Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SEKS po ślubie to gwarancja udanego i trwałego związku

Polecane posty

Gość gość
gość dziś bo tak piszecie, że prawiczek zdradzi haha mała szansa :) znacznie większa będzie z nieprawiczkiem

Gość gość
gość wczoraj Rozumiem, że jeśli nie mam zamiaru brać ślubu z moim facetem w najbliższej dekadzie, to mam czekać 10 lat z seksem? Chcę go sprawdzić, wolę zostać zostawiona przed ślubem, niż po ślubie, bo np. zachoruję.

Gość gość
gość dziś w taki sposob tez nie szanujesz ciala k****ac sie bo jak tam mozna robic po kimś? musisz byc czysta dla męża prawiczka

Gość gość
gość dziś Tak, masz czekać bo tylko wtedy szanujesz swoje ciało wtedy trafisz na wartościowego i godnego faceta a nie k****arza co myśli przyrodzeniem.

Gość gość
ponad 80% mężczyzn jest w związku z kobietami tylko dla seksu żaden z nich się nie poświeci dla kobiety. Jak zachoruje to zostawi swoją kobietę! to dla was jest miłość? tak to wygląda na dzień dzisiejszy.

Gość gość
seks to tylko jeden z wielu aspektów udanego związku. jest wiele innych rzeczy, które może się spier/dolić. więc nie istnieją żadne gwarancje. a jak komus mego przeszkadza, że partner uprawiał seks przed ślubem, to się po prostu z nim nie wiąże. a ty autorze naucz się pisać stylistycznie - bo z tematu wątku wynika, że każdy, kto uprawia seks po ślubie może liczyć na trwały związek. to nie pierwszy raz, jak takie babole sadzisz.

Gość gość
gość dziś gość dziś w taki sposob tez nie szanujesz ciala k****ac sie bo jak tam mozna robic po kimś? musisz byc czysta dla męża prawiczka x haha, no tak, bo dziewczyna będzie szukała tylko prawiczków...niedoczekanie...

Gość gość
Mam czekać, bo ty tak mówisz? Tylko dlatego, że nie zamierzam brać ślubu z facetem, którego znam od ogólniaka, bo w życiu wszystko może się zdarzyć? Mogę nie dożyć tej 30 z hakiem, więc ślub mnie nie ratuje.

Gość gość
a lesbijkom i gejom co powiesz, autorze?

Gość gość
gość dziś wiesz jak to się skończy? jak wiekszość związków na kafe :) 6 facet seks i dalej sama koło 30stki albo po ślubie zdrady, traktowanie jak przedmiot i wiele innych nie przyjemnych skutków.

Gość gość
możesz sobie pisać i pisać o dziewicach, prawiczkach i stryczkach, a to i tak ci nic nie da. w świecie realnym ludzie i tak oleją cię cieplutkim moczem :)

Gość gość
gość dziś bzdura mylisz pojęcie miłość a seks nawet w badaniu było to uwzględnione. Dlatego warto czekać z seksem do ślubu

Gość gość
gość dziś niedziewice która uprawiała seks przed ślubem można nazwać "puszczalską zdzirą" bo taka powinna trzymać cnotę a nie k***ić

Gość gość
ale twoje poglądy i tak nie mają znaczenia. ludzie i tak robią se co chcą. ty się nie liczysz.

Gość gość
gość dziś Kiedy ja mam zamiar zgodzić się dopiero po 30 na ślub, jako zabezpieczenie i mówię, że nawet nie wiem, czy dożyję tych 30 paru lat, więc co to za problem?

Gość gość
gość dziś badania też mówią im mniejsza liczba partnerów seksualnych tym trwalszy związek

Gość gość
gość dziś No on jest moim partnerem od paru lat, więc o co chodzi?