Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lampiarka

Podoba mi się chłopak młodszy o 11 lat.Oceńcie czy mam jakieś szanse u niego.

Polecane posty

Gość Lampiarka

Mieszkam w małej bo 40 tyś miejscowości na południu Polski. Nie jestem stara. ale swoje lata już mam dokładnie 30 na karku. Czy jestem ładna raczej nie. Chociaż nie mam złej figury, duże piersi. i jestem wysoka to jednak twarz robi już gorsze wrażenie. Spodobał mi się chłopak. Jest piękny. Bardzo chłopięcy. słodki. Problem w tym, że on ma 19 lat. Znam go z widzenia, i z kościoła bo jest ministrantem. Chodzę zawsze na msze na której służy, wygląda pięknie jest zaangażowany w liturgię w dodatku w białej albie wspaniale widać jego opaleniznę. Widuję go często w sklepie, wiem że studiuje na pierwszym roku. Podoba mi się , ale wiem że raczej nie będe miała u niego szansy. Co robić, bo myśle o nim często w domu. Wiek jest sporą przeszkodą bo 11 lat różnicy to sporo. a pozatym on może mieć każdą. Chciałabym go poznac czy to dobry pomysł. Mimo że jest ministrantem nie wybrął kapłaństwa więc myśle że ugania sie za kobietami.

Gość gość
Nie wiem ale ja też się zakcohalam w kims kogo nie znam i nie mam szans cvhyba że zrobie 100 operacji plastycznych więc nie jesteś z tym sama.

No właśnie to jest najgorsze nie znam a spotykam go, bo nasze miasteczko nie jest duże. W dodatku należymy do tej samej parafii. I ja ciągle go widze na tych mszach. Jasne że to jest dzieciak 19 lat kurde, ale wydaje się bardzo mądry i odpowiedzialny. Jak nadchodziła Wielkanoc to nie mogłam się doczekać tych mszy wszystkich od wielkiego czwartku do niedzieli bo wtedy msze trwały po 1.5 godziny a on służył i tak bardzo się angażował wyglądał pięknie.

Koleś jest naprawdę nieprzeciętnej urody, przypomina mi tego piłkarza Jamesa Rodriqueza z Kolumbia

Gość gość
Jak masz nie zła figurę to juz duży plus.

Gość gość
do mnie qrwo z tymi operacjami plastycznymi wyskakujesz? moj ukochany nieodzałowany tyle lat jakos nie narzekał :D i był tu i tam, a ty tam nigdy nie wejdziesz :D

Gość gość
Kurwa mać, Zakochała się w ministrancie. W dzieciaku 19 letnim. Co te baby mają w głowie No ja p*****le . Dlatego kocham to forum bo można się nieźle pośmiać Wchodzi babka 30 lat na karku i zamiast znaleźć sobie faceta odpowiedzialnego, starszego od siebie to ona pisze że się bujneła w ministrancie 19 letnim. Kurwa jak byś napisała że w księdzu to bym to zrozumiał jeszcze. ale nie w jakimś dziecku . Ludzie troche rozumu. Nie można zakochwiać się w kim popadnie. Laską które wchodza w średni wiek naprawde dupa szaleje i pali je p***a

Gość gość
"Nie można zakochwiać się w kim popadnie." objawy głębokiej samotnosci

Gość Lampiarka
gość dziś Nie musisz obrażać. Możesz iść się napić za moje nieszczęśccie bo pewnie tylko to potrafisz

Gość gość
Autorko powiem tak, Daj sobie spokój jasne że może ci się podobać ktoś młodszy. TO normalne Zaufaj mi że 99 proc kobiet i 99 proc mężczyzn jak idzie ulicą obejrzy się za młodszą czy młodszym. Jestesmy wzrokowcami i karmimy tym nasze zmysły ale nie pisz że zakochałaś się w chłopaku którego widzisz raz na tydzien z którym nie zamieniłaś słowa. Tak nie wolno. Tak moga robić nastolatki a nie dojrzałe kobiety już wcale nie takie młode, no bo wybacz ale 30 lat? Czemu nie masz kogoś bliskiego, nawet chłopaka ale w swoim wieku, dojrzałego pewnego i stabilnego faceta

