Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam mały biust i wstydzę się go

Polecane posty

Gość gość

W staniku wygląda ładnie, ale jak zdejmę to wygląda tak: http://i.wp.pl/a/f/jpeg/28042/0028.jpeg Szczególnie krępowałyby mnie na jeźdźca, bo facet wtedy widzi wszystko, nic się nie da ukryć :( Jestem z chłopakiem, co prawda krótko, ale niedługo i tak mnie zobaczy :(

Gość gość
Pomóżcie, doradźcie coś :(

Gość gość
Gdybyś była ze mną to miałbym to gdzieś czy jest mały czy duży. Najważniejsze jest to aby było nam przyjemnie w łóżku :) Jeżeli lubi duże to będziesz miała problem.

Gość gość
Marne prowo, większość kobiet chciałaby mieć taki kształtny biust.

Gość gość
Na prawdę, dla Ciebie to bez różnicy? Że tak bezpośrednio Cię spytam, nie opadł by Ci na widok małych? To żadne prowo, na prawdę mam taki biust.

Gość gość
W sam raz ❤

Gość gość
gość dziś Na prawdę, dla Ciebie to bez różnicy? Że tak bezpośrednio Cię spytam, nie opadł by Ci na widok małych? To żadne prowo, na prawdę mam taki biust. x Skoro panna jest napalona to dlaczego ma mi opaść przez opakowanie? Nie wiem może inni mają inaczej ale mnie nie tylko ciało podnieca.

Gość gość
Bo mój chłopak mówi, że lubi szczupłe, chudne dziewczyny. Ostatnio jak miałam obcisłą koszulkę to powiedział, że świetnie wyglądam i cały czas patrzył na mnie :) więc może nie będzie źle? Ale chce znać jeszcze zdanie innych co tak na prawdę myślą o takim małm biuście.

Naprawdę nic poza tymi swoimi cycami nie masz nic do zaoferowania? :O Piszę, bo swojego czasu poznałem z jeszcze mniejszymi i co się stało? Najwspanialsze cztery lata w moim życiu. :D :D I jedyna mi znana osoba, z którą przez te lata, może nie byliśmy ze sobą pół miesiąca. Plus Wawa i rozczarowanie :O :O

Gość gość
Oczywiście, że mam inne rzeczy. Ale dla niektórych seks jest bardzo ważny, czasem nawet ponad inne rzeczy, choć się do tego i tak nie przyznają.

Gość gość
Jeśli seks i wygląd partnerki jest ważniejszy od wszystkiego innego, to lepiej dać sobie z kimś takim spokój, bo zarówno wygląd jak i seks z czasem się nudzi i taka osoba szybko znajdzie sobie kogoś nowego.

Nie dorabiajmy do tego filozofii. Dziewczyna jest pusta i prosta jak budowa cepa. Jęczy z powodu małego biustu, bo niczym innym nie zabłyśnie a chce być na salonach.... Niech sobie wp******** tyle stilonu, by była w końcu zadowolona. Damy nie patrzą na swoje niedoskonałości ;) To jęczydło, niech wraca przed lustro i dalej się zamartwia. :O

Gość gość
Kobieto on jest piękny. Ciesz się życiem. W ciepłe dni możesz chodzić swobodnie bez stanika. Faceci będą szaleli na Twój widok.

Gość gość
Nowy, dlaczego uważasz, że jestem pusta i prosta? To, że boje się odrzucenia? A co do operacji plastycznej, na pewno jej sobie nie zrobię. Bo nie mam kompleksów, tylko się wstydze chłopakowi pokazać żeby mnie nie odrzucił. Gdyby tak się stało, chyba bym zrobiła operację...

Gość gość
Jeśli masz inteligentnego i kulturalnego chłopaka, to nie masz się czego wstydzić. Jeśli jest gnojkiem, to masz problem, ale wtedy nie ma się co zastanawiać, tylko znaleźć tego lepszego.

Gość gość
Ja chodzę do sauny latem na plażę nudystów i nie widzę,aby któraś z kobiet miała za małe czy obwisłe cycki.Przesadzacie jak zawsze,macie chyba jakieś kąpleksy lub inaczej widzicie swoje ciało.

gość dziś Nie przesadzają, tylko pier ̣dolą jak potłuczone. To malowane lalki. Kiełbie we łbie. Jęczydło, które myśli że świat kręci się wokół jej wyprysków. :O

Gość gość
Małe cycki ale szeroka ci/pa

Gość gość
Może masz rację,to pewnie puste idiotki.Myślą że jak będą miały wielkie cycki to będą bardziej atrakcyjne.Tak jak te plastikowe lale z powiększonym biustem,ustami jak u ryby i kg tapety na twarzy.Wygląda to obrzydliwie,a im się wydaje że są piękne. :)

Gość gość
Nie oszukujmy sie, każda chce być szczupła i mieć duży biust... ja na przykład... wtedy bym sie nie wstydziła rozebrać przed chłopakiem i nie bała się, że mu opadnie czy na pewno będzie spełniony seksualnie. I tak wydaje mi się, że prędzej czy później zacznie brakować i na boku facet zaczyna macać jakies inne cycki. Chyba, że trafi się na wyjątkowego fetyszyste takich piersi jak na zdjęciu

gość wczoraj Nie uważam, tylko zgaduję. Ja rozumiem że kobiety chcą być piękne i pachnące, ale płakać z powodu małego biustu :O Myślisz że jak będziesz miała większe, to mniej narazisz się na porzucenie? :O Litości...

Gość gość
Dla mnie te piersi sa sliczne. Glowa do gory kobieto :)

Gość gość
Nowy w mieście dziś Oczywiście, że też mogłabym być porzucona, ale na pewno z innego powodu. A nie ma nic gorszego niż porzucenie z powodu braku podniecenia i spełnienia w seksie...

Zresztą nie wiem po jakiego chu ̣ja ja się tu wpisuję. Piszę o tzytach, jakbym tylko to widział u kobiet. :O Co za wstyd :(

Gość gość
To spiertalaj stad