Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile minimum trzeba nosic stanik zeby biust nie oklapl

Polecane posty

Gość gość

tzn. np. ile dni w tygodniu? Bo ja nie cierpie nosic stanika, nosze specjalne nakladki na sutki zeby nie odstawaly spod ubran i tyle, ale nie chce, zeby piersi mi obwisly

Gość gość
niestety ale to nie zalezy tylko od super dobranego stanika ale tez od trzymania stalej wagi, treningow, pielegnacji i trzymania hormonow w ryzach;/ nosze codziennie , moze nie extra dobrane staniki, ale i tak opadły z powodów wczesniej wymienionych. ale ciekawi mnie jakie jest podejscie w tym temacie do spania- w czy bez stanika. bo ja zawsze spalam bez i to albo na brzuchu albo na boku wiec mozliwe ze i to im nie sluzy, ale nie umiem sie przemoc, chce miec wolnosc cyckow chociaz w nocy

Gość gość
Moje straciły jędrność po długim karmieniu dziecka (przez alergię pokarmową). Nic nie pomogło na rozciągniętą skórę przy zmniejszaniu się tkanki gruczołowej i kanalików mlekowych. Jak widzicie grawitacja robi swoje przez wiele czynników. Wiek też robi swoje, bo 30-to latka nie będzie mieć tak jędrnego biustu jak w wieku 20-tu lat nawet stosując diety, ćwiczenia czy kremy pielęgnacyjne. x Im większe piersi, tym większa potrzeba noszenia biustonosza przez cały dzień. Ja też w nocy "uwalniam" swoje piersi aby odpoczęły od biustonosza