Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 20

Polecane posty

Gość gość
we ze sobą komora, petru balcerowicza i reszte cweli i odwiexcie ryżego zróbcie se grilla bo jak nie to z was zrobie grilla

gość dziś Co Ty pleciesz Shatyn. Jaką nieduża przewagą ?Pompowany wątpliwych sondazami Komorowski.Całe media TVP ,TVN ,Polsat ,gazety ,tygodniki za Komorowskim.Miała być tylko I tura. Shatyn to była klęska x x Wybory zakończyły się zwycięstwem Andrzeja Dudy (51,55%), który pokonał w drugiej turze ubiegającego się o reelekcję prezydenta Bronisława Komorowskiego (48,45%). x Klęską nazywasz 3 %??? To jak nazwiesz przegrane pisowskie przez ostanie osiem lat (nie mówię o ostatnich wyborach)? Wtedy to klęską nie nazywałeś...:D

gość dziś Bronek przegrał niedużą ilością głosów... kwiatek.gif - lewak zawsze znajdzie swoją pyszną chwałę, nawet jak przegra z hukiem x x Może lewak tak ale ja nie uważam, że przegrana w wysokości 3% jest przegraną z "hukiem".

Gość gość
a zanim kooorfy wyjedziecie to oddacie wzystko co zajepaliście. i sie kooorfy cieszcie że was pedały nie powbijam na pal. to jednorazowa oferta

Gość gość
Ogarnij się Shatyn.Wiosną ubiegłego roku Komorowski miał podobno 70 % poparcia.Aż przejechał pijana zakonnice w ciąży na pasach.I sprawa się rypla

Sfrustrowany omamista usiłuje nieudolnie, prymitywnie i po chamsku obrażać... Bida intelektualna jedna....:D:D:D

gość dziś Ogarnij się Shatyn.Wiosną ubiegłego roku Komorowski miał podobno 70 % poparcia.Aż przejechał pijana zakonnice w ciąży na pasach.I sprawa się rypla x x Jestem ogarniety. Może i miał takie poparcie. Ale fakty są takie, ze przegrał 3% i nic na to nie poradzisz....:D

Te 3% w rezultacie dały pisowi prezydenta, a jak do tego doszła pełnią władzy w sejmie oraz samodzielny rząd to jest to przegrana z hukiem.

Gość gość
Jeśli już tp "omamista "nie sfrustrowany a zadowolony.Prezydentem jest inteligentny wykształcony prezydent Duda.PiS ma większość w Sejmie.A w TVP nie ma cenzury.Nie ma Lisa ,Tadli i Krasko ☺

Iftar... Mowa jest o wyborach prezydenckich. I nie manipuluj bo ci to, podobnie jak myrevinowi, nie wychodzi...:O

gość dziś Jeśli już tp "omamista "nie sfrustrowany a zadowolony.Prezydentem jest inteligentny wykształcony prezydent Duda.PiS ma większość w Sejmie.A w TVP nie ma cenzury.Nie ma Lisa ,Tadli i Krasko x x Jest wykształcony ale nic z tego wykształcenia nie wynika. Łamie prawo jakby tego wykształcenia nie posiadał. A w TVP jest cenzura. O wielu rzeczach nie wspominają bo uważają że nie istnieją. I to prawda. W TVP nie ma dobrych dziennikarzy.

gość dziś Jeśli już tp "omamista "nie sfrustrowany a zadowolony. x x A zadowolenie wyraża w ten sposób: x "gość dziś a zanim kooorfy wyjedziecie to oddacie wzystko co zajepaliście. i sie kooorfy cieszcie że was pedały nie powbijam na pal. to jednorazowa oferta" x x :D:D:D

To jest rzeczywistość nie manipulacja. To się dzieje na prawdę. Na zyczenie po i przez jej głupotę.

Czyli wg ciebie jeśli mowa o wyborach prezydenckich a ty piszesz o innych to nie jest manipulacja... To jak to nazywasz?

Gość gość
"łamie prawo" xxx nie będzie mi jakis ubek piertolił o łamaniu jego praw. pewnie tworzysz swoja propagandową papke z zagranicy tchórzu bo nawet najwieksze lemingi ukammieniowały by taka kooorfe jak ty gdyby mieszkała w ich okolicy czas dyskusji i kompromisów sie skończył nie będzie drugiej magdalenki a ty nie dostaniesz podwyżki ani awansu. możesz walczyć i zginąć albo ratować to co udało sie wam zajepac i spiertalać zeby ocalic dooope cwelu

gość dziś "łamie prawo" xxx nie będzie mi jakis ubek piertolił o łamaniu jego praw. x x x Czyli uważasz, że pana niestety prezydenta uczyli ubecy i promotorem jego pracy też był ubek?

Gość gość
c****j mnie obchodzi wolnośc i demokracja nie dam sie robić więcej w c****ja bo banda kretynów łyka waszą propagande. gooofno mnie obchodza. jak będzie trzeba to ich tteż zapiertole

I z ubeków skłąda się Komisja Wenecka i Komisja Europejska oraz cześc Senatu USA, wszystkie organizacje prawnicze w Polsce i zdecydowana większosć konstytucjonalistów?

Gość gość
Nie przypisuj mi słów krytych nie powiedzialem.To jest zresztą powszechne u zwolenników PO.Tak jak ze słowami Kaczyńskiego o gorszym sorcie.Nazwał tak volksdojczow i Targowice a dziwne że peowcy i kodowcy wzięli to jak by dotyczyło ich.

gość dziś Nie przypisuj mi słów krytych nie powiedzialem.To jest zresztą powszechne u zwolenników PO. x x A gdzie coś takiego zrobiłem?

