy chcieć sięgnąć.

temat napisał jakiś pasztet .. Przecięż modelka modelce nie równa .. Modelki tez bywają potworami .. Przykłąd ? Anja Rubik , która ma ryj zakazany .. To znaczy brakuje jej lata świetlne do Mirandy Kerr To ze nazywasz siebie modelką nie znaczy ze jest atrakcyjną laską .. To musiałby ja stwierdzić To samo dotycz studentek . .To , ze jesteś studentką nie znaczy ze jesteś atrakcyjna , bo studentek dzisiaj jest wiecej niz kobiet po zawodówce .. A sam fakt ze jest ich tyle sprawia ze bycie studentką nie daje ci nic w kontakcie z facetami .. Bo to jest obecnie norma , tak jak kupowanie chleba w sklepie Co jeszcze mogę dodać? Atrakcyjnosc kobiety mierzy sie zupelnie inaczej niż to podajesz Dlaczego ? Studentek w polsce moze być setki tysięcy , modelek moze byc setki tysiecy ale wartosciowych modelek jest moze jedna na 1000 bo pozostałe to p********e pasztety niegodne by mieć atrakcyjnego faceta Anja rubik p********y pasztet ktory nie moze sie rownać urodą do marty zmudy trzebiatowskiej pasztet tego stopnia ze trzeba jej nakladac torbe na glowe by ja przeleciec , bo na trzezwo sie nie da Takze pamietajcie dziewczyny nie kombinujcie , bo my znamy waszą prawdziwą wartosc.. Ktora jest w 99 % przypadków nizsza niż sądzicie

Gość gość
Prawictwo ty zakompleksiony debilu, nawet pasztet na ciebie nie spojrzy, a innych oceniasz. Naucz sie czytac najpierw a potem pisz. Autorce chodzilo, ze do jej LADNYCH, ATRAKCYJNYCH kolezanek zarywaja pasztety twojego pokroju

Gość gość
prawictwo zniszczył cię jak psa .. Bardzo ładnie się rozprawił z pseudo modelkami i gównianiymi studentkami i siedz cicho

Gość gość
Nie jestem autorka, ale podzielam jej zdanie. Chodzi oczywiscie o dziewczyny atrakcyjne, modelka to tylko metafora ;) atrakcyjna dziewczyna nie musi miec 175, moze i nawet lepiej jak jest niska, chociaz sam mam 186 cm. Chodzi, ze jest zgrabna i ladna. Oceniam sie na przecietnego i do takich dziewczyn startuje, bo wiem na co mnie stac, a sam mam kolegow brzydszych ode mnie co podchodza do ladnych dziewczyn i kazdy jeden dostaje kosza. Zal mi ich

to ze nazywasz się ładną, nie znaczy ze taka jesteś w rzeczywistości p********y pasztecie Każdy pasztet dodaje sobie 90 % do atrakcyjnosci . Ogladają sie za tobą tylko inne pasztety , a utrakcyjnego faceta to ty nie ma szans

Gość gość
Jestem po studiach i mam dobrą pracę, ale nie przyszło mi do głowy, żeby na kasjerkę, magazyniera, kuriera itd. patrzeć jak na człowieka gorszego sortu.

to ze masz 186 cm wzrostu nic mi nie mówi . .Nadal możesz byc pasztetem 186 cm to tylko liczba Anrzej Gołota ma 193 cm wzrostu , a wygląda jak potwór Tom cruise czy też Leonardo di caprio są od niego wielokrotnie przystojniejsi

Gość gość
Teraz Studia są niczym .kiedyś skończyć studia to było coś. A teraz? każdy może iść na studia,to żadna filozofia. ostatnio mówili w wiadomościach że najwięcej osób bezrobotnych jest po studiach.

a sorka mysłem ze jesteś kobietą niedoczytałem tego fragmentu

Gość gość
jakbym miał mierzyc swoja miara to musiał bym mieć kobiete z biustem dd-bo mam wielkiego penisa, musiała by być mega zgrabna bo jestem niezle zbudowany- atletyczna budowa, musiała by uprawiac ze mna seks 4 razy dziennie bo mam bardzo wysokie libido-wiecznie mi mało, itp. ale niestety ideału nie znajdziemy- a po co te uszczypliwości ze strony autorki- jeżeli startuje do ciebie facet który nie jest w twoim typie to po co na tym forum to piszesz, przecież wiadomo ze zainteresujesz się osoba która ci odpowiada, która cie kreci, nie musisz tu i w ogóle obrazac innych ludzi

jak nie masz twarzy jak ZMuda trzebiatowwska to nawet sie do mnie nie zbliżaj

Gość gość
ciekawe, gdzie te pasztety łażą, że niby tak zarywają te "robole". Nie obraźcie się, ale ludzie najczęściej dobierają sobie towarzystwo wg. swojego statusu społecznego albo intelektu. Nie chcę nikogo obrazić, podkreślam jeszcze raz, ale ciężko się rozmawia z osobą, która niczym się nie interesuje i na niczym nie zna. Tylko ploty i wydarzenia z życia rodziny