Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem głupia i z tego powodu stronię od mężczyzn

Polecane posty

Gość gość
Prowo czy nie prowo to na ogół w rzeczywistości wygląda to tak, że te co bardziej bystre niepotrzebnie się zamartwiają swoimi rzekomymi umysłowymi brakami podczas gdy naprawdę głupie kobiety mają często pretensje do dominacji nad otoczeniem, której źródłem ma być wyobrażony przez nie wybitny intelekt połączony z tym co nazywają wykształceniem. Poznałem ten drugi typ dość dobrze, a to z racji moich prywatnych zainteresowań. Weryfikację stanowił w tym przypadku poranek ,,po'' kiedy to stawały przed moją biblioteką i - udając zainteresowanie - kaleczyły niemiłosiernie nazwiska moich ukochanych pisarzy nie zdając sobie przy tym sprawy, że każde z OGLĄDANYCH przez nie dzieł znaczy dla mnie więcej niż noc, którą z przypadku spędziłem właśnie z nimi. ;)

Gość gość
plus inne potrzebne detektywowi sprawy jak:nr rejestr., nr domu itd :)

Gość gość
00;15 boze serduszko mi teraz zakrwawilo na mysl twoich stosunkow seksualnych. umarlam, przepadlam z kretesem, takiego ciosu sie nie spodziewalam. idz w pissdu.

Gość gość
bajkopisarzami z kafe się nie przejmuj, człowiek wrażliwy oczytany nie traktuje tak innych ludzi, kolejny żałosny erotoman gawędziarz albo prowokator

Gość gość
gość dziś Niby dobre.Nie wiem tylko po co moja żona miałaby opłacać detektywa skoro wie co i JAK tutaj piszę. ;)

Gość gość
@gość dziś Nie ma dzisiaj czegoś takiego jak człowiek ,,oczytany''. Ostatnim, który czytał był Goethe. Reszta jest nieustającą komedią tzw. demokracji lepiej bądź gorzej zagraną.

Gość gość
Porozmawiaj sama że sobą...przykro się czyta, gdy ktoś o sobie pisze "jestem mało inteligentna". Naprawdę. Z takim podejściem warczysz na każdego męzczyznę na wszelki wypadek, by go odstraszyc. Nawet gdybys się potknęla o wielką milosc swego zycia, pójdziesz dalej i nawet się nie obejrzysz. Nie myl inteligencji z brakiem koncentracji, która uniemożliwia przyswajanie wielu rzeczy. Dodam osobiście od siebie- szczególnie w warunkach stresu i presji. Jesteś wraźliwa , inteligentna, ponieważ zdajesz sobie sprawę ze swoich braków. Żaden inteligentny człowiek nie powie o sobie, że na wszystkim się zna, i wszystko wie. Nikt nie jest omnibusem! Twoja własna wrażliwość i podatność na zranienia emocjonalne też nie pomaga Ci pozytywnie się postrzegać. Taka pustaczka, burak pastewny o wrażliwości zamrażarki , nie ma tego typu wątpliwości, dylematów, rozkmin , jak Ty, Autorko. Proszę, myśl o sobie pozytywnie i przychylnie, polub siebie, zaprzyjaźnij się ze sobą, zaakceptuj swoją introwertyczną byc może naturę. Bądź sobą. Zyczę Ci męzczyzny, który Cię odkryje i pokocha prawdziwie. Pozdrawiam cieplutko.

Gość gość
gość dziś gość dziś Niby dobre.Nie wiem tylko po co moja żona miałaby opłacać detektywa skoro wie co i JAK tutaj piszę. oczko.gif xxx wiejski polglowku, nie jestem towoja zona. gratuluje, para idiotow ktora nie ma co robic w malzenstwie tylko pisze na kafeterii. ja zbieram na detektywa, bo jest taki ch,uj ktorego zamiary chce w ten sposob potwierdzic. skonczy sie pogrywanie

Gość gość
Obejrzyj sobie jeden odcinek matura to bzdura, a zobaczysz że z twoją wiedzą nie jest źle. Mi zawsze po tym się humor poprawia.

Gość gośćZXY1
Jestem bez wykształcenia , nie skończyłam nawet średniej i też przez cale życie uważałam ,że jestem głupia. Od prawie 20 lat mieszkam za granica i daje sobie rade. Mam prace w biurze choć języka perfekt nie znam, wiele ludzi myśli, że mam wykształcenie wyższe a ja ich nie wyprowadzam z błędu i co ciekawe uważają mnie za osobę inteligentną. Tez nie mam pamięci do nazwisk, imion, dat , liczb. Większość moich dobrych przyjaciół jest dobrze wykształcona i oni wiedza o moim niewykształceniu i nie przeszkadza im to bo uważają mnie za osobę interesującą, z którą można porozmawiać na wiele ciekawych tematów. Mimo moich kompleksów jestem osoba towarzyską choć bardzo zamkniętą w sobie i z wiekiem przestałam się tym tak bardzo przejmować choć nie było to łatwe. Nie bój się ludzi bo to podstawowy błąd, jest wiele fajnych osób, które docenią Ciebie taką jaką jesteś. Powodzenia :)

Gość gość
''Obejrzyj sobie jeden odcinek matura to bzdura, a zobaczysz że z twoją wiedzą nie jest źle. Mi zawsze po tym się humor poprawia.'' - ja mam wręcz przeciwnie...mam tak samo jak autorka i takie sprawdzanie wiedzy tylko mnie pogrąża..boje się tego oglądać,żeby się czasem nie okazało,że ja czegoś nie wiem co wszyscy powinni wiedzieć a pod spodem masa komentarzy krytykujących i nabijających się z tych ludzi co nie wiedzieli czegoś..to oburzenie jak można tego nie wiedzieć. Mi się humor po tym psuje,nawet jak wiem to wszystko to świadomość,że ludzie tak krytycznie oceniają brak wiedzy innych mnie dobija. Już mi wystarczy jak oglądam z mamą 1 z dziesięciu i ktoś źle odpowie na pytanie na które ja też bym nie umiała odpowiedzieć a mama z oburzeniem " jak on mógł nie wiedzieć,co za matoł" i już nawet się nie przyznaję,że ja też nie wiedziałam..

Gość gość
to nie jest głupota , tylko mądrość , jest bardzo wiele takich które nie stroniły a teraz chodzą ograbione z niewinności bez nadziei na szczęście .