Gość gość
to kto jest prezydentem tez mnie gooofno obchodzi to że ktos łamie prawo nie znaczy że wasze winy uległy przedawnieniu a rozkradzione dobra przepadkowi na waszą korzyść

Tak jak ze słowami Kaczyńskiego o gorszym sorcie.Nazwał tak volksdojczow i Targowice a dziwne że peowcy i kodowcy wzięli to jak by dotyczyło ich. x x Czyli twierdzisz, ze gorszym sortem nazwał kosciół kat. bo to przedcież byłą część Targowicy?

Gość gość
zwisa mi kto wchodzi w skład jakichś komisji ważne że ty sie składasz w 300% z ubeka i dlatego masz kooorfo zamknąc ryj i oszczędzać go na wyrażenie ostatniego życzenia przed egzekucją

Gość gość
Prezydent lamie prawo ? To prezydent naruszyl art 197 konstytucji ? To prezydent nie mial racji by sprzeciwić się obsadzeniu niemal w stu procentak Trybunalu Konstytucyjnego sedziami ludzmi przegranej partii ?

Nikt nie naruszył art 197. Prezydent ma postępować zgodnie z prawem, Konstytucją a nie zgodnie ze swoją racją.

"Ubolewam, że jest on absolwentem naszego wydziału" - tak o swoim byłym doktorancie, a obecnym prezydencie mówi prof. Jan Zimmermann, prawnik z Uniwersytetu Jagiellońskiego. Jak podkreśla, w jego opinii Andrzej Duda złamał konstytucję co najmniej trzykrotnie. x Promotor pracy doktorskiej Andrzeja Dudy krytykuje postępowanie prezydenta wobec Trybunału Konstytucyjnego. x Ubolewam, że jest on absolwentem naszego wydziału. Pisał u mnie doktorat, znam go 20 lat i jest on dobrym prawnikiem, ale dobry prawnik powinien wiedzieć co to jest demokratyczne państwo prawne, co to jest Trybunał Konstytucyjny i co to jest Konstytucja - wylicza prof. Jan Zimmermann, kierownik katedry prawa administracyjnego na Wydziale Prawa i Administracji Uniwersytetu Jagiellońskiego. - Niestety, Andrzej Duda brnie co raz bardziej. Do dziś licząc złamał konstytucję trzy razy - dodaje profesor nauk prawnych. x Zdaniem prof. Zimmermanna, Andrzej Duda złamał konstytucję, ułaskawiając Mariusza Kamińskiego, nie zaprzysięgając trzech sędziów Trybunału Konstytucyjnego wybranych przez poprzedni Sejm i dziś w nocy, zaprzysięgając czworo sędziów wybranych wczoraj przez obecny Sejm. x Andrzej Duda nie przejął się niczym. Nie chcę go usprawiedliwiać, bo złamanie przez niego konstytucji jest poza dyskusją, ale wydaje mi się, że nie zrobił tego swoją samodzielną decyzją - dodał profesor Zimmermann.

Gość gość
lewactwo jest miernotą

Gość gość
Cytat z innego tematu: baron pancerny dziś 🌻 @ gość wczoraj "Zacznijmy od tego, że na kafe nie ma lewactwa" 🌻 Takie oto powyższe zaskakujące swierdzenie padło wczoraj w jednym z jakże licznych usmiech.gif tematów założonych na mnie. Zawsze mnie zastanawiało, jak to jest, że wszyscy lewacy, jak jeden mąż, wypierają się swego lewactwa. Choćby należał któryś do SLD, do PełO, czy do Nowouczesanej, to zawsze będzie twierdził, że nie jest lewakiem. Nie jest lewakiem mimo, że jawnie należy do lewicowej partii. To tak jakby ktoś miał grypę ale twierdził, że nie jest chory. Czas zatem ostatecznie rozwiązać kwestię kto jest lewakiem, a kto nie jest. 🌻 A więc... Jeśli popierasz Plajtformę Oszustów - jesteś lewakiem. Jeśli popierasz Nowouczesaną Platformę - jesteś lewakiem. Jeśli popierasz komunistyczne SLD - jesteś lewakiem. Jeśli popierasz PSL kolaborujące z PełO - jesteś lewakiem. 🌻 Czy teraz, jepany kodziarzu i tuskowiczu, którego oczy prześlizgują się właśnie po tych literach, rozumiesz już, że jesteś jepanym w dópę lewakiem? 🌻 No, wreszcie usmiech.gif 🌻 Teraz rozprawmy się jeszcze z kwestią dlaczego durny lewak tak panicznie wypiera się własnego durnego lewactwa. Odpowiedź prosta. Bo jest durne. Tak, lewactwo jest durne i lewak w głebi ducha ma tego pełną świadomość. Dlatego się wypiera. Przecież dureń też będzie się wstydliwie wypierał własnej durnoty. Myślicie, że szwedzka aktywistka lewicowa pomagająca uchodźcom i przez nich zbiorowo gwałcona nie ma świadomości, że całe to pieprzenie o tolerancji i multikulti jest tylko pieprzeniem i niczym więcej? Że ci niby uchodźcy to w rzeczywistości banda religijno-seksualnych zwyroli? Ma taką świadomość. Oczywiście, że ma. Więc skoro ma, to czemu w imię poprawności politycznej nie zgłasza gwałtu na policję i nadal chce pomagać biednym imigrantom? Bo jest durną lewaczką. I tu błędne koło się zamyka. 🌻 Lewactwo odmóżdża! - jak ktoś przytomnie zauważył na forum.

Gość gość
Bruno Shatyn dziś Co wyraźnie widac na przykłądzie barona pancernego... x - i kolejna brednia przewrotnego lewaka - przeca Baron jest prawicowcem :)