Martyna Jawor 0 Napisano Maj 31, 2021 Dnia 26.05.2021 o 18:55, kamilanicp napisał: Ja również polecam. Mi komora hiperbaryczna w holyspaandcafe pomogła nie tylko z problemami skórnymi, ale również z anemią, z której nie mogłam się wyleczyć. Podobny problem mam. Już jakiś czas chodzę do tego miejsca. Wcześniej próbowałam innego punktu w Krakowie, ale nie było tam tak przyjemnie jak w holyspaandcafe. Wyniki coraz lepsze, ale jeszcze na pewno kilka sesji przede mną jak nie więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Damian Handel 1 Napisano Czerwiec 7, 2021 Dnia 31.05.2021 o 20:36, Martyna Jawor napisał: Podobny problem mam. Już jakiś czas chodzę do tego miejsca. Wcześniej próbowałam innego punktu w Krakowie, ale nie było tam tak przyjemnie jak w holyspaandcafe. Wyniki coraz lepsze, ale jeszcze na pewno kilka sesji przede mną jak nie więcej. My chodzimy z dzieckiem, aby pomóc w wygojeniu się rany do tego miejsca. Bardzo przyjemnie jest w holyspaandcafe. Nasz Kamilek bardzo lubi tam przychodzić. Wszyscy są dla niego mega mili. Baliśmy się, że będzie z tym problem, bo jest jeszcze malutki, ale jest w porządku. Widzimy poprawę z każda wizyta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach