Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cz yto prawda, że mężatki też się masturbują?

Polecane posty

Gość bella  86
07:37 masturbuję się w obecności męża. Czesto w czasie seksu dodatkowo się pobudzam lub robi to moj partner.

Gość gość
Moja koleżanka ma sposób na męża jak nie chce się akurat kochać a ona ma ochotę , mianowice masturbuje się przy nim w łózku i najczęsciej facet nie wytrzymuje i jest seks cha cha

Gość gość
9.12 tez tak robię. Inny sposób to założenie pończoch-choćby sie walilo i palilo seks będzie, a czasem jak dwa dni nie bylo seksu to wystarczy, ze się do niego przytule i juz mu staje. Czasem w miejscu publicznym, np na koncertach, czy ogólnie na jakichś imprezach mówi, żebym się do niego nie przytulała, bo mu stanie.

Gość gość
bella tez to robię przy mężu ale na początku miałam opory. Teraz to normalka tym bardziej jak widzę że pożera mnie wzrokiem. Czasem używam dildo też przy nim

Gość gość
ognisty facet tylko pozazdroscic. Niestety moj to mul.

Gość gość on
A może to Ty jesteś zamulona?

Gość gość4imp
To tak jakby zadać pytanie: czy żonaci walą konia? O tak, masturbacja przy facecie jest super. Szybko mu staje. ;)

Gość gość
gość4imp może żonaty ma tyle żony że nie musi walić? Mój podobno nie wali choć mu nie wierzę że czasem sobie podobnie jak ja nie ulży. Tak dla zdrowotności

Gość dżonkoś
tak potwierdzam, żonaci też faceci i też walą konia ;) pomimo oraz nawet ponadto aktów małżeńskich

Gość gość
faceci którzy wymuszają na kobietach masturbację i napalają się to zboczeńcy

Gość gość
Gdzie to robicie kiedy jest maz sa tez dzieci, czy wyłącznie pod nieobecność?

Gość gość
w nocy dzieci przewaznie spią. Można też zamontować delikatny zamek w drzwiach

Gość gość
gość dziś kocham zboczeńców. Dzięki temu, że mąz patrzy jak się zabawiam mam 50% lepszy orgazm

Gość żonkoś
więc jestem zboczeńcem, żonka się zabawia, ja ją do tego nakłaniam, liżę jej wtedy stopki i walą k****a - poezja ;)

Gość gość
my też tak robimy,niech sobie będzie zboczeńcem. On lubi jak się zabawiam a ja mu stopami masuję wacka a potem kończyna moich stopach i jest w siudmym niebie. poezja

Gość gość
Dopóki nie byłam z innym mężczyzną niż mąż, to nie masturbowałam się. Kiedy jednak po raz pierwszy byłam z innym a potem znowu szukałam wrażeń i doznań , to zaczęłam się masturbować i marzyć , wspominać jak było.

Gość Sofiia
Ja jestem mężatką i czasem się masturbuje, ale tylko gdy mąż wyjeżdża na różne wyjazdy służbowe na kilka dni co jakiś czas. Każda kobieta powinna mieć wibrator na czarną godzinę :D Tu jest ekstra asortyment dla pań https://nocszeherezady.pl/pl/c/DLA-PAN/14 mam 2 wibratory o różnej długości, zależy czy mam ochotę na ostrą masturbację czy bardziej łagodnie.

Gość gość
większość ludzi się masturbuje a więc kobiety też tylko są bardziej dyskretne i nie przyznają się do tego. Natura przystosowała człowieka do tego i bardzo dobrze

Gość gość
do Sofiia dziś nie próbowałas tego w obecności męża tak dla urozmaicenia sexu?

Gość gość
jestem facetem i bardzo bym chciał onanizować się w obecności mojej partnerki ale obawiam się jej reakcji. Bardzo mnie to kręci. Jak reagują wasze kobiety na widok onanizującego się faceta?

Gość gość
Ja jak nie mogę uprawiać seksu (okres) to robię swojemu mężowi dobrze ręką. Gdy dochodzi to zawsze lapie moją rękę i przyspiesza. Mnie to podnieca, to tak jakby sam sobie walił. Chciałabym na to popatrzeć, ale on się wstydzi i jeszcze twierdzi, że tego nie robi w ogóle... Haha Znasz swoją partnerkę i mysle, ze powinieneś wyczuć czy jej się to podoba. Spytaj po prostu czy ja cos takiego kreci. Ile jesteście razem? Bo to też ważne, w większości przypadków tylko pary z długim stażem potrafią wprost mówić o swoich potrzebach

Gość gość
jesteśmy ze sobą 4 lata i partnerka raczej zamknięta na jakieś zmiany. Podpowiedziałas mi niezłą myśl, czasem mi też robi ręką i można ruszać jej ręką bedzie prawie jakbym sam sobie przy niej robił.

Gość gość
masturbowałas się przy nim, jakie wrazenia,krępujesz się ?

Gość gość
14,08 no widzisz :) serio polecam to. Po pierwsze zobaczysz, czy jej się to podoba, a po drugie dasz trochę odpocząć jej ręce :) mnie czasem juz bolała a jak złapał ja i sam zaczął mi "pomagać" to trochę mi ulżyło i super uczucie to jest. A może i nawet lepsze od samej masturbacji. My jestesmy ze sobą 7 lat, rok po ślubie. Tez gdzies po 3,4 latach zaczęliśmy eksperymenty, takze wszystko przed wami :) nie wiem czy to ostatnie pytanie bylo do mnie, ale odpowiem. Zdarzało sie ze przy nim to robiłam, ale raczej po pijaku, kiedy naprawdę byl ostry seks, zazwyczaj to się wstydzę, ale czasem zacznę cos sobie robic, często dlugo to nie trwa bo on dlugi nie wytrzyma patrząc :D ostatnio to w ogóle nawet gry wstępnej nie ma :/

Gość gość
Nie potrzebujesz gry czy po prostu jest tak napalony i ty też że nie potrzeba? Damska masturbacja bardzo się podoba faceto i podnieca.

Gość gość
Moja żona czesciej zaspokaja mnie ręką niz uprawia ze mną sex i co mam poradzić. Dobre i to.

Gość gość
masturbuję się ze 2 razy w tygodniu ale nie mówię o tym mężowi. Nie wiem czy się domyśla, nie pyta o to. On czasem szarpie się koło mnie

Gość gość
odpowiem tak, mężatka czy singielka to dalej kobieta i ma swoje potrzeby. Większe lub mniejsze ale ma. Jestem z partnerem, który ma mniejsze potrzeby i nie inicjuje zbyt często sexu. Moja inicjatywa czasem kończy się stosunkiem ale nie zawsze. W związku z tym mając większe potrzeby sama zaspokajam się poprzez masturbację. Gdy tego nie zrobię w odpowiednim czasie jestem rozdrażniona i zła. Masturbacja jest dla mnie lekarstwem. Swoją drogą jestem ciekawa jak funkcjonują inne kobiety z partnerami z mniejszym temperamentem?

Gość gostek39
u nas jak żonka jest nakręcona, a ja niedomagam, mam jej pomóc się zrelaksować ręką, lizankiem albo pomocnikiem, żonka nie może być niedopieszczona