Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieatrakcyjny partner

Polecane posty

Gość gość

Hej czy to tak musi być ? Jestem nieatrakcyjny i miałem y tego powodu utrudnione kontakty z kobietami. Moj pierwszy raz przeżyłem z obecną żoną. U niej było całkiem odwrotnie - miała kilku narzeczonych z którymi mieszkała i wiele przygód za młodu / wakacje, wyjazdy, koncerty, szkoła. Ogólnie wyszalała się i nie szuka już wrażeń. Jak się poznaliśmy to było dużo namiętności. Potem coraz gorzej. Nasze życie intymne osłabia się cały czas. Obecnie to "raz na ruski rok". Mam wrażenie, że coś się skończyło - czy wynika to z intensywnej przeszłości żony, czy ja jestem do niczego ?

Gość gość4imp
To się nazywa "małżeństwo jakich wiele". 😴

Gość gość
Niestety, w każdym związku jest ktoś kto pod względem atrakcyjności jest wyżej niż partner. Jeśli jest miłość , nikt tego nie będzie wykorzystywał. Jeśli zaczynają się schody, atrakcyjniejsza strona zaczyna szukać kogoś lepszego. Kogoś kto będzie spełniał jej apiracje.

Gość gość
Paradoksoalnie , znałem przypadek że to facet był dużo mniej atrakcyjny ale miał władzę nad swoją kobietą , tak dużą że wszyscy się dziwili co taka piękna kobieta robi z tym idiotą.

Gość gość
Mam wrażenie że skoro zapewniłem już wszystko co jest potrzebne żonie (mieszkanie, samochód, zakupy, opieka nad dziećmi, dbanie o całą rodzinkę) to nie musi o mnie zabiegać :( , bo po co ?