Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elfik92

Dlaczego na ERO jest tak niski poziom?

Polecane posty

Zawsze myślałam, że do erotycznych dyskusji trzeba dorosnąć i niby racja, że w większości siedzą tu stare baby. Ale czytając je mam ochotę zapytać czy na pewno odrobiły zadanie domowe z przyry i czy księżulek na reli wołał wczoraj do odpowiedzi. Mentalnie są na poziomie podstwówki tylko już ciało nie te.

Gość gość
cycki juz wisza a w glowie nadal pustka. :P Zaraz przyjda i beda pier//dolic o jedzeniu.

Gość gość
Może mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem (co pasowało by do teori z podstawówką) i chcąc wejść na forum kulinarne wlazła jedna za drugą na erotyczny? A może życie erotyczne kojarzy im się tylko z staniem przy garach i gotowaniem obiadków dla byłych mężów? Kto wie.

Gość gość
nie zesrajcie sie 🖐️

Gość gość
a jednak nie wszystkie ciotki jeszcze spia :P

Gość gość
szlachta powoli budzi się do życia :D :D :D

Gość gość
Przyjmij, że internet ma dziś każdy :-D

Gość gość
one parzą tu tylko herbatę takie kuchty służba

Gość gość
Najbardziej z dostępu korzystają tutaj Ci, których nikt w realnym życiu nie słucha.Do tego tęsknota za bliskością fizyczną i już wiesz dlaczego tutaj jest tak jak jest.

Gość gość
zaparza herbate, zrobia wirtualnego loda i nazwa sie "elytom" :P

Gość nieaniołek
no własnie.. ten, kto uważnie przeczyta wszystkie posty z tego tematu zrozumie, dlaczego jest tak, a nie inaczej. nawet herbaty nie można zaparzyć w stroju topless, bo zaraz znajdzie się ktoś, kto skomentuje złośliwie kształt biustu ;)

Gość gość
Dzień dobrykupiłem sobie wczoraj żółte buty potem sprawdziłem zapach 4no i przyjechałem do pracyproszę o pytaniaszczególnie Evkę. 😴

Spe. Wpis przepełniony namiętnością, do tego ciekawie napisany. Wzmianka o butach wprawiła mnie w erotyczny nastrój do tego stopnia, że nawet zimny prysznic nie zmyje ze mnie pożądania.

Gość gość
No kaszanki wieczorem nie jadłem :(zrobiłem jeszcze dziurkę żeby przyczepić BMWi jestem gotowy na cały dzień tu. 😴

a mnie opowieść ina nie wprawiła w erotyczny nastrój. nigdy nie odczuwałam pożądania patrząc na żółte buty. identycznie ma się sprawa z beżowymi. są jakieś bezpłciowe..

Gość gość
Wszyscy zaśpiewajmy;to jest złetaniec wilka na czeletu się okazuje co to poezja, miecz i wodakalosze mam siwe 😴

Gość blednygosc
Sądzę iż jest to związane z położeniem ero. Wiadomo ze depresja ma niskji poziom a ero z racji swojego jestestwa kladzie sie na samym dole z szeroko rozlozonymi nogami. wiec sluszne są wszelkie stwierdzenia typu ero to dno, depresja, ero leży, mody mają w d***e ero, pieprzyć kafe, itd itd jednak kazdy mimo wszystko wchodzi i chce coś zostawic tutaj:D jesli to nie erotyczny to juz sam nie wiem co jest erotyczne:P :D milego dnia jeszcze tylko sie przywitam na karuzeli bo lubie piperzyc ale jestem mocno zakrecony i tam tez czuje sie swietnie 🖐️

Gość gość4imp
Żółte buty...Chwila zadumy... 😴 Dlaczego ERO ma niski poziom? Ponieważ teraz trendy jest bycie na erotycznym "zwykłym, prawdziwym, "jak dobrze mieć sąsiada" itd. Wyobrażam sobie sytuacje, w której wracam z bułeczkami ze sklepu, sąsiad mówi : -Dzień dobry. Co słychać? A ja odpowiadam: -Dobrze, facet mnie rżnął pół nocy, a na końcu wylizałam mu ku=tasa. Wróć!!! :classic_cool: To na erotycznym, anonimowym forum powinnam móc to napisać, a sąsiadowi odpowiedzieć lepiej: Wszystko ok, piękny dziś dzień mamy. :) No, ale znalazło się na tutaj kilku Szeryfów, którym real i wirtual się "(nie)zdrowo pomieszały. "I shot the sheriff ..." ;)

ale jakie siwe? ciemne czy jasne? zdarza mi się mieć ciemno szare buty.. właściwie grafitowe. szału jednak nie ma. neutralny kolor.. żadnej ekscytacji. zamalowałeś czerń olejną? czy to oryginalny kolor?

Gość gość
Mam kawałem nogi ale już w galarecie, jak chcesz, to bierzachtung!!!przechodzę w klimat;grzmotem młota w nią walę w radosnej chwilidlaczego?bo wykonać mi trzeba dzieło wielkie, pilnesłuszne i przyjemne. 😴

Gość gość4imp
grzmotem młota w nią walę w radosnej chwili dlaczego? bo wykonać mi trzeba dzieło wielkie, pilne słuszne i przyjemne. spioch.gif 4444 Montujesz półkę w garażu? ;)

Dzień dobry. Elfik92 :-)🖐️ chyba nie miałyśmy przyjemności, szanowni znajomi 👄i reszta. Czy kolor siwoszary to nie aluminium?

Gość gość
Niemontuję następną wróżkęoby blondyneczka to była. ;)

Gość gość
W sprawie kaloszy proszę dziś zajrzeć do Cynika, tam będzie obrazek. 😴

no ja myślę.. do niczego innego by się tak nie spinał :D będzie zabezpieczała opony zimowe wiszące na hakach w kształcie wygiętych do słońca fallusów :P

Gość gość
Zamówienia na przyjaciel_salonu@wp.pllecz najpierw musisz ulec sercemdopiero potem będziemy się hartować śluzem i nasieniemale nie w tym wdzianku. 😭

Imp:-D Nie wiedziałam,że przyjaciel jest z Matplanety.Co do aluminium...też by mi się znudziło (aż po nienawiść) nosić coś tak nieatrakcyjnego.

Gość gość
Umawiam się z Wami tak;pierwszy kto wstawi link tu z jutuba zakańcza ten temata ja wracam do rozważań nad kurąi jej potwornym zyciem. 🖐️