Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wiedziałem o ciąży

Polecane posty

Gość gość

Bardzo się boję :( dowiedziałam się dziś ze jestem w ciąży początek 5miesiąca . Do dziś palilam dużo papierosów , czasem zdążyło się upic przez okolo tych 5miesięcy z 6-7 razy może więcej już nie pamiętam dokładnie , nie brałam kwasu foliowego :( i na dodatek nie odzywialam się dobrze , kebaby , pizza i zazwyczaj kanapki bo nie miałam czasu na robienie obiadow . Zero warzyw , czasami jakieś owoce, ale bardzo rzadko . Czy ktoś miał podobnie i dzidzia urodziła się zdrowa ? Proszę o odpowiedź .

Gość gość
Ja mialam identycznie,tylko,ze w 4 miesiacu.Rowniez palilam,pilam alkohol,nie odżywialam sie prawidłowo i urodziłam zdrowego chłopca.Nie powiedziane,że zawsze takie sytuacje koncza sie dobrze,ale badz dobrej mysli.

Gość gość
Nie mialas okresu 4 miesiące i nie zastanawialas sie dlaczego?

Gość gość
To czy dziecko nie ma fae mozna powiedzieć dopiero kolo 10-13 roku zycia :O

Gość gość
"Nie hejtuj", przeciez kazdemu moze sie zdarzyć, ze nie majac standardowego okresu i uprawiajac seks nie wpadnie na genialny pomysl bycia w ciąży :P przez prawie pol roku.

Gość gość
Piszesz "zero warzyw" a przeciez w kebabie sa warzywa(salata marchewka pomidor cebula ogorek)w pizzie też( pomidor papryka cebula ogorek ), na kanapce tez bywa że są ?

Gość gość
23:25-ty juz nie wnikaj czy mialam okres czy nie.Temat jest inny,jakbys nie zauwazyla.

Gość gość
Nie martw sie. Mowi sie trudno. Dobrze , ze teraz jak juz wiesz przestalas palic. Trzeba byc dobrej mysli. Wiele osob na swiecie tak ma ze nie wiedza o ciazy. zacznj teraz dbac o siebie .

Gość gość
Właśnie ze okres był taki jak zawsze czyli bardzo obfity tylko że trochę krócej trwał bo 3-4 dni . Więc myślałam że to normalne

Gość gość
To nie okres to krwawienie ciążowe jak juz. Nie pozostaje ci nic innego jak dbac o siebie i byc dobrej mysli.

Gość gość
A moja kuzynka miała problemy hormonalne - raz miesiączka co 3 tyg, innym razem co 3 mies. Chciała zajść w ciążę, więc się nie zabezpieczała. Już raz miała nadzieję - okresu dość długo nie było, dodatkowo miała objawy - senność, zawroty głowy, miłości. Test niestety wyszedł negatywny. W końcu poszła do lekarza, żeby zrobić porządek z tym swoim zdrowiem. I nagle szok- na oko 14 tydzień ciąży :)

Gość gość
Zmierzam do tego że wiem że niektóre kobiety dowiadują się o ciąży późno- różnie bywa. I chyba większość z nich rodzi zdrowe dzieci :) bądź dobrej myśli i dbaj o Was

Gość gość
Dziękuję za mile słowa. :) Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze spróbuje się nie martwić choć to bardzo trudne .