Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość78yt

Czy kobiety wybaczaja

Polecane posty

Gość gość78yt

Czy kobieta kiedyś wybaczy? Skrzywdziłem młoda kobietę. Miałem zły okres w małżeństwie. Nie układało mi się z żoną. Zakochałem się w innej. Naprawdę. Wyprowadził em od żony. Ponad rok byłem z młodą. Mieszkaliśmy razem. Ona nie wiedziała że mam żonę. Dużo się wydarzyło. Ostatecznie ze względów finansowych wróciłem do żony. Ona się zmieniła. Zmieniła podejście do mnie gdy zobaczyła ze mam kogoś. Młoda dowiedziała się przypadkiem o żonie. Właściwie to spotykałem się potem z zona coraz częściej. Odszedłem od młodej. Bardzo to przeżyła. Chciała się zabić. Mam z nią kontakt czasem telefoniczny ale ona mnie nienawidzi. Brakuje mi jej bardzo. Ale mam świadomość że nie mogę być nie fair wobec żony. Zwłaszcza że teraz jest dla mnie inna. Lepsza. Chciałbym zapytać kobiety czy młoda mi kiedyś wybaczy?

Gość gość
nie, żona też nie powinna ci wybaczyć. "Ze względów finansowych"...dobre. Może po prostu spakuj manatki i otwarcie zajmij się prostytucją?

Gość gość
raczej nie,zostawiłeś ją jak psa,wykorzystałeś i odepchnąłeś.bo? bo cały czas kochałeś żonę? już lepiej by było jakbyś miał dwie i żeby jedna sama odeszła,odeszłąby ta co może mniej kocha:-) a tak porzygałeś na młodą ,moje poglądy sa okrutne ale ja nie zostawię kogoś kogo kocham,ode mnie trzeba odejść

Gość gość
Chciała się zabić a ty się martwisz czy ci wybaczy?

Gość Kobieta½222222
Kobiety nigdy nie zapominają. Najlepsze co możesz zrobić to zerwij kontakt do zera. Nie dzwoń. Zmień nr telefonu. Wyprowadź się do innego miasta. Nie zwalaj na innych swoich wyrzutów sumienia. Zdradziłeś je obie. Czego się spodziewasz ? Nie wybaczy. Co cię to obchodzi?

Gość gość
Napisała bym ze jeśli kocha to wybaczy. Ale może być tak że przez to ze kocha to nigdy nie wybaczy. Jesteś z żoną która wybaczyla ci zdradę może ze strachu może tez z finansów milosci .... Jeśli potrafiłes laskę zostawić oszukać to jak to możliwe ze cie obchodzi jej wybaczenie? Dziwne.

Gość gość
Mam nadzieję, że obydwie panie ci nie wybaczą i że zostaniesz zupełnie sam :)

Gość gość
Sorry ale klasyczny tchórz z ciebie. Dlaczego młodej nie powiedziałeś że masz żonę? Mogłeś ją uświadomić że jest tą trzecią , nauczyłaby się być kochanką bez chęci zabijania potem. Wyebales sie po same uszy. Nie licz na wybaczenie i daj spokój dziewczynie, zwyczajnie już ją zniszczyłeś tym kłamstwem. Dno!