Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci myslą, że każda baba istnieje tylko po to by zostać ocenioną i obślinioną

Polecane posty

Gość gość

KAŻDA z nas jest dla nich po pierwsze mięsem i nie pomaga tu skromny strój czy bycie zamkniętą, niedostępną przeraża mnie to kobieta moze być mądra, wybitna, ale zawsze na pierwszym miejscu obleśni faceci sprawdzą jej "podwozie" te o dobrym podwoziu będą adorowane bez względu na to jakie są każda z nas jak wchodzi w nowe środowisko dostanie ocenę od 1/10, ewentualnie TAK/NIE (czy się nadaje do puknięcia) to jest obleśne i nie potrafie sie z tym pogodzić jesteśmy przede wszystkim ludźmi :(

Gość gość
Tak jest, wczoraj bujałam się po mieście z paroma facetami i męskie myślenie... skala oceniania, szukanie laski o super twarzy i figurze, etc :D

Gość gość
a tak nie jest? a jaką największą wartość ma kobieta? ciało!reszta w zasadzie nie jest istotna

Gość gość
nie, tak nie jest, mamuci wypierdzie powyżej :O chyba, że mówimy o twojej matce- wtedy się zgadza

Gość gość
nie tylko ciało się liczy. wazne jest tez czy glupio nie jęczy w trakcie stosunku, jakie ma nastawienie w trakcie stosunku do tej odrobiny piękna w sobie, czy głęboko i z czuością bierze do buzi. czy jest czysta i wstydu nie robi przed kolegami wyglądem

Gość gość
co ciekawe oni nawet oceniają inne jak są w związku ta ich nieograniczona obleśność jest ohydna

Gość gość
11:52 wyciągnij słomę z butów. X Najzabawniejsze jest to, że koleś, który jest klasycznym brzydalem uważa, że może podbijać do atrakcyjnych tylko dlatego, że mu się podobają. Każdy pasztet myśli, że ładna mu się należy, a on jako facet może być nawet brzydki :)

Gość gość
tylko dziewice zasluguja na szacunek i na to by ich nie oceniac jakie maja cycki i d**e

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Szukanie laski na handel.lub inicjowanie narkotykami po to by zarabiac.Duzo recydywistow sie tym zajmuje.A handel narkotykami to tez handel ludzmi.To jest nie widoczna strefa bo ludzie są ślepi.Mlode laski po nocach przenikają po parkach i wracaja na drugi dzien bez pamięci gdzie byly.To juz plaga.Na alarm trzeba bić.Mnostwo handlarzy ze wschodu i robotnikow,którzy korzystają z usług uzaleznionych celowo kobiet bo prawo nie chronj je.To skandal natury prawnej,dlatego te oczy są zwrocone na ,,laski,,

Gość gość
No i właśnie masz odpowiedź kto mógł porwać Ewe i gdzie jest się domyślać.Ludzie widzą to co chce pokazać bandyta a to co ukrywa nie widzą.Yo się nazywa naiwność ludzka czyli ślepota na nieszczescia i komibnatorów,sutenerw czy innych nielegalnych działalności.Policja niczego nie szuka gdy ktoś mało znany znika.Tylko w filmach sie szuka.Ginie okolo 10tys i jedną szukają?Skandal.

Gość gość
nie zapominaj, że jest również workiem na spermę, szmatą rozpłodową, materiałem do bicia po głupiej mordzie i szczekającą suką

Gość gość
12:13- nieładnie publicznie mówić tak o swojej mamusi :D to, że jest osiedlowym l********giem to jedno, ale mimo wszystko dała ci życie

Gość prawictwo pospolite 152
ja tam nie narzekam . A na panny ubierające sie jak zakonnice nie zwracam uwagi

Gość gość
Dlatego już przejrzałam na oczy i nie zamierzam się tymi chu/j/kami przejmować. Zresztą ja dla nich i tak niewiele znaczę, pewnie oceniają mnie na max 5/10.

Gość wer345353
Chciałbym was przestrzec przed tym co tu wypisujecie na kafeterii. W Polsce istnieje system do podglądania i namierzania obywateli - system ten obsługiwany jest przez zwykłych ludzi; a nie żadne służby specjalne. Dostęp do tego systemu mają zwykli szarzy ludzie....tzn. wasz sąsiad, znajomy etc. może was namierzyć i podglądać. Do tego systemu mają dostęp zwykli ludzie i jak zakładacie tu temat na kafeterii czy na innym forum to mogą was namierzyć tym systemem i podglądać. Cały ekran waszego laptopa/tabletu to kamera. W obudowach(bocznych) waszych laptopów są kamery które nagrywają to co robicie nawet jak laptop jest wyłączony - dźwięk i obraz. To samo z telewizorami wyposażonymi w dekodery TV-naziemnej - te telewizory mają kamerki z mikrofonem przez, które można was podglądać... Cyfrowe radio DAB+/(radio zwykłe) to kolejny podsłuch w waszym domu.... Routery WIFI też mają ukryte kamery z mikrofonem do których można się łatwo podłączyć... System do podglądania sprzężony jest ze wszystkimi dostawcami internetu w Polsce i można was łatwo namierzyć. Można też namierzyć was przez komórkę i oglądać z bliska dzięki satelicie gdy niebo jest bezchmurne.... Uważajcie na siebie bo wasze komputery nagrywają to co robicie i działa to na poziomie sprzętowym(niezależnie od systemu operacyjnego). X Odczytują nawet wasze myśli w głowie przez fale WIFI... X System ten umożliwia namierzenie was nawet z drugiego końca Polski(wioski i miasta). Widać waszą twarz, pomieszczenie oraz to co robicie aktualnie na kompie – wszystko jest też nagrywane....

Gość gość
jest w tym racji, jakiś wypierdek 170 cm gapi się i ocenia, spojrz najpierw w lustr pasztecie, 170cm wzrostu= 10 cm penisa

Gość gość
gość dziś 5/10 to mój target. Umówisz się?

Gość gość
Napisałam max 5/10. Może dla ciebie będę 0/10 (mam nadwagę), ale też ładną twarz (podobno)... Poza tym póki co jakoś nie mam ochoty na umawianie się z kimś z neta i pewnie mamy daleko do siebie.

Gość gość
Pewnie tak ;) Mnie nadwaga nie przeszkadza. Zresztą tylko żartowałem. Ale wiesz, że denerwuje mnie jak kobiety z nadwagą myślą, że nikt się z nimi nie umówi. Z góry wychodzą z takiego założenia i już. Widziałem to wiele razy. A przecież jeżeli jesteś miła to można cię pokochać, a jak się pokocha to reszta jest nieistotnym szczegółem (waga również).

Gość gość
Wychodzę z takiego założenia, że jak komuś z neta przyznam się do nadwagi to wyobrazi sobie 150-kg wieloryba i od razu utnie kontakt. Ważę oczywiście sporo mniej, ale nie napiszę ile, zresztą dawno nie wchodziłam na wagę. Mam w miarę ładną buzię, więc domniemam że są faceci którym jak twarz się dostatecznie spodoba na resztę przymknie oko i dla takiego pewnie mogę być 5/10.

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=1MSTO3JnDNg

Gość gość
Cześć słabsza genetycznie znowu masz peerdolca? A co z twoim alter ego sandruchą?

Gość gość
Autorka to słabsza genetycznie. Odrzuciła faceta bo miał za brzydką twarz i pobiegła sie puszczać do przystojniaka co się nie potrafił wysłowić:)