Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 33lnigdy mnie nikt nie kochal nigdy nie zaznalam prawdziej milosci wstepuje

Polecane posty

Gość gość

Mam 33l nigdy mnie nikt nie kochal darzyl uczuciem niezaznalam czystej milosci, ciezko nawiazuje kontakt z ludzmi, czuje sie zagubiona w tym swiecie nie moge sie odnalez, uwzam ze kazdy przychodzac na swiat chce kochac i byc kochany a ja tak zyje sobie bo zyje a zycie to dar i powinno sie cieszyc z zycia czuje sie taka samotna i nie spelniona wstepuje do zakonu co myslicie o tym?

Gość gość
szkoda, ja zanalam milosci tylko w wieku 17-24 l. pozniej sie skonczyla. warto bylo :)

Gość gość
ja mam 30 lat,mialam kilku facetow i zaden mnie nie kochal. obecny tez jest ze mną ot tak, bez milosci. a ja sie w nich zakochuje jak idiotka :( nie idz do zakonu, jeszcze znajdziemy szczescie...

Ja mam 23 lata i nie miałam faceta bo jakoś dla wszystkich mogłam być koleżanką. Moje wszystkie znajomości nigdy nie wypalały, znajomi tylko podchwycili moją życzliwość i mnie wykorzystywali a jak przestałam być potrzebna to olewami. Wiec trochę wiem co czujesz bo też się czuje nie kochana i nie potrzebna

Gość gość
moj ex po alkoholu plakal i mowil ze naprawde mnie kocha. a tak sie to dziwnie rozeszlo. kochal mnie tez chlopak ktory byl absolutnie nie w moim typie, kolega, przeze mnie ponoc wpadl w depresje i porzucil szkole srednia. 8 lat pozniej mnie spotkalo to samo pomimo ze nie bawilam sie jego uczuciami. dziwne to wszystko :O

Gość gość
Na pewno ktoś sobie ciebie namierzył i wymadla ci ten klasztor. Nie daj się!

Gość singiel25
25 lat, 2 związki za sobą, dość długie i powiem ci że o wiele lepiej się czułem przed nimi niż po. Mimo bagażu doświadczeń człowiek miał inne podejście gdy nie wiedział o niektórych rzeczach. Nie poznał się na ludziach. Na tym jak w ciągu jednej chwili, bez żadnego powodu sa w stanie przekreślić taką piękną relację. Ania_1993 dziś Ja mam 23 lata i nie miałam faceta bo jakoś dla wszystkich mogłam być koleżanką. Moje wszystkie znajomości nigdy nie wypalały, znajomi tylko podchwycili moją życzliwość i mnie wykorzystywali a jak przestałam być potrzebna to olewami. Wiec trochę wiem co czujesz bo też się czuje nie kochana i nie potrzebna x Trafiałaś na złych ludzi, niestety tak też bywa. Powinnaś szukać osób podobnych do siebie.

Gość gość
zaufaj Maryi która ciebie kocha najpewniej i pragnie co ranka usłyszeć kilka twoich czułych słów , a każde twe pozdrowienie chowa w swym Niepokalanemu sercu . Do pewnej polskiej mistyczki Barbary Kloss , Maryja przekazuje następujące słowa : " ... wy moją miłość już macie a Ja na waszą wciąż czekam , oby nie daremnie oby nie za późno , miłością serc waszych kochajcie mnie i tęsknijcie za mną , szukajcie mnie a Ja dam wam się odnaleźć ... ". (Morąg 1980r.)

Gość gość
w zakonie miłosci nie znajdziesz, szukaj gdzie indziej. Jest mnostwo miejsc, gdzie bedziesz potrzebna i doceniana, wszelkie wolontariaty, domy dzicka,. domy opieki, praca spoleczna, schroniska dla zwierząt...