Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego zostalyscie starymi pannami

Polecane posty

Gość gość
Bo mam niskie poczucie własnej wartości, bo nie lubię porażek, krytykowania mnie, ciężko nawiązuje relacje z ludźmi, bo jestem zamknięta w sobie, cierpię na zaburzenia emocjonalne. Pogodzilam sie ze do końca życia będę stara panna i wogole malo sie uśmiecham, bo nie mam powodów do radości.

Gość gość
A ja jestem starą panną, bo jak mówią moje przyjaciółki moja dobroć i ufność sięgnęła dna mojej głupoty. Zawsze oceniałam wszystkich wg siebie, a ponieważ nie uznaję zdrad, kłamstwa, udawania to takie postępowanie przypisywałam również innym. I to był mój błąd że byłam zbyt ufna. Teraz już nie chcę cierpieć i wolę zostać sama, niż przechodzić to jeszcze raz. Wiem, że się nie zmienię i dalej będę tą głupią, gotową do poświęceń kobietą, więc pomna doświadczeń nie wystawim się na odstrzał.

Gość gość
Najlepsze są właśnie takie odpowiedzi, że kobita została starą panną bo była za dobra!!! :-D Ja kocham Tenkraj właśnie za to, że jeśli facet zostaje starym kawalerem to dlatego że jest nieudacznikiem, niewykształconym i zaniedbanym wieśniakiem, a starymi pannami zostają kobiety wykształcone, oczytane, zadbane i piękne. No i po co wam były te studia, te kariery, cudowne kremy pod oczy i przeczytane książki? Po to żeby siedzieć przez resztę życia z kotem przy d***e i coraz większą frustracją? Każdy wie z roboty, że stary kawaler to co najwyżej dziwak, ale stara panna to sfrustrowana i zgorzkniała baba, którą wszyscy przeklinają za plecami.

Gość gość
A dlaczego kobiety zostają żonami alkoholików, nierobów, damskich bokserów i innych psychol? To jest dla mnie większa zagadka niż to dlaczego ktoś tam został starą panną czy starym kawalerem. To jest dopiero dziwne, ale nikt się nad tym nie zastanawia, ważne że jest obrączka na palcu, to wszystko jest ok.

Gość gość
Nie łudzcie się jesteście same bo jesteście brzydkie , zaniedbane , lub przeciętne z wielkim mniemaniem osobie. Ładne nie są same.

Gość gość
20:30 A Ciebie dlaczego żadna nie chce?

Gość gość
20:30 W Twojej wypowiedzi nie ma sensu ani składu. Krytykować lubisz a nie potrafisz.:-D

Gość gość
20:30 Brzydkie też nie są same:-P Znam całe mnóstwo brzydkich, które wyszły za mąż wcześniej od tych ładnych. Także swoje mądrości o kant du/py potłucz.

Gość gość
Racja.Też znam brzydkie o już od dawna zameżne.Na dodatek niektóre prócz tego ,ze brzydkie,są też zaniedbane albo na dodatek mają jeszcze do kompletu paskudny charakter.Także teoria 20:30 do d. .... .

Gość gość
Już widzę jakie te stare panny są dobre i zdolne do poświęceń. Gdyby tak było to faceci nie zmywali by się z ich życia.

Gość gość
wole byc sama niz z byle kim.

Gość gość
A jacy są starzy kawalerowie i dlaczego zostali starymi kawalerami?

Gość gość
takie przeznaczenie

Gość gość
Bo byli zbyt wymagający co do kobiet,oczekiwali slicznotki,kucharki i sexmaszynki w jednym. A teraz się zestarzeli i żadna ich nie chce.No chyba ze taka 15-20lat stsrsza.

Gość gość
Ja zostałam Stara panna bo nie lubię sexu. A wiem ze bez tego faceta nie wytrzyma.

Gość gość
Ja seks lubię A i tak zostałam bardzo starą panną. A szkoda.

