Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najgorszy trend w ubiorze tego lata. Lista

Polecane posty

Gość gość

Jakie waszym zdaniem najobrzysliwsze ubrania nosi się tego lata. Dla mnie to te chińskie badziewne kombinezony w których lata co druga panna , tuniki ala dzinsowe i koronkowe krótkie spodenki odkrywajace kawałek pośladków

Gość gość
Racja :) kombinezony sa fuj

Gość gość
nie widziałem na ulicy żadnej z rzeczy o których tu piszecie może w namysłowie tak dziewczyny się ubierają, bo w Warszawie żadnej takiej nie widziałem

Gość gość
we Wrocławiu tez nie ma takiego trendu

Gość pseudoktoś
- pod białą prześwitującą sukienką te Wasze figi majtkowie w czarne groszki wyglądają beznadziejnie , różowe lub błękitne albo czerwone jeszcze gorzej się prezentują ! - wiaderka lub inny tzytzkonosz w kolorze czerwonym, ciemnym, czarnym itd. wygląda ohydnie pod białą prześwitującą sukienką , czyli : - no bra - no panty i będzie pięknie !

Gość gość
Ci.pkarstwo to nie tylko trend tego lata, ale brrr. Chodzi o panie w rajtkach i prześwitujących legginsach przez które widać warg sromowe i zarys du.pska. Ekskluzywny menel - faceci którzy byliby atrakcyjni gdyby nie zdziadziałe brody ala Rumcajs

Gość gość
widzialam ost. laske w tej spodnicy maxi, biala, a pod spodem pieknie zarysowany tylek w stringach, bo tylko one moga uwolnic tak kragle poslady. ah, co maja panowie powiedziec skoro kobieta potrafi sie zapatrzec :D