Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martynka777

Jak mogę go odnaleźć? pomocy!

Polecane posty

Witajcie, wiem, że mój problem wg niektórych może być głupi... ale będąc na festynie plenerowym spotkałam pewnego chłopaka. Cały czas łapalismy się na tym, że się na siebie patrzymy, gdy się mijamy... Ale żadne z nas nie zrobiło pierwszego kroku. Niestety nadszedł czas, że musiałam opuścić to miejsce. wiem jedynie, jak nazywa się firma w której pracuje, ponieważ była to obsługa imprezy... i jest to niestety inne miasto. Macie może jakieś pomysły (mogą być nawet sztańskie :D ) jak go "namierzyć"

Gość gość
Zadzwoń do firmy i powiedz, że chcesz rozmawiać z taki to a takim chłopakiem, który był tam i tam.

Gość gość
poczekaj rok na następny festyn

Gość gość
debilizm

Gość gość
Albo napisz ogłoszenie na fb i popros aby ludzie udostępnili. Moja znajoma miała kiedyś taką sytuację, że poznała nad morzem gościa z Warszawy. nie wymienili telefonu i napisała na naszej klasie do wielu ludzi z jego miasta, że poszukuje takiego a takiego faceta. I ludzie go odnaleźli bo myśleli, że ona jest z nim w ciąży. I skierowali go do niej.

Gość gość
face spryciaro, udało Ci się.. na pewno "lubię" tę firmę :-)

Gość gość
weź sobie odpuść... w****** Cię i odejdzie a Ty będziesz tu się użalać potem że nie masz szczęścia