Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Czy słusznie mam pretensje?

Polecane posty

Gość gość

Mój szwagier za 2 miesiące się żeni. A ja mam ochotę olać ten ślub. A wszystko przez jego zachowanie. Mąż ma być świadkiem więc brat zadeklarował, że zaproszenia będzie rozdawać osobiście. Ok nie moja sprawa. Mąż tylko poprosił o wcześniejsze zawiadomienie nas kiedy chcą przyjechać ( mieszkamy 200 km dalej) i co szwagier dzwoni tydzień przed i zaskoczenie, że mąż nie ma wolnego. Ok umówiliśmy się na lipiec konkretna data podana szwagier mówi, że się dopasuje. Za kilka dni dzwoni, że jednak nie mogą bo jego panna się z siostrą umówiła. Siostra mieszka od niej dwie klatki dalej. My wtf na twarzy ale ok chcą później mąż kombinuje zmienia w pracy a wiadomo jak jest wakacje są urlopy. I co tak zgadliscie w następnym tygodniu nie mogą bo mają inne plany i co prośba żeby mąż znowu przekładał. Wku... Się bo mieliśmy inne plany. Już nie wspomnę, że najpierw rozmawiali z moją mamą i zaprosili ją na wesele. Mama uradowana wolne załatwiła w pracy a ja opiekę cioci nad psem ( ciocia przełożyła wakacje swoje) a wczoraj jak zapytałam wprost czy wkoncu mamę zapraszają bo wszyscy już mają zaproszenia a my nie to usłyszałam, że jednak nie. Ok mogło im się zmienić ale chyba powinni byli zadzwonić chociaż i powiedzieć. Bo wyszło by na to, że mama poszła by do kościoła przeswiadczona, że jest proszona a tam zgrzyt. Poczułam się ponizona bo na taką imprezę nie zaprasza się 2 tygodnie przed swojego świadka. Nie robi się też takich numerów z przyjazdem. Mąż chce ulec bo to brat a ja mam dość i zagroziłam rozwodem. Czy słusznie? Czy w ogóle iść na to wesele

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować