Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci nie mierza swoja miara? Niski karakan startuje do

Polecane posty

Gość gość

Ladnej i zgrabnej. Chlopak po zawodowce, czy nawet nie startuje do studentki... znizcie ego, bo to zalosne. Nie bede pisac o sobie, ale chociazby ostanio do mojej przyjaciolki ok. 8/10 przystawil sie taki paszczur, ze az dech zaparlo. Z drugiej strony wysoki przystojniak poziomem urody takim jak ona mniej wiecej. Do innej, studiujacej na polibudzie wlazil w tylek typek pracujacy na wozkach widlowych, czy cos takiego. No chlopy litosci... czy wy nie widzicie, ze jestescie bez szans, bo takie maja lepszy wybor? Jak wygladacie 3/10 to szukajcie dziewczyny 3/10, jak jestescie robolami, to szukajcie sobie kasjerki z zabki! Tak tylko dla jasnosci, bo jak to widze, to az zalosc mnie bierze :D

Gość gość
Bo mają zawyżone poczucie wartosci i taki 3/10 uważa się za 8/10 hehe. A z tą zawodówką to nie wiem, tu nie ma niejasności. Ehh ja też nie rozumiem mężczyzn.

Gość gość
no i co chuj mnie ot obchodzi, to ty masz problem bo to ciebie bierze. :D

Gość gość
Albo to prowokacja i piszesz bo piszesz a jeżeli nie to jesteś p******a osoba i to zdrowo współczuję twojemu przyszłemu facetowi jeżeli oceniasz kogoś za to kim jest a nie jaki jest to s********j do piekła życzę samych niepowodzeń

Gość gość
Ale to KIM jest facet jest rezultatem tego JAKI jest. :)

Gość gość
Jakby te studentki, miały coś w głowie :D Znaczna część tych studentek, to prostaczki. Gdyby system naboru na studia, był wymagający, to 3/4 studentek i studentów, nie zostałaby przyjęta na żadną uczelnię. Zatem, bez przesady z tym studętkami.

Gość gość
Niejeden absolwent zawodówki jest bardziej ogarnięty niż absolwent uczelni wyższej. Nie wykształcenie świadczy o wartości człowieka.

Gość gość
9:30 no niestety, ale liczy się kasa. :) Studenci to napływ gotówki, więc uczelnie biorą wszystkich. Sam nie wiem po co jeszcze jest matura. :P

Gość gość
I jeszcze te żałosne 8/10, 3/10 i tak dalej. Prymitywizm 10/10 :D Ludzie są bardziej złożonymi istotami (no, pomijam takie idiotki, jak autorka), niż te skale dla prymitywów.

Gość gość
Oczywiście jak niska i gruba laska bajerzy wysokiego przystojniaka to jest ok:P Najpierw popatrzcie na siebie paszczury :O

Gość gość
gość dziś 9:30 no niestety, ale liczy się kasa. x :D Ja to wiem. Ja mam tylko maturę. Ale gdy gadam z przeciętnym studentem, to mam wrażenie, że to jest poziom starej podstawówki. Nie mówię, że tak jest zawsze. Ale niewiedza na każdy temat, poza tym, który jest związany z profilem studiów i aktualnym stanem popkultury, jest wręcz imponująca :D Tym ludziom, można wmówić wszystko, bo nie znają podstawowych faktów.

Gość gość
Powiem ci tak jestem przystojnym facetem a na dodatek dobrze obdarzonym przez naturę, często dziewczyny się do mnie uśmiechają, ale też jestem człowiekiem i nie śmieje się z innych ze ta jest taka..... A ta tak...... A miarą dla mnie nie jest status społeczny, tylko po prostu osoba która się zainteresuje, nawet dużo biedniejsza i mniej wykształcona,

Gość gość
Ja nie mam problemu, bo mam chlopaka odpowiedniego dla mojego poziomu. Te skale stosowalam dla porownania. I moze was zdziwie, ale na dobre uczelnie ciezko sie dostac, trzeba miec wysokie wyniki, a poza tym dostac sie to jedno, a utrzymac to drugie.