Gość gość
do mnie qrwo z tymi operacjami plastycznymi wyskakujesz? moj ukochany nieodzałowany tyle lat jakos nie narzekał smiech.gif i był tu i tam, a ty tam nigdy nie wejdziesz smiech.gif x O co chodzi bo nie rozumiem pisałam o sobie

Gość gość
Nie oceniajcie jej faceci też sie zakochują łwonie w wygklądzie nawet nie nzja dobrze kobiety a juz wariują bo szczupla i sliczna przez co brzydsze grubsze maja nikłe szanse ludzie to wzrokowcy nic na to ine poradzimy tazkie prawa biologii :O

Gość gość
u. no ci starsi to czesto siano w glowie. nie ma reguly ze jak starszy to bardziej dojrzaly. ale powinnas celowac w max 5lat mlodszych. tylko mezczyzni moga celowac w max 10-20lat mlodsze :D

Gość gość
Troche śmieszne że taki przystojny i ministrant. Heh i zakochała się w ministrancie nie no luz. nie obrażaj się. W sumie służba to służba ale tak juz poważnie to 11 lat znacznie za dużo. 11 lata starsza dziewczyna no weś sobie pod uwagę że ona za 10 lat będzie miał 29 i jak jest przystojny to jest w kwiecie wieku a ty 40 na karku. jak nie jesteś piękna to już niestety pozamiatane w tym wieku. No niestety nic nie wskazuje na to żebyście mogli być razem.

Gość gość
Jak ma fajną figurę to jużmoze cos zdziałac znam pary gdzie ona bła duzo starsza więc nic nie jest straconego.

Gość gość
To jest jakaś dziwna tendencja. Kobiet po 30 stce. Zakochują sie w młodszym. Ja miałem laske 33 lata puściła mnie dla gościa z 2 roku studiów. Który zrobił jej dziecko i nie ma nawet kasy na alimenty. Hahah więc Laski myślcie głową a nie wiadomo czym :)

Gość gość
To jest jakaś dziwna tendencja. Kobiet po 30 stce. Zakochują sie w młodszym. Ja miałem laske 33 lata puściła mnie dla gościa z 2 roku studiów. Który zrobił jej dziecko i nie ma nawet kasy na alimenty. Hahah więc Laski myślcie głową a nie wiadomo czym :)

Gość gość
to jest ciekawy temat miłość do osób duchownych. U mnie w parafii była taka sytuacja że przyjechał ksiadz na rekolekcję i zakochał się. Wystarczyły 3 dni. A dniem spotkania był dzień spowiedzi ona przyszła popłakała sie w konfesjonale bo wyznała jakiś ciężki grzech a że on był surowy podobno mocno ją dobił. Ona wybiegla z kosciola a on za nią tak się poznali. Potem ona do niego jeździłą i po 2 latach zostawił sutanne dla niej. Tak to wyglądało.

Gość gość
Pedofilia.

On nie jest osobą duchowną to ministrant. Czyli osoba normalna cywilna. Przecież w tym kraju co drugi kiedyś służył do mszy

Gość gość
Ja też nzalam ministrantow ale byli gorsi od tych co nie sluzyli w kosciele.

Gość gość
a dziewczyno. znajdź sobie chłopa w swoim wieku. i ci przejdzie, o czym ty mówisz jakiś 19 letni podlotek i ci zawrócił w głowie? a ty sie zakochujesz nawet nie rozmawiając z nim przecież nie masz 15 lat i nie jesteś dziewicą pewnie swoje już w życiu widziałaś Musisz panować nad swoimi uczuciami. ja też zakochowiałem się w laskach piękniejszych niż moje możliwości i co ? musiało mi to przejść

Gość gość
gość dziś haha dokładnie to że jest ministrantem to nie znaczy że jest święty. Zaufaj mi oni tam są w dużym stopniu dla kasy. Koleda i te sprawy u mnie na parafi chłopak 14 lat potrafi z kolędy i roznoszenia opłatków wyciągnąć ponad 2 tyś więc dla takiego łebka to jest coś

Gość gość
to jest ciekawy temat miłość do osób duchownych. U mnie w parafii była taka sytuacja że przyjechał ksiadz na rekolekcję i zakochał się. Wystarczyły 3 dni. A dniem spotkania był dzień spowiedzi ona przyszła popłakała sie w konfesjonale bo wyznała jakiś ciężki grzech a że on był surowy podobno mocno ją dobił. Ona wybiegla z kosciola a on za nią tak się poznali. Potem ona do niego jeździłą i po 2 latach zostawił sutanne dla niej. Tak to wyglądało. xxx stresciles jeden z odc. serialu Na wariackich papierach mistrzu :D

