Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SEKS po ślubie to gwarancja udanego i trwałego związku

Polecane posty

Gość gość

oj tak badania naukowe wiele mówią

Gość gość
ja mialam seks dopiero po ślubie, po 2 latach był rozwód właśnie z powodu seksu

Gość gość
1 na milion przypadek i pewnie twój fagas nie był prawikiem

Gość gość
gość dziś Nie był prawiczkiem I dlatego czekał na ślub 4 lata (w tym 2 jeszcze bez oficjalnego związku) i potem 2 po ślubie?

Gość gość
no to widzisz masz odpowiedz *****cz i tak zawsze zdradzi

Gość gość
gość dziś Czytajże ze zrozumieniem. To było pytanie retoryczne, bo to Ty stwierdziłeś, że nie był prawiczkiem, więc dlatego zapytałam.

Gość gość
gość dziś co mam ci napisac myslal przyrodzeniem i ciebie nigdy nie kochał proste!

Gość gość
Bo wy wszyscy myślicie przyrodzeniem, a potem widzi się, przyśpieszanie ślubu, żeby p*****ać.

Gość gość
Nie rozumiem, dlaczego nie mógł zrozumieć, że chciałam trzymać jeszcze jakiś czas, a nie od razu po ślubie rozkładać nogi.

Gość gość
nie wrzucaj każdego faceta to jednego worka

Gość gość
ludzie myślą że seks to miłość hahaha

Gość gość
A kto te badania sponsorował? Watykan? :D

Gość gość
normalne badanie amerykańskich naukowców

Gość gość
gość dziś Tak, jeśli to te badania, które ostatnio wrzucałeś, to po wrzuceniu w google okazuje się, że naukowcy nie są bezstronni, bo związani z kościołem.

Gość gość
gość dziś nie wszystkie badania są związane z kościołem debilko a ty się szanuj trzymając cnotę.

Gość gość
"Amerykańskich naukowców" :D Jak to słyszę/czytam, to od razu kojarzy mi się z jakąś kosmiczną bzdurą. Akurat ludzie, którzy czekają z seksem do ślubu są bardzo religijni i nie uznają rozwodów i oto cała tajemnica ich trwałych związków. Do tego mają purytańskie podejście do seksu i traktują go przede wszystkim jako narzędzie prokreacji. Nie jest to dla nich ważna sfera życia i mogą nawet twierdzić, że mają udany seks.

Gość gość
wrzuciłem dwa badania jedno może było troche związane z koścołem ale drugie NIE :)

Gość gość
gość dziś BZDURA! kompletna niezależnie od religijności

Gość gość
gość dziś A nazywasz mnie debilką, bo pamiętam, co wrzucałeś ostatnio? I odwal się od mojej błony, nie mam zamiaru zostać tknięta przez jakiegokolwiek faceta, bo wam wszystkim chodzi tylko, by przerżnąć, a kobieta to dla was narośl na pochwie.

Gość gość
gość dziś sranie w banie puszczalsko zdziro co innego mówią badania i tematy na kafe. Jak sprawdzic partnera czy jest wartosciowy? tym co czeka z seksem do ślubu! rozwodow jest spora z powodu rozwiazlosci seksualnej i przeszlosc***artnera wręcz to jest plaga.

Gość gość
gość dziś wrzuciłem dwa badania a ty uwzględniasz tylko jedno :P po drugie to drugie wiele mówi bo taki związki są dużo trwalsze "niezależnie od religijności"

Gość gość
gość dziś Ale ta osoba ma rację, jeśli się uznaje, że Bóg z jednej strony nakazuje trzymać do ślubu, a z drugiej zakazuje rozwodów nawet, jakby mąż był drugim Fritzlem, to rzeczywiście trwałość związków oficjalnie jest niezaprzeczalna.

Gość gość
Co do zdrad i związku z nieprawiczkiem "Pozwol ze zamiast prawiczkow ja cie oswiece jesli pozwolisz. Mam 37 lat i 2 synow 9 i 15 lat i widze co sie dzieje wsrod mlodziezy. Seks seks seks i jeszcze raz seks. Jak ktos przed slube zalicza kolejne dziewczyny to dlaczego po slubie nagle mialby przestac. Nie jestem fanka barona pancernego ale w wielu kwestiach szczegolnie nt. rodziny ma racje jak malo kto. Nie jestem tez zadna moherka ale nie chce by moi synowie zachowywali sie jak psy na baby. Jak tobie nie przeszkadzalo miec wiele zwiazkow i z kazdym uprawiac seks to gratuluje. Niech zgadne jestes nadal niezamezna nie z wyboru prawda?"

Gość gość
gość dziś Dla mnie człowiek wartościowy to taki, który nie myśli tylko o sobie, a udziela się społecznie i pomaga innym, ale każdy ma swoją definicję.

Gość gość
widzisz odpowiedź powyższa starszej kobiety? to jest odpowiedź na to co ja tu pisze na kafe. Trzymaniu cnoty, uprawiania seksu z każdym w którym jest w związku i tak dalej do trwałości.

Gość gość
gość dziś Ile razy jeszcze będziesz to cytował?

Gość gość
gość dziś Małżeństwo to też związek, który może się rozpaść.

Gość gość
gość dziś Zgadza się i tak który czeka z seksem do ślubu.

Gość gość
gość dziś wiele kobiet popiera co tutaj pisze w szczególności powyżej 35 roku życia co są szczęśliwe w związku.