Gość Gvalch ca
Bo nie umiałam żyć z facetem. I nie chciałam się nauczyć. Lubiłam swoją samodzielność, swoje życie, nie lubiłam zobowiązań, również emocjonalnych. Jestem sama, nie narzekam - zawsze lubiłam samotność, dlatego moje życie mi odpowiada. Od wielu lat nie spotykam się z nikim na poważnie, najwyżej kino, kilka randek, jakaś impreza. Nie szukam faceta. Czy jestem atrakcyjna? Cóż, wydaje mi się, że skoro mam powodzenie i wśród rówieśników i starszych i nawet sporo młodszych, to jestem. Nigdy nie chciałam mieć rodziny, dzieci - ale przez wiele lat marzyłam o ślubie. Teraz już mi przeszło.

Gość gość
Mieć powodzenie a poczuć prawdziwą miłość która nie potrzebuje żadnego wysiłku to zupełnie inna sprawa. Wszystko dzieje się samo i z przyjemnością. Ale nie każdy może to poczuć z wzajemnością.

Gość Gvalch ca
Nigdy się nie zakochałam ze wzajemnością, to prawda. Ale nigdy chyba nie czułam takiej potrzeby.

Gość gość
Nie dziwne bo nie wiesz jakie to uczucie. Na to nie masz żadnego wpływu. Jest albo nie. Nawet jak byś miała taką potrzebę to się nie pojawi wtedy kiedy chcesz. To jest coś więcej niż twoje poukładane życie. Wszystko może od tak się zmienić jednego dnia albo nie.

Gość gość
No i po co wam były te studia, te kariery, cudowne kremy pod oczy i przeczytane książki? xx skoro wiekszosc z nas nie prosila sie na ten swiat, ale jednak z powodu zayebistych uniesien pijanych rodzicow zostala powolana na ten swiat to wybacz, ale czyms sobie trzeba wypelnic to marne zycie w oczekiwaniu na trumne

Gość krazykot
ja prdl, w oczekiwaniu na trumne, co za tekst

Gość gość
nie wybrzydzałam w facetach, nie dopominałam się kwiatów, prezentów, ślubu. Tacy ludzie którzy sami siebie nie szanują, nie są szanowani, bo nie są uznawani za wartościowych. X Ludzie którzy WYMUSZAJA są wartosciowi? Pomyłka :) To desperatki ktore się po prostu wykorzystuje i z których faceci się śmieją, nie kochają, a jeżeli już to tylko TO, że mają doope na zawołanie :) Czy to obowiązek kogoś miec? Większość ludzi jest bezwartosciowa, a inteligentna i wartosciowa osoba nie będzie z kimkolwiek na siłę .

Gość gość
bo mam kilku narzeczonych i nie chce by komus było przykro przez takie wyróżnienie bo niestety meza można mieć jednego

Gość gość
Serio mówisz? Jak to godzisz?:)

Gość gość
gość dziś No i po co wam były te studia, te kariery, cudowne kremy pod oczy i przeczytane książki? x jak to po co ? dla siebie , wszystko co robie ,robie dla siebie

Gość gość
a to ktoś czyta książki dla kogoś innego? naprawdę macie nasrane w garnkach,

Gość gość
Wiesz, autorem tego wpisu zapewne był megaloman ktory uważa ze kobiety wszystko robią dla facetów -dodajmy jeszcze ze polaczkow którzy są najmniej atrakcyjnym narodem na całym świecie :D:D

Gość gość
"dodajmy jeszcze ze polaczkow którzy są najmniej atrakcyjnym narodem na całym świecie" x Spoko. Syryjscy kawalerowie już do was na łódkach płyną. Będziecie mogły przebierać.

Gość gość
Nie lubię bo przy starych pannach trzeba być na siłę taktownym żeby nie urazić. To jest takie niby okej ale jakoś tak beznadziejnie.