Gość gość
Ciekawe, tu miałaś 21 lat i byłaś osobą otyłą http://f.kafeteria.pl/temat/f1/czemu-ludziom-brzydkim-jest-tak-ciezko-p_6497552 Lampiarka 2016.03.29 Witam, mam 21 lat. Jestem Brzydka. I to nie jest moje zdanie to jest zdanie ogółu. Od najmłodszych lat byłam otyła, przetłuszczające się włosy, cera trądzikowa, krzywe nogi, wada wzroku, dodatkowo mam naturalny bardzo nieprzyjemny zapach ciała. Wiem że ludzie mało atrakcyjny też są szczęśliwi w życiu. Ale jak się ma 21 lat chce się szaleć, bawić tańczyć. Ja przez swój wygląd nigdy nie miałam chłopaka, nie mówiąc już o szaleństwach w klubie. Studiuję Rachnukowość na UE w katowicach. Widzę jak studenci a nawet profesorowie na egzaminach czy wykładach żartują uśmiechają się z ładnymi studentkami, a mnie traktują po prostu jak powietrze nawet gdy próbuje zagadać.Ledwo co odpowiedzą dzien dobry. Czy to jest dramat? trochę tak bo nawet na ulicy, czy w busie słyszę często jakieś komentarze że zajmują dwa miejsca czy coś w tym stylu. Czasem mam wrażenie że przez swoją otyłość jestem mocno dyskryminowana. Kiedy poszłam na rozmowę o prace pracodawca ledwo mi powiedział dzien dobry, kiedy za mną weszła atrakcyjna 30 latka jak by mógł to by przed nią uklęknął, odrazu uśmiech i może kawy może herbaty. Nie żyję pełnią życia, nie mam nikogo, Koleżanki? kilka koleżanek mam te mniej atrakcyjne takie jak ja mnie szanują te które są typowymi lachonami nie chcą na mnie patrzeć. MAM DOŚĆ, MĘCZĘ SIĘ NAWET JAK IDĘ DO SKLEPU BO CHCIAŁABYM ŻEBY SIĘ DO MNIE KTOŚ UŚMIECHNĄŁ ZAGADAŁ, A NIE TYLKO PATRZYŁ Z GÓRY NA JAKO COŚ GORSZEGO!!! TO JEST PROBLEM XXI WIEKU! mówi się o dyskryminacji płciowej, seksualnej a nie mówi sie o dyskryminowaniu ludzi brzydkich otyłych. A to jest na porządku dziennym zwłaszcza w wielkich miastach takich jak Katowice. X A teraz masz 30 i nie masz złej figury. Niezłe prowo.

Gość gość
A tu masz 26 lat http://f.kafeteria.pl/temat/f1/ksiadz-w-mojej-parafii-jest-boski-czy-sa-szanse-na-zbudowanie-jakies-relacji-p_6512670 Lampiarka 2016.04.19 Ma 31 lat. Ciemne włosy, ciemne oczy, jest opalony, widać że ćwiczy. Mega pięknie pachnie. Auto też ma cudne! Jak go zobaczyłam pierwszy raz oczy mi wyszły na wierzch. Jest w naszej parafii od Sierpnia ale ja nie chodzę za często do kościoła i go nie znałam. Na Boże Narodzenie wyjechałam toteż nie byłam u siebie w kościele. Natomiast widziałam go jak sprawował Liturgię w Wielką Sobotę. Wtedy zobaczyłam go pierwszy raz. Ta piękna liturgia i on. Robił to z taką fascynacją i zaangażowaniem że mi nogi miękły. Od tego momentu jestem co tydzień na mszy. Nie zawsze jest. Ale wzieło mnie, coraz częściej o nim myślę. Chciałabym z nim móc porozmawiać. Pogadać poznać go. Czy są jakieś szanse na to, że moglibysmy się zapoznać? Jak to jest księżom wolno utrzymywać relacje z kobietami. Mam 26 lat, jestem raczej przeciętnej urody