Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja rozumiem Lewadowski, ale matkę i żonę też promują, z lodówki wyskakują już...

Polecane posty

Gość gość

Czy to nie przeginka? Robią wywyiady z mamą piłkarza, może jeszcze z wujem i psem?

Gość gość
Zgadzam się w zupełności. Wiem ze to jego 5minut w zyciu,ale przegięcie totalne. Swoja drogą reklama jednej z sieci z jego udzialem puszczana jest co chwilę- wkurzające.

Gość gość
Żeby nie było - cenię go, szanuję, jego żonę i mamę również cenię i szanuję. Ale na litość boską, przecież to musi mieć jakieś granice. Czy oni nie wiedzą o tym, że efekt w koncu będzie taki jak z Lisowską? Wyskakiwała zewsząd z tymi niskimi cenami aż ludzie Media Expert zaczęli szerokim łukiem omijać, bo to co natrętne to na wymioty już zbiera.

Gość gość
Jaki ten lewy brzydki. Nigdy nie uważałam go za przystojnego, ale po wczorajszym meczu gdzie było kilka zbliżeń na jego facjate uważam, ze jest ohydny i wyglada na minimum 40 lat. Kapustka i Milik niczego sobie, a promują tego trola z krzywym nosem. Co do jego żony to już przywykłam, że jest wszędzie. Jego matki nigdzie nie widziałam i nawet nie wiem jak wygląda.

Gość gość
Mama lewego uczyla mnie wf-u w szkole, to fajna babka, ktora zawsze uwielbiala sport a teraz jest zwyczajnie dumna z syna

Gość gość
Bo przecież w reklamach i na zdjęciach jest mocno podrasowany żeby zrobić z niego przystojniaka. A wg mnie to typowa Polska buraczana uroda. Z jego zonka są w każdej reklamie już. Gillete t mobile. Bank zachodni, rzygac powoli się chce

Gość gość
Nie przesadzajcie, to nie jest brzydki facet. A fakt ostatnio bardzo się postarzał. Ja miałam mega zdziw że on ma tylko 28 lat. Wygląda na 4 dychy, macie zupełną rację. Może sport go tak wyniszcza.

Gość gość
Co nie przesadzajcie? Według mnie jedt brzydki i to bardzo. Według ciebie nie i ok. Ja ci nie mówię zebys nie przesadzała jaki to on przystojniak. Uważam ze jest najbrzydsze z całej reprezentacji