Gość gość
gość dziś Nie, to tez zalosne, ale jednak w wiekszej czesci obserwuje sie jak chlopak strartuje do dziewczyny

Gość gość
gość dziś Ale ja wcale sie nie smieje z ludzi, bo sa tacy nie inni. Smieszy mnie to jakie maja zawyzone ego ;)

Gość gość
niekoniecznie

Gość gość
smiech.gif Ja to wiem. Ja mam tylko maturę. Ale gdy gadam z przeciętnym studentem, to mam wrażenie, że to jest poziom starej podstawówki. Nie mówię, że tak jest zawsze. Ale niewiedza na każdy temat, poza tym, który jest związany z profilem studiów i aktualnym stanem popkultury, jest wręcz imponująca smiech.gif Tym ludziom, można wmówić wszystko, bo nie znają podstawowych faktów. x Aha czyli jak ktos studiuje, to znaczy ze od razu jest glupi. Wrzucasz wszystkich do jednego worka i tak leczysz kompleksy

Gość gość
Tak wlasnie jest, sa ludzie i podluzie, kasjerka z zabki to pacholek przy jasnie pani studentce. A autorka zatrzymala sie mentalnie we wczesnych latach dziewiecdziesiatych.

Gość gość
Dziewczyno nie opowiadaj bzdur w dzisiejszych czasach uczelnie patrzą na kasę i poziom studiów jest porażający. W latach 70 -80 to faktycznie były studia, jak ktoś nie zdał poprawki to wylądował a teraz do egzaminów podchodzą kilka razy aż w końcu im się uda.sam konczylem studia i takich debili mieliśmy na roku, że nigdy bym nie pomyślał że taki ktoś ma studia, a mam kolegów tez po zawodowkach i są to osoby które założyły swoje firmy i dobrze prosperuja wiec nie pierwotny ze szkoła świadczy o wartości człowieka.

Gość gość
Twojego poziomu:D Wielka Pani, bo ona studiuje. Śmieszą mnie zawsze takie panienki. Zobaczysz za kilka lat, jak trzeba będzie pójść do pracy i zderzysz się z rynkiem. Trochę pokory, każda praca jest wartościowa i trzeba ludzi szanować. Niech zgadnę, wyrwałaś się ze swojej wiochy do miasta? Masz zaściankowe myślenie.

Gość gość
Dobra startujcie sobie dalej do dziewczyn z wygladem modelki, sami wygladajac jak 7 nieszczec. Pozostalo mi wam zyczyc powodzenia :D

Gość gość
I tyle moga stracic, ze jakas 'studentka' ich wysmieje na bzdetnym forum. A zyskac - piekna modelke ktora nie ocenia ludzi po wzroscie czy tym, ze (ha, ha, ha) studiuja.

Gość gość
frustratów chuj strzela, że kobiety też mają swoje wymagania, oni chcieliby móc wybierać w najlepszych kobietach, samemu nic nie mając do zaoferowania swoją nędzną osobą :D

Gość gość
To czy ktoś ma zawyżone ego to zależy od człowieka ludzie różni, zobaczysz jak tobie życie da kiedyś po d***e jak będziesz myślała ze jakiś przystojniak cie pragnie a wybierze inna. Ja słyszę komplementy ze jestem przystojny, że wyglądem nie przypominam polaka tylko Hiszpana itp. Ale co z tego, odnoszę się do ludzi z szacunkiem, nikogo nie ponizam swoim zachowaniem nie wyzywamm od paszczurow itp a ty to właśnie czynisz i tym się różnimy, trochę pokory

Gość gość
Baba nie powinna mieć prawa głosu tak jak to sie dzieje w krajach arabskich

Gość gość
Mój nadrobił cechami charakteru chociaż sam był 5/10, a ja "modelka".

Gość gość
Oj mogłabyś się zdziwić z tym kto tu ma "więcej i lepiej" i to ja już na wstępie odrzucam autorkę. Nie chciałbym mieć pustej, nieszanującej ludzi, narcystycznej dziewuchy.

Gość gość
gość dziś dla ciebie jest pusta, narcystyczna nieszanująca innych bo ma swoje wymagania :) więc możesz sobie popisać, komu byś dał szansę, a komu nie, bo kogo to obchodzi? To tak, jakby biedak stał przed sklepem i mówił "i tak bym u was nic nie kupił" - a co to obchodzi sprzedawcę? :D

Gość gość
Do autorki Chyba masz problem z własną osoba, uważasz się za lepszą od innych myślisz ze studia to bóstwo ze biedni to chłam. Chyba krótko żyjesz na tym świecie. Zobaczysz za kilka lat może się przekonasz jak zaczniesz prace poznasz realne warunki na rynku pracy- wtedy inaczej będziesz myślała, natomiast jeżeli chodzi o urodę, to nie oceniaj innych swoją miarą bo są osoby które patrzą na inne cechy w człowieku niż ty.